gecmis olsn resim koyarsaniz yardimci olmalarimiz daha kolay olur...
Arkadaşlar aracımızın ön göğüsün üzerinde ön cama yakın siyah bir parça var.Bu parça yerinden çıkabiliyo.Acaba bu parçanın ne işe yaradığını bilen var mı?
Birde geçenlerde ön sol camın önündeki küçük üçgen camın önündeki siyah üçgen parçayı çaldılar( SErviste küçücük parça için 40 ytl istediler.Bu parçayı daha uyguna bulabilceğim bir yer biliyor musunuz?
Konu hunter tarafından (18/10/2008 Saat 12:40 ) değiştirilmiştir.
gecmis olsn resim koyarsaniz yardimci olmalarimiz daha kolay olur...
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
ön göğüsün üzerinde parça dediğiniz , yuvarlak siyah bi parça ise , anahtarın alıcısı.
diğer dediğiniz parçayı ise anca çıkmacılarda bulursunuz. o da ucuza mı çıkar daha pahalıya mı onu bilemem. çünkü çok aramanız gerekebilir. bulana kadar yakacağınız yakıtı da göz önünde bulundurursanız kafa kafa gelebilir, hatta geçedebilir. çıkmacıların pek de ucuza sattıkları söylenemez...
O çıkıntı anahtar alıcısı değildir; otomatik klimalar için güneş sensörüdür. Üstündeki kısmı çıkardıysanız altında birbirine yapışık iki adet sensör var. Tabi klimanız otomatikse. Daha öncede sorulmuştu linkini bulursam koyarım.
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...sey-nedir.html
Konu makineman tarafından (18/10/2008 Saat 15:29 ) değiştirilmiştir. Sebep: Link ekleme
bende de var o aparat nasil oluyor???
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
Benim araç active otomatik klima yok ama o siyah çıkıntı var. Anahtar alıcısı daha mantıklı bana göre. Benim aklıma birde camlarda bugulanmayı önlemek için olabilecegini düşündüm bagaj camındaki çizgiler gibi ön cam için klimadan bir soguk hava çıkartıp camın bugulanmasını önlemek için benimkisi sadece bi tahmin.
aynen, klima ya ait...
...
efsaneler yaratmaya gerek yok adam sökmüş içerisinede bakmış![]()
klima sensoru diyor
anahtarla alakası yok...
ama illede birşeyler sallayacak olursak;...
"uydu ile iletişimi sağlıyan bi alıcı-verici, yol bilgisayarına yol durumu ile ilgili bilgileri alıyor ve ilerleyen yıllarda aldığı bu bilgileri bize teknolojinin gelişmesiyle birlikte sunacak bi aparat![]()
Konu kukart tarafından (19/10/2008 Saat 00:21 ) değiştirilmiştir.
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
Sinir katsayımızı ölçüyor ve kaydediyor.
aldığımdan beri merak etmişimdir "ne bu acaba" diye![]()
hmmmmmmmm......
Green
Bence o şey konsolda çıkan bir tümör olabilüüü![]()
O siyah, yuvarlak zımbırtı, klimaya ait senör! Manuel klimalı aracı olan bir arkadaş sökmüştü içini ama kimdi hatırlayamıyorum; içi boşmuş...![]()
çıkıntı gizemini koruyor..
gizemi falan yok o çıkıntının
klimaya ait sensör işte sökenler biliyorlar anlatıyorlar. active wersiyonlarında içi boş çünkü onlarda dijital klima yok bu kadar basit![]()
Küçük bir çıkıntıdan ortam gerilecek valla.Kitleyin şu konuyuuu![]()
kuyuya bi taş attım 40 akıllı çıkaramıyo valla : )
Soru açıklığa kavuşmuştur sanırım, zaten önceden de konuşulmuştu.
Konu ABNEW tarafından (19/10/2008 Saat 20:15 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri