Bu kapak kayboldu benim, nereden bulabilirim?
gökhan teşekkürler...erkanın verdiği linktede yazılmış... dijital klima ile alakalı bir durum ama işin garibi benim araç active serisi ve dijital klima yok![]()
Her TÜRK asker doğar
Bu kapak kayboldu benim, nereden bulabilirim?
Arkadaslar o cikinti uzaktan kumandanin sensoru baska hicbir ise yaramiyor
Arkadaşlar daha önce de yazılmış detaylıca. O çıkıntı elektronik klimanın güneş sensörü (sıcaklık ölçüyor yani). Klima panelindeki sensör ise "iç hava sıcaklığı sensörü". Ön camdan direk güneş ışığı geliyorsa o sensör vasıtasıyla klima çalışma şeklini değiştiriyor. Örneğin güneşe karşı giderken klima daha hızlı üflüyor, güneşi arkaya alınca dış sıcaklık aynı da olsa klima daha sakin çalışıyor, direk güneş gelmediği için. Tabii kış güneşinden bahsetmiyorum, sensörün ısınması gerekiyor.
Elektronik klima olmayan modellerde de o çıkıntı olabilir ama içi boştur.
Konuya farklı bi şekilde dahil olacağım kusura bakmayın o çıkıntının altında boylu boyunca bi zımbırtı var biliyosunuz. Aracın camına sanırım ordan hava sıcaklık falan verip cam buğusunu alıyo uzunlamasına ızgara gibi bişey. Benim o ızgarayı sökmüşler daha önce sonra da yapıştırmışlar şimdide sol taraftaki yapıştırıcı attı ve kalktı sol taraf. Tekrar yapıştırmak mantıklımı zararı olmaz heralde daha öncede yapıştırılmış ve bi eksisi yoktu. Ve ne ile yapıştıracağım hangi maddeyi kullanacağım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri