normal.
merhabalar. aracım yeni bu gün hava biraz bulutluydu farkettim ki farlar açık olmadığı halde city düğmesinin ve bagaj kapağının düğmesinin ışıkları gece gibi yanıyor. teyp üzerindeki diğer düğme ışıkları yanmıyor normal midir. belki normaldir ama bilmediğimden soruyorum. tşk.
normal.
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
bence normal bi durum değil servise göstermenizde fayda var..
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
evolarda içten açma düğmesi var mıydı ?![]()
TSİ Jetta.
bende yok arkadaş bagaj açma butonu,dynamicler de mi var acaba?
Tam tersi activlerde olabilir. Ben ilk EVO bakmaya gittiğimde bayide aracın içinde bağaj açama botonu vardı. Arabayı başka bayiden aldım bendede bagaj açma düğmesi yok. Anahtarlıkta düğme var ordan açıyorum. Bende ne zamandır aklımda sorucam ama baktığım araç herhalde G.Puntoydu diyip sormuyordum.
bildiğim kadarıyla dynamiclerde bagaj fiat logosundan açılabildiği için, içeriye açma düğmesi koymamışlar. o düğme activelerde var sanırsam
Evo'nun MyLife ve Dynamic versiyonlarında bagaj açma butonu olmayabilir çünkü hem kumandadan açılabiliyor hemde Bagaj üzerindeki Logo baskısından. 3. bir açma butonuna ihtiyaç olmayacağı düşünülüp onun yerine farklı bir fonksiyon butonu eklenmiştir.
Benim araç G.P Active , bagaj açma butonu var ön konsol teyp üzerinde.
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz
Bagaj kapağının düğmesi var yok, ne ise de.
Benzin kapağının içerden açılmamasına çok bozuluyorum.
Acaba pompacı açık unutur-munutur diye mi koymadılar.
Onun da bir yolunu bulurlardı heralde
Bagaj acma turkiyedeki modellerde yok. Kapi kilitlerini acma dugmesi var. Isiklarinin yanmasi normal degil bencede servise ugra
benim aracım 2006 dynamic gündüz o bahsedilen ısıklar yanıyor ayrıca bagaj acma dugmeside city dugmesinin yanında mevcut![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri