Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
45 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Evo heryerinden problemli....

onur kaya
    kara kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

ben onu bunu amlamam arkadaş..yeni bir model aracç çıktığı zaman almıcaksın..beklıceksin 1 sene sorunlar çözülecek o şekılde alıcaksın..ben o hatayı bır kere yaparım ...

onrky
    1.4 starjet 95hp

Mehmet Sç
    υпвεʟıεναвʟε edelsang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 KoLeRa 23
    Edilen teşekkür: 243

aynı dertlerden ve daha fazlasından muzdarip biriyim

hikmet çağlar kötemen
    chtbrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 1

ismail bey bende adanadan aynı araç bndede var aksine ben gayet memnunum şu ana kadar hiç bir sıkıntım olmadı çok şükür benim aracımda 1.5aylık hangi servise götürüyorsunuz aracınızı?

A CL
    muhammedçelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 37

Alıntı chtbrk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ismail bey bende adanadan aynı araç bndede var aksine ben gayet memnunum şu ana kadar hiç bir sıkıntım olmadı çok şükür benim aracımda 1.5aylık hangi servise götürüyorsunuz aracınızı?
    Bende adanalıyım tercihim şimdilik birmot..

Osman D
    ecosi26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 151

Alıntı mockba82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 ay once almış olduğum punto evo nun direksiyon altından sinek vızıltısı gibi bir ses geliyor. Tam olarak ne oldugunu ben tespit edemedim pedallarin oldugu kısımdan geliyor gibi daha cok. servise goturdum ses yok dediler. aynı evodan dusuk devirde motordan kazıntı gibi bir ses geliyor. ve yine aynı evo nun arka amortisoru de ses yapıyor.vites geçişleri sert ve problemli....evo alacaklar iki degil 10 kere dusunsun arkadaslar....arabanin sesini dinleyen biriyseniz bu araç mızmız otesi sizi cildirtabilir....
    daha önceki aracınızın markasını merak ettim. Bende arabada çok ses dinleyen birisiyim şu ana kadar bi anormallik olmadı. Servise gittiniz ses yok dediler, düşük devir dizellerde aynı sesi her marka yapar, vites geçişlerinde ayağınızı iyice pedala basabilirsiniz denemek için, amartisör için bişey diyemiyeceğim, hala sıkıntılarınız devam ederse buna diyebilecek hiçbişeyim yok artık inşallah en kısa zamanda aracınızın sıkıntıları geçer

ersan balkan
    OPTS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 35

Allah herkesin şansını açık etsin. Ama arabada yaşadığınız bu sorunu EVO ya mal etmeyin bence. Ben bu sınıfta polo ve fiestaya bindim bu araçlar içeriye daha çok ses var. Sizin arabanız çok ses yapıyorsa servis nasıl ses yok der. Başka servise gidin olmaz ise şikayetçi olun.

İsmail Hasgün
    mockba82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 2

Önceki aracım 2001 clio. Motor sesini şu anda kafaya fazla takmıyorum. Motor genel manası ile beni şu ana kadar fazlasıyla tatmin etti birde havalar ısındıkça motor sesi azaldı.Kazıntı gibi bir ses geliyordu ve titreşimi pedallara kadar yansıyordu.Havalar ısındığından beri hemen hemen kalmadı bu problem. Amortisör diye düşündüğüm sesin kaynağı arka farlar çıktı dün yazmıştım.Benim canımı sıkan su anda her geçen gün sayısı artan sesler. Cd çaların üst kısımı ve torpido arası bir yerden de ses gelmeye başladı. Güven vermiyor insana.Yoksa yol tutuşuna, performansına diyecek bir şeyim yok. Ancak iş dönüp dolaşıp şuna geliyor. Ben yoğun çalışan işten kolay izin alamayan birisiyim. Aracı servise götürüp uğraşacak vaktim de yok. Gidip bırakıp sonra akşam gidip alabilirim. Neyse bir boşluk bulunca mesaimi buna vereceğim.(Aileme yada kendime ayıracağım sınırlı vaktimi araca ayıracağız) Birazda maalesef ısrarcı olmak gerekiyor servislerde. Bu sadece Fiat için geçerli değil. Beni üzen bu kadar kronik olan iki problemden bahsetmeme rağmen hiçbirşey yokmuş da ilk kez duyuyormuş gibi muamele yapmaları. Adamlarda "yok artık" bakışları vardı resmen. Ama foruma bakıyorum herkes benzer dertlerden muzdarip.O konuyla ilgili biraz çirkefleşmek gerekecekse onu da yapacağım artık.

Suat ALEMDAR
    SUADOW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    54 SU@T 08
    Edilen teşekkür: 55

Sanırım daha önce Fiat Marka Araç kullanmayanlarda genel bir rahatsızlık söz konusu... (bende dahil)

Mustafa Usta
    USTA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1096

2009 model Yeni kasa Ful+ful diye tabir edilen üzerinde ne arasanız (ESP dışında) bulunan Yeni Kangoo kullanıyorum,Evo benim kullandığım araçtan hem daha konforlu hemde daha sessiz.
    Kendi aracımda aldığım günden bu yana bir sürü sorunla karşılaştım ve hepsinde konuyu Admini olduğum forumda dile getirdim,sorunların tamamı firma tarafından çözüme kavuşturuldu,hatta garantisi bittiği halde son 3 arızada yaklaşık 1500 lirayı benden talep etmediler.
    Sorunsuz otomobil yoktur,hepsinde mutlaka sorun çıkar burada önemli olan firmaların müşterilerine yaklaşımları ve olayları zamanında ve kullanıcıyı küstürmeden çözmeleridir...

Engin Pişkin
    comanchee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34lüyüz biz
    Edilen teşekkür: 222

ya bende ne ses var ne tıkırtı arka stoplar sanki biraz gıcırdıyo ama her zaman değil bu nedenle kafaya çok takmıyorum arka stopların bir ara vidalarını biraz sıkacağım
    YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
    PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Stopların kasaya temas eden yerlerine görünmeyecek şekilde süngerimsi çift taraflı bantı bant koruyucusunu ayırmadan yapıştırmak fayda sağlayacaktır...

Anıl Egemen Doğan
    egeevo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 65

arkadaş adına üzücü ancak bence çözülecek sorunlar, hele kalorifer boruları kesin çözülüyor...ancak benim aracımda en ufak bir sıkıntı yok, yani bu biraz şans sonuçta sıkıntısı olanlar buraya yazıyor sıkıntısı olmayanlar yazmıyor veya formumuzu bilmiyor, belkide sıkıntıdan çok sıkıntısız kullanıcı var bunu bilemiyoruz...

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Bugüne kadar 4 ayda ne kalorifer cızırtısı,ne kapı gıcırtısı nede stoplardan ses gelmedi çok şükür,tık yok maşallah...

Anıl Egemen Doğan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz

benimde aynı walla mustafa abi, 4002 km oldu, 4 ay oldu neredeyse maşallah nazar değmesin gıcırdıyan tek bir yer, tıkırdıyan tek bir yer, kapılar hiçbir sıkıntım yok...arka cam su alıyordu bagaj herkeste var onuda çözdük harika oldu, tek sıkıntı buydu...

Mustafa Usta
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı egeevo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde aynı walla mustafa abi, 4002 km oldu, 4 ay oldu neredeyse maşallah nazar değmesin gıcırdıyan tek bir yer, tıkırdıyan tek bir yer, kapılar hiçbir sıkıntım yok...arka cam su alıyordu bagaj herkeste var onuda çözdük harika oldu, tek sıkıntı buydu...
    İlginçtir yağmurdan sonra bagajı açınca kenarından su süzülüyor ancak camından su akmıyor şans işi demek ki...

Anıl Egemen Doğan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz

Alıntı *USTA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlginçtir yağmurdan sonra bagajı açınca kenarından su süzülüyor ancak camından su akmıyor şans işi demek ki...
    demekki sorun yok...konuyu açmıştım çünkü neredeyse herkeste var ama arka sayfalara düştü çok garip, herkes şikayet ediyor sanırım kimse okumamış...neyse ben hallettirdim şikayet edenler gördüyse konuyu rahatça yaptırırlar...şanslısın mustafa abi içeri akmıyorsa sorun yok, içerik akmasıda çok basit bir problem arka silecek motorunun camdaki yerine hızalı takılmaması, mototrun ayakları plastik kasıldığı için motor delikte sağa sola doğru hizalı kalmış o contayı kasıyor ve su alıyor içeri...

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Özgür Özer
    ozgur51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 2

Bende de 2004 Punto var. Punto ilk çıktığında neyse hala o.. Her yerinden ses geliyor birini çözüyorum başka yerden geliyor. Yapmadığım masraf kalmadı. Punto alacaklar araştırmadan almasın. Bana sorarsanız kesinlikle almayın derim. Ucuz etin suyu kara oluyor. Bu sitede puntosunu çok seven arkadaşlar var!!! Zaten Punto alarak zarada olduklarını biliyorlar birde araçlarının değerinin düşüp te daha fazla zarar edeceklerinden korkuyorlar. Her fırsatta benim aracımda birşey yok şöyle güzel böyle iyi diye çırpınıyorlar. puntoyu kötüleyene ateş püskürüyorlar. Kısaca Fiatmı? Puntomu? uzak durun derim.

Ozan Özcan
    matushella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 80

Alıntı ozgur51 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende de 2004 Punto var. Punto ilk çıktığında neyse hala o.. Her yerinden ses geliyor birini çözüyorum başka yerden geliyor. Yapmadığım masraf kalmadı. Punto alacaklar araştırmadan almasın. Bana sorarsanız kesinlikle almayın derim. Ucuz etin suyu kara oluyor. Bu sitede puntosunu çok seven arkadaşlar var!!! Zaten Punto alarak zarada olduklarını biliyorlar birde araçlarının değerinin düşüp te daha fazla zarar edeceklerinden korkuyorlar. Her fırsatta benim aracımda birşey yok şöyle güzel böyle iyi diye çırpınıyorlar. puntoyu kötüleyene ateş püskürüyorlar. Kısaca Fiatmı? Puntomu? uzak durun derim.
    Herkes biliyor Puntonun ne olduğunu. O fiyata alınacak en iyi araba bence. Kimse mükemmel sorunsuz demiyor. Sen istediğin kadar kötüle bu arabanın bir piyasası var.

Kemal Aktan
    Kemairon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 13

Aracımı kasımda aldım gayet de memnunum hiçbir yerinden ses gelmiyor. Gelen tek ses yoldan gelen asfalt sesi. Motor kedi gibi mırıl mırıl. Punto alacaklar sadece bagaja, direksiyondaki tuşlara lambası var mı diye ve de tavana tutacak var mı diye baksın yeter.
    Konu Kemairon tarafından (15/04/2011 Saat 14:10 ) değiştirilmiştir.

onur kaya
    kara kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

soruyorum niye satmıyosun arkadasım sen aracını?..hala kullanmakta ısrar edıyosun.?..sat gitsin kurtul bitsin mademki memnun değilsin ...

15 senedir arac kullanıyorum çok uzun yıllardır ınternette cesıtlı forumlarda aktıv uye olorak bır cok sey okudum ve gordum..ama ne yalan soylıım senın kadar malını kotuleyen ve memnunıyetsizliğini dile getiren kötü niyetli birisini görmedim..aslında gördümde bu soylediğim seyleri yazan kullanıcılar ya araclarını satmışlardı yada satılık ılanına vermişti. ama senın durumun farklı bu dusuncelerınden sonra hala aynı araca bınmen benı dusunduruyor..gecendede bi konu açıp gittin nedense dikkatımı cektı hep olumsuz olan konulara msj yazıyosun...bı kasıt olduğu kesın bence ...neyin peşindesin diye sorcam ama çıkıp karsıma cvp vermendende süpheliyim...
    Konu kara kız tarafından (15/04/2011 Saat 13:57 ) değiştirilmiştir.

onrky
    1.4 starjet 95hp

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Yer imleri

Yer imleri