Konuyu buraya taşıdım![]()
kıtapcığı gözden geçır abıcım gereklı bılgıler orda mevcut
Lambalari park durumuna getir birde oyle kontrol et bence
beni bir ara manyak etmisti
Uyarıyı okuyunca bütün ışıkları kontrol ettim park uzun kısa sis ama hepsi yanıyordu. Kontağı kapatıp açtım gitti. Zaten şu an uyarı da vermiyor. Anlayamadım gitti.
ayni sorun bende olmuştu önce low running lights sonrada check running lights uyarısı veriyordu sarı üçgende hep yanık kalıyordu. servisi aradım. park lambalarından birinin ampülü yanmıştı gelip değiştiler. benim sanırım yağmurdan olmuştu. geçmiş olsun..
Tipolarda hangisi patlaksa gösteriyordu,uğraştırmadan bulunuyordu arıza.Açık kapılar falan görünüyordu,o yıllara göre epey güzel özellikmiş aslında...
Bugün sabah ben de arabaya bindim ve sarı üçgen yandı check running lights uyarısı geldi.İnip kontrol etmedim izmirde çok yağmur vardı sanırım benimde yağmurla alakalı göründüğü kadarıyla ışıklarım yanıyordu zaten yolda kendi kendine söndü ama devam ederse servise bi uğrarım alsınlar ifadesini zira bu ara çok yaramazlık yapmaya başladı benim oğlan 29025km oldu acaba ondan mıdır azıttı bu aralar bi kulakları çekilse iyi olacak![]()
Peki H4 lerden biri patladığı zaman uyarı gören arkadaş var mı acaba? Benim arabada ön far ampullerinden biri patlamıştı da kesinlikle bir uyarı falan vermedi.
Bu uyarıyı çok soğuk havalarda alıyorum ben, 10-15 dakika geçipte ısınınca düzeliyor.
plaka ampulude yanmayabılıo dıkkat
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri