bende pazartesiye aldım randevu tan otodan. acaba montaj ne kadar sürüyor?
Printable View
bende pazartesiye aldım randevu tan otodan. acaba montaj ne kadar sürüyor?
aynı fiyat 1500, belki nakitte biraz daha indirebilirim o da taş çatlasa 50 lira filan olur. ankaradaki bütün yetkili servisleri aradım peşin 1600 altına inen yoktu.
çalıştığım için hem sabah bırakma hemde akşam alma sıkıntı olacak ama ertesi gün sızdırmazlık muayene işlemleri için gittiğimde test şansı olacak.
landi renzo taktıran arkadaşlar 1500 tl ye hangi sistemini taktırıyorlar..omegas mı omegas plus mu nedir...birde herkes tan oto dan taktırıyor..uygun fıyat yanında iyi işçilikde var galıba
hangisi tam bilmiyorum ama bosch enjektör olanı. oğuzhan arkadaşımız taktırdı o biliyor olabilir hangisi
tan oto arayıp bilgi vermişti ve sürekli montaj yaptıklarını bir sorun çıkmadığını istedikleri zaman gelip yapılan aracı inceleyebileceğimi söylediler..
hocam hayırlı olsun lpg kitiniz ancak 35 lt gazla 450 km yolu nasıl yaptınız merak ettim dogrusu bi yanlışlık olmasın benim aracım da aynı sizinkinden ama şehir içi kullanımda 35 lt gazla ancak 360 km yol yaptı ekonomık kullanımda sizim aracınız koklamış resmen !!!
sonunda işlem bitti.
ilk başta kaput ve kapılar açıkken çıt çıt enjektör sesi geliyor fakat kapılar kapanınca o sesten eser yok.
Kullanırken hiç farketmedim ne zaman gaza geçiyor. yeniden çalıştırınca bir gözüm ibrede deneyince çok kısa sürede geçtiğini gördüm. (gerçi bu ara havalar süper, onunda etkisi var). Deneme için 20 lira gaz almışlar, üstüne bende 65'e fulledim yani toplam 85'e doldu.
Oğuzhan hocam daha tecrübeli ama biraz trafikte radyoyu kapayıp kulağı açınca 1. ve 2. viteslerde biraz ses geliyor gibime geldi.
Her depo fullemede verileri paylaşırım.
Reklam gibi olmasın ama Tan otodan ilgi alaka ve hediyeleri ile çok memnun ayrıldım.
güle güle kullanın lpg nizi. bende brc var geçen ay taktırdım 36lık depo 30lt gaz alıyo geçen bitti 370km yol yaptım 4 kişi ile. sonra 30 tl aldım bakalım kaç km gidecek
hocam hayırlı olsun. simit tüpde tamponla arasında kaç cm mesafe kalıyor. muayenede en az 15cm olması gerekiyormuş. sırf bu yüzden 45lik tüpleri 35liklerle değiştiren arkadaşlarım oldu.
hayırlı uğurlu olsun.Lpgli puntolar ve dizel puntolar hakikaten çok ekonomik şu devirde arkadaşlar.Güle güle korkmadan binin. :)
bugun bursa banotoya gittim 1800 lira fiyat dediler ayrıca 80 liraya da stepneyi özel kılıflayıp bagaja monte edebiliyorlarmış.200 lirada trafikte harcarsın dedi yani düz hesap 2000tl. sizce ne yapmalıyım.?
Vallahi arkadaşlar ben de yeni aldım aracımı.Depo 200tlye doluyor.Geçen istanbuldan - bursaya gittim 280 km yol yaptım yarım depo gitti. Bana çok gibi geliyor. Biraz daha kullanıp Lpg ye geçiş yapmak istiyorum siz ne dersiniz?
ben de az önce tan otoyu aradım henuz starjetlere takmıyoruz dediler..ay sonuna belli olacak dedıler..ayrıca 1500 tl ye taktıkları sistem omega plus imiş...omegas değilmiş bilginize....
bu ayın sonunda gelecek evo'ya da ben eger fazla yakarsa gaz taktırmayı düşünüyorum. Size bi sorum olacak. Araç gazda giderken kendiliğinden istop etme,kendiliğinden gaz verme gibi olaylar oluyor mu?
Bende İst da DEHA otoya taktırdım saolsunlar çok ilgililer hatta önce BRC takıldı bir sebepten araç durmaya yakın yada tam kalkacakken stop ediyordu Şimdi Landi Renzo kitler gelince ondan takıldı BRC sökülüp sonuç tüm sıkıntım gitti.
BUNU her bayi yapmaz takılan kiti komple söküp farklı bir marka kitle değiştirmek her servisin yapacağı iş değildi bu açıdan DEHA OTO yu tavsiye ederim Müşteri memnuniyeti öncelikli çalışan bir yer.
Landi renzo taktıran arkadaşlar enjektör sesi nasıl Ben çok rahatsı oluyorum çünkü BRC de enjektörleri pek duymazdım bunda biz burdayız diyor unutturmuyor.