bendekindede var debriyajla ilgili bi sorun debriyaj bilyasımıdır nedir ordanmış tam aklımda kalmadı söylemişlerdi şuan sıkıntı yapmaz dediler ses çoğalana kadar binelim sonra elden geçirtiriz![]()
bendekindede var debriyajla ilgili bi sorun debriyaj bilyasımıdır nedir ordanmış tam aklımda kalmadı söylemişlerdi şuan sıkıntı yapmaz dediler ses çoğalana kadar binelim sonra elden geçirtiriz![]()
Evet arkadaşlar debriyaj sorunum çözüldü KAVAKLIDERE FIAT servisinden beklemeyeceğim bi durumla karşılastım gercekten o servise yakışmadı die düşünüorum, bi gün aracım orda kaldı ses hala geçmedi,2. gun sabahtan yine ugradım bişi yok o ses normal dediler ve servisten ayrıldık cuma günü aracımı kartas a bıraktım, ordakiler bi ses war dedi ve sokup bakmamız lazım dediler aracım 1 gun orda kaldı ve cumartesı gunu teslim almaya gittim sonuc debriyaj seti garantiden değişmişti, KAVAKLIDERE FIAT servisyle yeni tanışan biri ve giderek sevmeye başlayan biri olarak bu olay beni gerçekten üzdü..
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Kavaklıderedeki arkadasların gozlerınden kacmıs olabılır , veya tecrube edılememıstır belkıde, gunde onlarca forumdan arac gıdıyor kavaklıdereye yuz aractan belkı bırtanesı fark edılememıstır dıye dusunuyorum .
Elbette musterı olarak hepımız % 100 memnun olmak ısterız sonucta ucret oduyoruz ama kavaklıdereyı tanıdıgım kadarı ıle ılgılenmeme,umursamam gıbı bır durum olmamıstır galıba derlerya bır anlık gozden kactı dıye oyle bırsey olsa gerek.Kartasta sorun cozulmus sızde artık rahat rahat kullanırsınız aracınızı Müslüm beyde bu elestırı karsısında dahada dıkkatlı olacagından ve boyle bır durumu bırdaha bızlere yasatmayacagını dusunuyorum.
Engın sanada tesekkurler forumu bılgılendırdıgın ıcın
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Engin sorunun çözüldüğüne sevindim.
Konu 1ocak2011 tarafından (17/06/2011 Saat 10:14 ) değiştirilmiştir.
Teşekkürler Tuncay Abi
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
debriyajlarımız genelde sıkıntılı sorununuzun cozuldugune hemde garantiden cozuldugune sevindim
Peki arkadaşlar debiriyajların çabuk sertleşmesini neye yorabiliriz.Benim araç 1,5 aylık ama debiriyaj bana sert gelmeye başladı.Oysaki yeni araçlarda ilk zamanlar debiriyaj yumuşacıktır.Önceki aracım Palıoda öyleydi.Aklıma s@s dan olabilir mi diye bir düşünce geldi ama bana gerçekten yeni bir araç için sert geliyor ve hatta sıkışık trafikte ben yoruyor.
arkadaşlar gıcırtı sesi debriyajdan gelmiyor klima lastiklerinden geliyor. araçla yolda ilerlerken bir çukura girildiğinde, kalkışlarda sarsıntıya istinaden bu gıcırtı sesi geliyor. çözüm aşağıdaki linkte mevcut .
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...irti-sesi.html
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri