VERİLERİ SIFIRLAYIP TEKRAR BAKICAM :s
VERİLERİ SIFIRLAYIP TEKRAR BAKICAM :s
kusura bakmayalım ama puntolar bizden daha iyi vites deyiştiryor![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Dün Silivri dönüşü tekrar sıfırlayıp denedim,yol açıktı,90-110 arası geldim İstanbul'a,toplam km 52, ortalama tüketim 5.6 lt,B.Çekmece'den Avcılar İstikametine olan dik ve uzun rampayı 4.vites 100-110 km ile tırmandım,umduğumdan az yakıyor ve çekişi çok güzel...
benim aracımda yaklaşık 700 km de ve ortalama tüketimim 7,4-7,5 arası değişiyor sürekli ama kalkış esnalarında yada hız yapmam gerekiyorsa 24 leri bulduğu oluyor anlık tüketim.. Arabalardan anlamadığım için normal olup olmadığını bilemiyorum.. Ama içim açıyor o rakamı görünce![]()
bende şuanda 7,8 olarak gösteriyor ama denilen doğru istanbul trafiğinde 8 den aşağısı imkansız
1800 km deki aracımın ortalaması 7.6lt. güzergahda yokuş çok gerçi..
izmir de şehir içi ve trafigin en yogun oldugu saatlerde kullanıyorum sabah ve akşam ortalama tüketimin 7.1 arac 18000 km de 6 ay oldu alalı ilk başlarda bnimde yüksekti ama 8.0 geçmedi bazen 6.5 de görüyorum ama genelleme olarak 7.1
son 6000 km Trip A verisi 6.8 lt ortalama , kış çıkışı için gayet normal diye düşünüyorum araç manuel vites lpgli , kullanım %40 şiçi %60 şdışı.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri