Sayfa 1/3 123 SonSon
45 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Evo heryerinden problemli....

İsmail Hasgün
    mockba82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 2

Kızgın Evo heryerinden problemli....

3 ay once almış olduğum punto evo nun direksiyon altından sinek vızıltısı gibi bir ses geliyor.(Edit: Sorun kronik kalorifer borularından kaynaklı olması muhtemel) Tam olarak ne oldugunu ben tespit edemedim pedallarin oldugu kısımdan geliyor gibi daha cok. servise goturdum ses yok dediler. aynı evodan dusuk devirde motordan kazıntı gibi bir ses geliyor.(Havalar ısındıkça azaldı henüz tam olarak adını koyamadım ama ciddi bir sorun değil dizel motor sesi deyip geçelim buna da) ve yine aynı evo nun arka amortisoru de ses yapıyor.(Arka farların bağlantı şeklinden kaynaklı olduğunu tespit ettim.Bu sorun da kronik birçok evocunun başında)vites geçişleri sert ve problemli...(Bir tek bu konuda biraz kaygılıyım biraz daha kullanacağım ve babamla arabaları bir hafta değişmeye karar verdik nihai kararımı ona göre vereceğim.)evo alacaklar iki degil 10 kere dusunsun arkadaslar....(bu da sadece yaralı bir yüreğin haykırışı dikkat etmekte fayda bu paraya sıfır bu donanımda başka dizel yok o yüzden iyi düşünülmesini istedim. Cruise kontrol mesela illa olsun derdim açınca otobanda uykum geliyor benim. Gerçekten gerekli mi tartışılır.)arabanin sesini dinleyen biriyseniz bu araç mızmız otesi sizi cildirtabilir....
    Konu mockba82 tarafından (08/04/2011 Saat 11:01 ) değiştirilmiştir.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

üzüldüm sizin adınıza...
    bu arada kendinizi tanıtır mısınız tanışma bölümünde...
    Keyif BMW'Dir...

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

geçmiş olsun hocam..beyaz eşya gibi bu araba alma işi şans birazda..

İsmail Hasgün
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Beyaz

Saolun arkadaşlar.Ancak işi şansa bırakmamak lazım. Kolay da alamadık.Ne diyelim.Fiat beni cidden hayal kırıklığına uğrattı.sürekli çalışan biri olduğum için servisle uğraşmiym 2-3 sene vaktim yok dedim zorladim kendimi sıfır aldım...Keşke VW alsaydım ikinci el diyorum simdi....

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Geçmiş olsun,memnuniyetsiz bir şekilde araç kullanmaktan kötü daha ne olabilirki...?

Yunus Kahraman
    yunus kahraman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 34

Alıntı mockba82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saolun arkadaşlar.Ancak işi şansa bırakmamak lazım. Kolay da alamadık.Ne diyelim.Fiat beni cidden hayal kırıklığına uğrattı.sürekli çalışan biri olduğum için servisle uğraşmiym 2-3 sene vaktim yok dedim zorladim kendimi sıfır aldım...Keşke VW alsaydım ikinci el diyorum simdi....
    VW alsaydın eğer; bunları yazacak kadar bile vakit bulamazdın serviste kalmaktan

Serdar Kürkçü
    SRDR KRKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    50 ES - 05 ES
    Edilen teşekkür: 630

Alıntı yunus kahraman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VW alsaydın eğer; bunları yazacak kadar bile vakit bulamazdın serviste kalmaktan
    Yok Artık yunuscum Birazcık Eğri Oturup Doğru Konuşalım Hepimiz Şu gerçeği görüyoruzki Evoların Bir Çoğu Kronik sıkıntılar Yaşıyor Ve Hergün Bir Yenisi ekleniyor. İşin açıkcası Grande Puntolar Bile Evolardan Daha Az Problemli Ben Çok Açık Söyleyim Evo Alanlar 2 Ay Teslimat Bekledikleri Yetmiyormuş Gibi Kullanmaya Başlayınca Bu Kadar Sıkıntı Çektiği Zaman İnsanların Zoruna Gider Bence Bir An Önce FIAT Bu Duruma Bir El Atmalı Bu Bir Değil 2 Değil Forumu Gezin Tozun Çoğunlukta Şikayet Var Evolardan. İnsanlar Haklı Kolay Araç Sahibi Olunmuyor..

İrfan Demirer
    kaptan_ahab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 378

Hemşerim gerçekten üzücü yaşadıkların ancak çok çokta büyük sıkıntılarmış gibi durmuyor. Araca karşı bir ön yargın oluştuysa araç mercedeste olsa tat vermez artık.İşyeri otoparkında duruyor beyaz bir evo, bakıp bakıp iç çekiyoruz bence aracın 10 numara.

Yunus Kahraman
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Serdar, Tayfunun da dediği gibi şans işi. VW in de bir ton kronik arızası mevcut. Ben 15 yılı aşkın süredir Fiat kullanıcısıyım. 2008 de Bravo ve 2010 da Evo aldım. 2008 Bravo yu 2011 i ile değiştirdim dualogic olması için, onlardanda bir problem yaşamadım. Bende bu forumda inanın Evo nun bu kadar sorunlu olduğunu okudum ve şaşırdım. fiat en azından çıkardığı sorunların arkasında duruyor, garantiden herşeyi değiştiriyor. VW hangi sorununun arkasında duruyor. Volan dişlisi sıyırdığı vakit değiştirsin bakiim garantiden?? veya bir beyin arızasında?? Doğuşta bir ton dalavere yapıyorlar, Almanya dan gelen faxın sırf almanca diye anlamıyacağımı sanıp öyle olmadığı halde başka türlü okumalar vs.. Bunu bizzat arkadaşımın Passat ına yaptılar. Tabi faxta öyle birşey yazmadığını ispat edince ve işi mahkemeye taşım ile tehtid edince değiştirmek zorunda kaldılar. Ben burdaki üçkağatçılığı anlatmaya çalışıyorum. Eniştemin Caddy sinde araç henüz 15.000 km de iken volan sıyırdı. Var mı böyle birşey?? Hadi sıyırdı diyelim, değiştirsene garantiden. Onuda değiştirmediler. Arkadaşımın sıfır T5 inde turbo arıza verdi. Ve daha saymadığım niceleri..
    Yani Serdar hocam, abartmıyorum

Engin Pişkin
    comanchee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34lüyüz biz
    Edilen teşekkür: 222

geçmiş olsun konsoldan gelen sese ilişkin arızalara çok basit bir şekilde gideriliyor.motor ile ilgili kaliteli bir servis bakın eğer istanbuldaysanız mahmutbeydeki erkali övüyorlar.motora bir baktırın. direksiyon altından gelen gıcırtı kalorifer horumları ile alakalı iyi izole eidlmediklerinden özellikle bozuk satıhda birbirlerine süreterek gıcırtı yapıyorlar çözümü var.benim araba 4 ay oldu 3100 kmde öyle rahatsız eden aman aman bir ses yok yada benim tahammül eşiğim çok yüksek belikde umursamıyorum..dediğim gibi ilgili bir servisin müdahalesi ile aracınızdan zevk alacağınıza eminim...

Saygılarımla
    YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
    PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI

Serdar Kürkçü
    SRDR KRKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    50 ES - 05 ES
    Edilen teşekkür: 630

Alıntı yunus kahraman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serdar, Tayfunun da dediği gibi şans işi. VW in de bir ton kronik arızası mevcut. Ben 15 yılı aşkın süredir Fiat kullanıcısıyım. 2008 de Bravo ve 2010 da Evo aldım. 2008 Bravo yu 2011 i ile değiştirdim dualogic olması için, onlardanda bir problem yaşamadım. Bende bu forumda inanın Evo nun bu kadar sorunlu olduğunu okudum ve şaşırdım. fiat en azından çıkardığı sorunların arkasında duruyor, garantiden herşeyi değiştiriyor. VW hangi sorununun arkasında duruyor. Volan dişlisi sıyırdığı vakit değiştirsin bakiim garantiden?? veya bir beyin arızasında?? Doğuşta bir ton dalavere yapıyorlar, Almanya dan gelen faxın sırf almanca diye anlamıyacağımı sanıp öyle olmadığı halde başka türlü okumalar vs.. Bunu bizzat arkadaşımın Passat ına yaptılar. Tabi faxta öyle birşey yazmadığını ispat edince ve işi mahkemeye taşım ile tehtid edince değiştirmek zorunda kaldılar. Ben burdaki üçkağatçılığı anlatmaya çalışıyorum. Eniştemin Caddy sinde araç henüz 15.000 km de iken volan sıyırdı. Var mı böyle birşey?? Hadi sıyırdı diyelim, değiştirsene garantiden. Onuda değiştirmediler. Arkadaşımın sıfır T5 inde turbo arıza verdi. Ve daha saymadığım niceleri..
    Yani Serdar hocam, abartmıyorum

Yunuscum Doğrudur Ben Yanlış Demiyorum Ama EVO nunda Şimdiki Durumu Ortada Ve İnsanlar Huzursuz. Servise Düşünce Mercedeste Olsa Sıkıntı Yaşarsın. Yada Bu İnsanlşar İlk Defa Fiat Kullandığı İçin En Ufak Şeyi Problem Olarak görüyor Sanırım

Engin Pişkin
    comanchee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34lüyüz biz
    Edilen teşekkür: 222
    YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
    PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI

Yunus Kahraman
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz

Alıntı SRDR KRKC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yunuscum Doğrudur Ben Yanlış Demiyorum Ama EVO nunda Şimdiki Durumu Ortada Ve İnsanlar Huzursuz. Servise Düşünce Mercedeste Olsa Sıkıntı Yaşarsın. Yada Bu İnsanlşar İlk Defa Fiat Kullandığı İçin En Ufak Şeyi Problem Olarak görüyor Sanırım
    aynen, bende onu söylüyorum hocam =) her marka arıza çıkartabilir. Lakin o arızanın arkasında durmak gerek. Ben bunu savunuyorum. Fiat duruyor

Hakan Güner
    Kendimin Patronu hakguner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 GT 3613
    Edilen teşekkür: 78

Alıntı comanchee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bakamıyorum, link " oopssss " diyor

16. Bu mesajı için 2 kişi hakguner'ye teşekkür etti:

İsmail Hasgün
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Beyaz

Ses sorunu genel olarak çok kişide rastlanan bir durummuş forumu inceledikce görmüş oldum. Beni üzen servisin tavrı oldu daha çok. Motordan gelen ses kışın soğukta daha çok oluyordu hadi onu da ilk kez dizel kullanmama bağlıyorum zaten genel olarak ses izolasyonu araba da zayıf.ilk kez fiat kullanıyorum bu doğru ama ilk kez araba kullanmıyorum. Çalıştığım firmada ve ailede fluence,golf,kangoo,caddy,corsa,corolla ve micra mevcut. hepsini kullandığım süreçler oluyor. aralarında kangoo dışında hepsi evo dan daha sağlam ve güvenilir hissi veriyor bana.Araç tamamen keyif vermiyor demek yanlış olur. Ancak ilk yazımın sonunda belirttigim gibi ses konusunda hassas olanlar bence kesinlikle ama kesinlikle uzak durmali. Genel izlenim de bu yönde. Birde vites bence biraz daha yumuşak olabilirdi...bunlar hep görüş farkı.karalama kampanyası değil.ben sadece hayal kırıklığına uğramış bir kullanıcı olarak aynı bakış açısında olabilecek arkadaşları uyarmak isterim.Bu araci almadan grande punto forumlarında çok gezmiştim. Almaya karar vermemde etkisi olmuştu. Ses sorunundan bahsedenler vardi ama bizim gibi daha 1500-2000 km lerde bu sorunlari yaşayanlar yoktu.insan ister istemez 20 bin de ne olur acaba yada 60 binde nelerle karşılarım diyor içinden....
    Konu mockba82 tarafından (06/04/2011 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir.

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ozgur Symnoglu
    ozgurse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 64

Alıntı hakguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakamıyorum, link " oopssss " diyor
    link aşağıdaki gibi

---------------

https://forum.grandepuntotr.com/tekn...i-geliyor.html

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

arkadaşlar bende forumu okudukça gerçekten evoların gp lerden daha sorunlu olduğunu ve bravoların sorunsuz araç olduğunu görüyorum..yani ucuz iş yapan firmalar italyan fransız gibi ne kadar elektroniğe girerlerse o kadar prolemlerle karşılaşıyoruz..motorlarımızda yani multijetlerde problem yok çünkü üreticisi GM alman malı ama şu da var wv ford aşırı şekilde turbo arızası veriyor arkadaşta caddy var 2 kere turbo bütün elemanları ile değişti..arkadaşa biraz hak veriyorum arıza konusunda benim gönlümde evo sınıfta kaldı bravo sınıfı geçti..wv dizellerin motoruna hiç güvenmiyorum tabloya baktığımızda yine de gp

İsmail Hasgün
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Beyaz

Arkadaşlar forum derya deniz paylaşım çok faydalı herkese teşekkürler. Amortisörden geldiğini düşündüğüm sesin kaynağı arka sağ far çıktı. Elimle üstüne dokununca bile bir gıcırtı çıkıyor. Sevinmek mi lazım üzülmek mi lazım bilemiyorum ama bir sorunun daha kaynağını tespit etmiş olduk en azından. Bakımda servisle bir güreşe gireceğiz bakalım.Düşündürücü olan ise bu sorunun da şimdiden evolarda kronik sorunlardan birisi olduğu ve çok sık görüldüğü.

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

Hani çok güzel,alımlı,makyajlı,bir baktınızmı bir daha bakasınız gelen bayanlar vardır ya,Evo'da aynen böyle bir araç,ama mesele iş yapmaya ve dayanıklılığa gelince çok bakımlı olanlar sınıfta kalır normal görünümlü ev hanımları daha becerikli ve dayanıklı olur hayatın zorluklarına karşı...
    Evo çok gösterişli ancak dayanıksız maalesef,hayatın ve yolların zorlukları karşısında makyajda bir yere kadar...

YouTube - Makyaj da Bir Yere Kadar

Benzetmem için bakımlı bayan arkadaşlarımız kusura bakmasın,istisnalarda çıkabilir...

23. Bu mesajı için 2 kişi USTA'ye teşekkür etti:

fikret gümüş
    fiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GH 55
    Edilen teşekkür: 447

Standart evo

arkadaşlar merhaba inanın yukarıda yazılanları okuyunca insanın arabadan soğuyası geliyor.tabiki burada herkes haklı bu olaya birazda şöyle bakmak lazım bu araçlar alınırken FİATın Türkiye karnesi belliydi artısı eksisi ile herkes neyin ne olduğunu biliyordu onun için aracınıza ve kendinize zaman tanıyın.satış sonrası bayi,servis,alıcı üçgenini iyi degerlendirmek lazım bu paralar arkadaşların dediği kolay kazanılmıyor.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Yer imleri

Yer imleri