bilmeyen arkadaşlarada duyuralım.kaymakamlıkta tüketici hakem heyeti ne dilekçe yoluyla baş vursunlar.garanti olup olmaması önemli degil.tofaş fabrikaları a.ş. ye iadeli mektupla durumunuzu anlatın olumlu cevap almazsanız tüketici hakem heyetine baş vurun. ben ilk önce yaptırdım %80 ini talep ettiler ödedim hakem heyetinden madi zararımın karşılanmasını talep ettim ve fiat maddi zararımı ödedi.benim aracımda 2004 model ve garantisiz.
(avukata gerek yok ben ilk önce aracı yaptırmak için servise gittim.fiata da iadeli mektup yolladım ücretsiz yapılmasını talep ettim.onlarda %20 sini fiatın % 80 inide benim ödemem gerektiğini söylediler .bende serviste yaptırdım %80 ini ödedim yani 1,473.30 tl .ve daha sonra tüketici hakem heyetine (kaymakamlıkta)dilekçe yoluyla maddi zararımın karşılanmasını talep ettim ve zararım karşılandı.sorunumu ücretsiz yaptırdım.aracım 2004 model ve garantisi yok.)
hayır servis bakımlı degil özel ustada yaptırıyorum yag su falan.arabam 145000 de.bilmeyen arkadaşlarada ulaştıralım belge falan da vermiyorlar hesap numarası isteyip 1473.30 tl yi hesabıma yatırdılar.
bi belge olsa çok daha kolay olur
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri