Alıntı skystar37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Baya bir zam gelmiş oda bana denk gelmiş sağlık olsun ne yapalım Mert sen lastik işindesin anladığım yada bu konuda bilgilisin, ben şimdi replika bir jant alacam ancak orjinal ekipman ile aynı ölçülerde (bilezik gerekmiyor) bu jantlar ile orjinalleri arasında ağırlık olarak ortalama ne kadar fark olur birde muhakkak hammadde farkıda vardır ama ne kadar kötü olabilir?
Jantların üzerine lastik takmadan balans kontrolu yapılabilir mi? Sıfır jantlarda balans sorunu olabilir mi?
Birde maksimum yakıt tasarrufu ve yola tutunma için hangi ölçüleri önerirsin illa 16" olması şart değil bulabilirsem zaten bileziksiz takılacak 15" bile takabilirim ama 16" tercihim tabiki.
replica alıcağın jantın ölçüsü 16mı abi? sıfır jantta balans tutmama gibi bir sorun olmaz üzerinde lastik yokkende balans kontrolü yapılmaz.replica jantlar orjinal janttan max 1-2 kilo fazladır.kötü değildir ama piyasada o kadar çok çeşit jant var abi senin replicayı seçmen ilginç geldi açıkcası