Alıntı yunus kahraman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Serdar, Tayfunun da dediği gibi şans işi. VW in de bir ton kronik arızası mevcut. Ben 15 yılı aşkın süredir Fiat kullanıcısıyım. 2008 de Bravo ve 2010 da Evo aldım. 2008 Bravo yu 2011 i ile değiştirdim dualogic olması için, onlardanda bir problem yaşamadım. Bende bu forumda inanın Evo nun bu kadar sorunlu olduğunu okudum ve şaşırdım. fiat en azından çıkardığı sorunların arkasında duruyor, garantiden herşeyi değiştiriyor. VW hangi sorununun arkasında duruyor. Volan dişlisi sıyırdığı vakit değiştirsin bakiim garantiden?? veya bir beyin arızasında?? Doğuşta bir ton dalavere yapıyorlar, Almanya dan gelen faxın sırf almanca diye anlamıyacağımı sanıp öyle olmadığı halde başka türlü okumalar vs.. Bunu bizzat arkadaşımın Passat ına yaptılar. Tabi faxta öyle birşey yazmadığını ispat edince ve işi mahkemeye taşım ile tehtid edince değiştirmek zorunda kaldılar. Ben burdaki üçkağatçılığı anlatmaya çalışıyorum. Eniştemin Caddy sinde araç henüz 15.000 km de iken volan sıyırdı. Var mı böyle birşey?? Hadi sıyırdı diyelim, değiştirsene garantiden. Onuda değiştirmediler. Arkadaşımın sıfır T5 inde turbo arıza verdi. Ve daha saymadığım niceleri..
Yani Serdar hocam, abartmıyorum

Yunuscum Doğrudur Ben Yanlış Demiyorum Ama EVO nunda Şimdiki Durumu Ortada Ve İnsanlar Huzursuz. Servise Düşünce Mercedeste Olsa Sıkıntı Yaşarsın. Yada Bu İnsanlşar İlk Defa Fiat Kullandığı İçin En Ufak Şeyi Problem Olarak görüyor Sanırım