Hehehehe haklısın abi hakikaten gerekli bişi bende bi boşluk bulursam bu gün döşemecilere gidip o yalıtım malzemesinden alacağımartık hafta sonu bir elde biz atarız.
Artık Fiorinolu
Para bandı seloteyp diyede geçiyor sanırımokulda defter kaplarken kullandığmız bantlardan.
Artık Fiorinolu
He baya bildiğimiz bant tamamdırhemen inip yapıyorum o zaman
![]()
aha gençlermevzu şu,resimde gördüğünüz bant bakkalarda bile bulunnan cinsten,ortasındaki karton kısmı söküyoruz çünkü üstüne saracağımız demir parçanın içinden geçerken rahat rahat esneterek kullanıyoruz,2. resimde görüldüğü üzere her bir kapı demiri için yukarıdan aşağı kadar kaplayacak şekilde 7,8 tur sarın...
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
murat abi şu cam açıkken kapıyı kapattığında gelen zangrtıyı nasıl kestiğini tarif edebilirsen çok sevinirim. Nasıl bi sestir o öyle ya sanki kapı dağılacak cam kırılacak.
Sanırım o sesi diyor abi bu camı tutan bir plastik varmış o yerinden çıktığında gelen ses sanırım![]()
Artık Fiorinolu
Beyler yenı konu acmak ıstemedım zaten acılanı bırdaha aynen acıyoruz buraya yazayım dedım.
Benım sag ve sol arka kapılar su sıralar acılmıyor kumanda ıle kılılıyorum sonra acıyorum arka kapı acılmıyor sonra tekrar aynısı oluyor acılıyor bu arka arkaya olmuyor yanlız zaman zaman benımle dalga gecer gıbı sonra bakıyorum tekrar acılmıyacakmı dıye acılıyor kısacası gpnın kafasının yada moralının bozuk oldugu zamanlarda acılmıyor arkalar ıkısı aynı ada olmuyor hangısını acmak ıstemez ıse ozaman acmıyor.
Ne yapmak lazım bu arabanın gonlunu hos tutmak ıcın karnını doyuruyoruz,pıs pasaklıda sokaga ckartmıyorum her daım temız![]()
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
benim araba güneşte kalınca arka kapılar açılmıyor! aynı sorun sanırım...
abi eline sağlık,
yakınlarda olaydın be abi)
bi ara bu kapılara da el atmak şart oldu.
aynen abi ön camlar en aşağı kada inikken gelen ses. sanki 20 yaşında kamyonetin kapısını kapatıyor gibi![]()
şimdi arkadaşlar ön camlar elektrikli,motorun çevirdiği iki halatlı makara ve bu halatın camı yukarı aşağı indirip kaldırdığı bir kızak üzerinde yukarı ve aşağı hareket eden kırmızı renkli bir plastik var(ön camın ortasının en alt noktasına bağlı)camın altından bir pimle cama bağlı,camla bu plastiğin arasına süngerimsi siyah bişey koymuş fiat abim,ama 3,5 sene sonra hava şartlarından ve yağmur görmesinden formunu kaybetmiş,erimeye başlamış,bu sünger eriyincede kırmızı plastikle camın arasında 2,3 milim boşluk oluşuyor,arabanın camı en allta iken kapıyı kapattığınızda teneke cızlaması gibi bir sesin çıkmasına yolaçıyor. bu sesi kesmenin en kolay yolu,camı en aşağı indirip,kapı döşemesini söküp,kapı sacındaki beyaz strofor malzemeyi dikkatlice ayırıp, bu kırmızı plastikle camın birbirine temas ettiği 3 noktayı(4. nokta altta kaldığı için pek ulaşılamıyor ama önemli değil 3 nokta işimizi görür) şeffaf silikonla doldurup kapı döşemesini tekrar kapatmak,ertesi gün silikon kuruyunca ilk günkü gibi sesten eser yok,mesuliyet bana ait...
çok teşekkürler murat abi valla senden her servise bir tane lazım![]()
eline sağlık murat abi. senin sayende puntolarımız daha iyi daha sesiz olacak.
Murat abim hep aklımdaki şeyleri yapıyorsun ben biraz tembelim, sadece haftasonlarım boş olduğıu içinde üşeniyorum
çalışmalarında başarılar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri