Arkadaşlar aracım 1.3 mjet 90 bg. emotion gp. 90000 bakımını yeni yaptırdım şuan 92000 de.Son 5-10 bin km dir inanılmaz şekilde çekiş düştü özellikle alt devirlerde araç bi türlü toplanmıyor yokuşlarda yığılıyo ve yakıtım da bi o kadar arttı. Bilgisayara bağladılar herhangi bi hata yok.Debraj balatası diye düşündüm ancak balatalar hala sağlam aracım boşta iken gaz verince çok geç tepki veriyor sank aracı sürekli biri tutuyormuş gibi...Boşta gaz verdikten biraz sonra devirlenmeye başlıyor.....Kavaklıdere yakıttan kurum bağlamış dedi (80000 bakımında carbon clean yapılmıştı!!!) ve karbon clean yaptı, bi miktar düzeldi ama çözüm olmadı hala aracım çekmiyor.
Sürekli yakıtı Opetten alırdım şimdi son 2 depodur Petrol Ofisinden alıyorum. Daha sonra başka bi yerde enjektörlere baktırdım bilgisayar değerleri normal gösteriyor.Usta turbo basıncı normal hava debimetresi biraz düşük değer veriyor ama çok etkileyecek kadar değil dedi,enjektörlerin hata vermiyor ama sökülüp makinaya bağlanmalı temizlenip ayarının yapılıp takılması gerekiyor dedi.Bir de katalizör temizlenecekmiş.
Böyle bi sorun yaşayan var mı???Yardımcı olabilecek veya tavsiye verebilecek var mı???Bu temzilik ve ayarlamaları pompacılar yapıyor sanırım Ankara'da bildiğiniz ve güvendiğiniz bi yer var mı???Birde bu temzilik ve ayar olayı kaça mal olur sizce???
Yer imleri