omagas daha pahalı.....bırde ozellıkle starjetlerde omagas tavsiye ediliyor....77lıklerde zaten sıkıntı yok bıldıgım ne taksan uyuyor:)
Printable View
arkadaşlar sonunda bende landilendim kantarcı otoda taktırdım muhteşem bir sistem yapmışlar resmen anlatılmaz yaşanır ama biraz sızdırmazlığı alırken sorun çıktı ama gerçekten çıkacak cinsten araçın motor bölümünde resmen gazla ilgili birşey yok olgun lpg den ve montajı yapan kantarcıdan ekip geldi dudullu kadosana sonuçta kazanan biz olduk ve sızdırmazlığı aldımmm buradan tüm olgun lpg (yaşar bey'e) ve kantarcı ailesine (özcan abi'ye) montajda ve aracımın bakımını yapan kırmak oto'ya (timuçin abiye) derinden saygı ve sevgilerimi iletirim çok ilgili ve alakalı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim.....
Bende lpg taktırmayı düşünüyorum. Eski aracımda teleflex vardı ve çok memnundum. Benzin enjektörlerinden bile daha sessizdi. Yine teleflex taktırmak istiyorum ama servisin verdiği garanti ve fiyat kafamı karıştırdı. Teleflex 2000tl landi 1500tl.
arkadaşım landi taktır zararlı çıkmazsın aracına özel yazılım mevcut ve fiat garantisi altında sorun çıkınca karşında muhattabın var sonuçta suan benim aracım benzinliden daha performanslı çalışıyor
Fiat ta takılan landiler bizim araçlara özel yazılımla geliyor ve müdahale dahi edemiyor servis. Bunu göz önüne alın. Yakıt tüketimi de çok iyi ben agresif kullandığımda bile sadece lpg 21 kuruş oldu.
Dışarıda da yazılımı bulabilirsin ama landi taktıracaksan zaten servisten başka yere taktırma bence muhattabın tek yer olur en azından. Tabi aracının bakımını yetkili serviste yaptırıyorsan.
o zaman en yakın olgun lpg bayisine git nasıl olsa kitlerin üreticisi onlar olgun lpg takar kardeşim meraklanma aynı yazılımda yüklenir ama sızdıurmazlıukta biraz sorun çıkartıyorlar bilgine
90 lık bravolara serviste landi takılıyormu arkadaşlar? Bilen varmı?
Taktırdım arkadaşlar. Ses olayı kafama taktığım gibi olmadı. Dışarıdan araba dizel gibi oldu:) Dizelden daha sessiz tabiki. İçeriden hiç bir şekkilde duyulmuyor. Zaten sesi sadece rölantideyken yapıyor.
Start stop problemsiz sayılır. Araç stop ettikten 1 sn sonra bile çalışsa benzinle çalışıp sonra hemen gaza geçiyor. Ama Araç tam stop etmeden hemen çalışırsa kafayı yiyor ötmeye başlıyo. Yakında programı gelecekmiş zaten.
enjektörler hocam :) biraz dizel havası yaratıyor..
mrb
ben bugün kartaş yetkili servisi aradım. start-stop u devredışı bırakırsınız, yoksa durup kalkınca lpg devreye girmiyor dedi. fiyatta 1850 verdi landirenzo için. pahalı degil mi????
istasyona girince görevli mazota çağırıyor dırek...lpg ye yanasınca şaşırıyor lpg mı dıye:)
Bende bugun aracımı Ankara Maltepe Kartaş servisine bıraktım aracımı lpg dönüşümü için. 1600tl ye dönüşüm tamamlanıyor. Ek olarak 230 lira evrak işleri tutmakta.(ek1 belgesi sızdırmazlık emniyet muayene dahil) MMO evet benzin dolum yerinin oraya gaz dolum agızının yapılmasını istemiyormuş ama onunda çaresini bulmuşlar. :) Burası Türkiye :) bir kereliğe mahsus zaten oraya gidiliyormuş ilk sızdırmazlık için onun dışında kimse karşı değilmiş orası için.