keşke bi telimi verseydim sana arayabilseydin ah....
Printable View
ya abi sen fiat türkiyeyi tekrar ara. neden 10% benden çıkıyor de? neden bunu öğren, biraz bastır. bide sen mesut abiyle mutlaka konuş. acayip iyi bi adamdır. kesin çözer o adam bu işi. yarın ben servisteyim yine. bugün çok yoğunlardı hiç görüşemedim. yoksa sorcaktım. yarın kesin sorarım bende olayı.
abi zaten fiat türkiyeyi aradım adamlar da öle dedi.bu %10 nu vericeksiniz dediler anlamadım gitti yarın tekrar arıycam ama sanmıyorum bir sonuç cıkacagını bu böle en azından balıkesirde böle kesin gibi bu para alınma olayı rot balans içinde parada alacaklarını söledi 150 falan parça 50de o olay...
yok aramadım ama bakayım gittiğimde bakalım sorgulayıcam eğer olmazsa lanet olsun deyip vericem haram zıkkım olsunda diyicem olay bu ya
Ben: City Mod arızaları ile ilgili bir bildiriminiz varmı? Üretim hatası olduğu FIAT tarafından kabul ediliyor mu? Bu konuda bilgi almak istiyorum. Teşekkürler.
Fiat Türkiye: Bahadır Bey, City, elektrikli direksiyonun bir kullanım modu olup normal moda göre direksiyonun daha düşük kuvvette manevra yapabilmesini sağlayan bir özelliktir. Belli modelleri veya üretim yılını kapsayan yaygın bir arıza söz konusu değildir.
Ben: Peki bu parçanın arızalanması durumunda iyi niyet kapsamında ücretsiz değişim yapıldığı hususu doğru mudur? Teşekkürler.
beklemedeyim ...
faceden yazdım. yayınlanır ama silmezler ordan kolay kolay.
sanmam face değildir bu ama nerden yazısmıs merak ettim doğrusu
bahadır vallahı benımkı sılınıyor FIAT Türkiye | Facebook
yeye sımdı ******** 2011 Start Aldı! Yenilenen ve üstün teknolojik özellikleriyle dikkat çeken ürün yelpazesiyle hızla yükselişini yazıyıor ustekı duvara yazıyorum gozukuyor baska kullanıcıdan veya refleste yazdıgım gozukmuyor
Zeynel Abidin Karacan
NEDEN YORUM YAZAMIYORUZ
:D
yazıyosunda sayfaya her girdiğinde "En Yeniler" tıklaman gerekiyor, yoksa sadece fiat türkiye tarafından yazılanlar görünür.
Can Tüzün kim acaba? Benim bu city muhabbetine baya bi ayar vermiş :)
ne oluyor anlayamadım wallahii...
Murat feceden Fiat tr sana cevap yollamıs özelede yazdım umarım facede yazdıklarımız bıraz baskı olusturup ucretsız hallederler.Bu arada soyadını yanlıs yazmıslar senın
Fiat cevap:
Sayın Öztürk, çağrı merkezi başvurunuzun incelenmesi için, iletişim ve araç bilgilerinizi iletisim@fiat.com.tr adresine gönderir misiniz? Teşekkür ederiz.
Son durum ne bılgı verırmısın Murat