https://img819.imageshack.us/img819/...toraf0034l.jpg
buda gaz göstergesinin yerleştiği kültablası bence pratik oldu hemde göğüse delik açılmamış oldu....
Printable View
https://img819.imageshack.us/img819/...toraf0034l.jpg
buda gaz göstergesinin yerleştiği kültablası bence pratik oldu hemde göğüse delik açılmamış oldu....
güle güle kullanın...
vay be sisteme bak. Benzin deposunun kenarından delip gaz girişini oraya mı koymuşlar?
Merhabalar,bende my life aldim 0 km geldiginde birmot landirenzo takacak. Verdikleri fiyat 1650 ve ustelik ilk once ruhsati cikaracagiz sonra lpg takip tekrar ruhsati degistirecegiz masraf artabilir diyerek bu fiyati bile artirma cabalari var. Ayrica hala kitlerde gelmemis dediklerine gore. Sizinkinin deposunun kac litre oldugunu ogrenebilir miyim ve sizin fiyatiniza her sey dahil mi? Olmadi bende araci alir gider tan da takdiririm. Tesekkurler.
bende merak ediyorum 1500 içinde ruhsata işleme vb şeyler dahilmi
ruhsata işletme dahil değil arkadaşlar depo 42 litrelik simit tüp bu arada bende arabayı birmot yenimahalleden aldım ama hiç memnun kalmadım hatta tan otoda gaz montajı yaptırmadan önce birmotu aramıştım evolara lpg iznininin çıktığından bile haberleri yoktu camdan ses geliyodu salladılar bişey yok diye tan oto halletti, bagaj sert kapanıyodu normal abi dediler tan oto halletti. ankarada diğer servisler nasıl bilmiyorum ama bana göre tan oto en azından şuana kadar başarılı bence...
lpg montajindan sonda sızdırmazlık raporunu 25 tl, ek-1 belgesi denen birşey var ona 15 tl, muayene için 135 tl harcadım emniyete çarşamba günü gideceğim oradaki masraf ne olur bilmiyorum.
arkadaşlar şuan için lpg ile alakalı bir sorun yok performansı falan gayet iyi ancak start stop özelliği devreye girdiğinde zaman zaman gaz off konumuna geçiyor ben o yüzden s/s sistemini kapatıyorum işin açıkcası, tüketim olarak ilk aldığımda fulledim toplamda 35 litre gaz aldı, şuan 300m civarına yaklaştı sanırım 400 km.yi rahatlıkla geçecek gaz bitene kadar almıcam bir depo ile ne kadar yapıyor söylerim herkese iyi akşamlar...
Evet arkadaşlar bugün gaz bitti. İlk depo 35,5 litre lpg ile dolmuştu ve bitip tekrar benzine geçene kadar kullandım toplam 448 kilometre yol yaptı bunun 15-20 kilometresi benzinle gitti desek 35-36 litre gaz 430 kilometre götürüyor. Hiç uzun yola çıkmadım tamamen şehir içi kullandım zaman zaman yoğun trafiğe kaldığımda oldu. Aracım benzinle 6,4-6,8 litre arası yakıyordu lpg 8 litre civarı oldu ilgilenen arkadaşların bilgisine...
Brc kitlerde start stoplu araçlara uyumlu yazılım geliştirildi. Kısacası stop konumundan sonra tekrar benzinde çalışmayacak.
Ben bu hafta sonu gidip uygulatmayı düşünüyorum.
Bilginize arkadaşlar
Gökhan Bey, garantiyi dert etmeyin. Ankara'da Mocan otogaz'a gidin ve içiniz rahat etsin. :)
öncelikle hayırlı olsun. konuyu takip ediyorum.tan otoyu da biliyorum. landirenzo ile tecrübelerinizi paylaşmaya devam ederseniz çok sevinirim. bu arada öle arabaya delik delinmemeside gayet güzel olmuş.
bende bir aya kalmaz taktıracağım böyle giderse...
oğuzhan bey lpg li aracınızla ilgili biraz daha bilgi paylaşırmısınız.? son benzin zamları canıma tak etti satıp 2.el dizel bir aracmı alayım yoksa memnun olduğum aracıma lpg takıp yola devammı edeyim bilmiyorum çünkü daha 3 yıl garantim var.
Diğer arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum
1500 lira serviste montaj tamam peki daha sonra nereye ne kadar veriyoruz ve prosedür nedir? servisten çıkınca ne yapmamız lazım?
Hayirli olsun.
LPG dolum ağzının benzin depo kapağı altında olması güzel olmuş.
Fakat, MMO onay vermiyor diye duymuştum.
Araç muayenesi ile ilgili gelişmeleri de paylaşmanızı bekliyorum.
landi bayileri arasında cok fıyat farkı var..1400 ila 1800 arasında bu fark neyden kaynaklanıyor olabılır
valla arkadaşlar arabanın muayenesini yaptırdım dolum ağzına onay verdiler hatta bu ne diye soran bile olmadı. şu an için lpg'den son derece memnunum her hangi bir sıkıntı yok ilk depoda 35,5 litre gaz ile 450 km yol yaptı, ikinci depoda 30 litre gaz ile 430 kilometre yaptı (ikinci depo kullanımını eşim yaptı laf aramızda ben kullanınca biraz fazla yakıyor) ölçümler net tamamen gaz bitip benzine geçtiği andaki değerlerdir bilginize.. kısacası ben punto almaklada lpg taktırmaklada en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum....