aynen öle yaptım aradılar yarın gelicem dedim aracı içeri alalım dediler tamam dedim genel merkezede yine yadım para gittikten sora almak cok zor olur dönüş yapsınlar birdaha bakalım ne diyecekler ümitli değilim pek ama bakalım?
Printable View
bende yazdım az önce aynı yere. bakalım nolcak?
Herhangi dönüş yok 1 saat sora gidip arabamı alıcam yazıklar olsun ne diyeyim başka...
yaygıın bir arııza değğilmmiymiş
millletin anasını ağlattılar bunu söyleyen angut açsın servis kayıtlarınıda
baksın bakalım kaç tane puntonun cıty direksiyonu değişmiş madem sistemde bir arıza söz konusu değildide neden arge çalışması sonucu sistemi yeni modellerde geliştirdiler
masal anllatmmasınlar
Arkadaşlar uzun ugraşlarda olsa az önce arabamı aldım servisten(karahanlılar balıkesir)teşekkür ediyorum city motoru değişmiş ve araç iç dıs temizlik yapılmıs fiattanda bu beklenirdi çok çok teşekkür ederim karahanlılar....
ödemedim abi ödemedim :) helal be fiata....
burda boşuna bağrınmadık abi hadi geçmiş olsun güle güle kullan :)
çok teşekkür ederim mert ama işin aslını söliyeyim facete fiat türkiyeye yazdıklarım dokunmus aradılar dedim bugun parayı vericem ama adınız hep böle kalıcam gittim servise %10nuda biz karsılıyoruz murat bey dedi burcu hanım helal olsun dedim bide iç dıs temizlemişler arabamı mert 1 hafta içinde geliyorum evime jantlarımda takıcam eski FAR 96 NIN AYNISI OLUP CIKACAK PİYASAYA ARABAM YANINA UGRUYCM BANA TELİNİ ÖZELDEN AT OLURMU?
kesinlikle bu foruma kayıt olmasam ne boyama işlemini ücretsiz yaptırmıs nede city arızasını ücretsiz yaptırabilirdim teşekkürler binlerce kez bu siteyi kurup bizim bilinçlenmemizi saglayan arkadaşlara sana ve diğer yardımcı olanlara allah razı olsun sizinde gönlünüzden geçen hep olsun inşallah....
bu arada karahallılar türkiye genelinde müşteri hizmetleri konusunda 1 numaralı servis. tofaş tarafından seçilmiş. bunu ben söylemiyorum. o servisten memnun olmayan tek bi kişi görmedim daha.
hayırlı olsun murat, geçmiş olsun.
Hersey servıste bıtıyor kısacası
kesinlikle....
Garantisi devam ediyor ise garantiden değişir. Ama garanti bitti ise bakımları yetkili serviste yaptırıyorsan. %10-15 'i kadar ücret isterler. Sakin verme ücretsiz değiştirmek için israr et.(yukarıdakileri yaptıysan www.fiat.com.tr web sayfasından şikayet formu doldur ve seni ararlar, dertini anlat yoksa aşağıdakileri yapabilirsiniz) Bakımları özel serviste veya ustaya yaptırdıysan. İstanbul'da hakem direksiyon diye firması var. 500TL. civarında direkiyon sensörünü değiştiriyorlar. Webte arayarak bakınız.
aYNEN KARDEŞİM DEĞİŞTİ BİLE :)