Alpaslan , benim arac 8500 km de ben o şekilde problemle hiç karşılaşmadım , bazen ileri geri giderken sabırsız davrandığımdan dolayı vites gecişlerinde bir ileri alıyorum frene basıp hemen geri aldığımda tam vitesi oturtamıyor sistem vites kolu geride fakat ekranda N beliriyor yani boşa alıyor düdük ötmeye başlıyor , 1-2 defa yaptım daha sonraları biraz beklemem gerektiğini anladım , robot gerekli vites değişimini yaptıktan sonra aracı hareket ettirmeye gayret ediyorum , eğer devamlı tekrarlayan bi konu ise eminim Birmot Zincirlikuyu da Selçuk bey o konuya eğilecektir .
punto yu çözdüm mesela yokuş yukarı cıkacaksam , veya dur kalk trafiğinde manuel e alıyorum almamın sebebi arac tam algılayamıyor nasıl vites değiştireceğini , yokuş yukarı ise 2 den 1 e zor geciriyor , dur kalk trafiğinde ise 1.viteste gitmen gerekli mesela hemen 2.vitese geciyor hafif yavaşlıyorsun 1.vitese geciyor falan , o arada manuel e alıyorum ama biraz hızlandıktan sonra otom.geciyorum düz yolda vites atışları sollamalarda gazın sonuna kadar bastıktan sonra sol çekme falan hoşuma gidiyor , puntodan memnunum ,vites değişikliklerinde ise kendi çözümü mü buldum yukarıda yazdığım gibi
Yer imleri