sorun olduğunu düşünmüyorum devirsiz kalkış ve hareketten kaynaklanıyor diye düşünüyorum
Arkadaslar son bı kac gundur aracım kalkerken tam debriyajdan cekeceğim sırada bi titreme yapıyor, debriyajın üzeinde titreme yaptıgını hissedebiliyorum acaba debriyaj balatasımı aşınmıştır? Ama yokuslarda fln kalkerken geriye kaçma ve aracı tutmama gibi bişey söz konusu değil acaba az gaz vererek kaldırdıgım için mi titreme yapıyodur yoksa baskı balatadamıdır sorun?
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
sorun olduğunu düşünmüyorum devirsiz kalkış ve hareketten kaynaklanıyor diye düşünüyorum
" Mazeret zayıfların silahıdır. Bahaneler daha çok batmak için iyi bir yöntemdir. Akıllılar buna başvurmaz"
Osman PAMUKOĞLU
baskı balata olduğunu düşünüyorum aynı sorun bendede mevcut
engin yağışlı havada eğer çok hızlı gittiysen bazen balata ıslandığı için kuruyuncaya kadar bunu yapabiliyor bence sıkıntı yapma kısa zaman sonra düzelir
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Çoşkun abi yerler kurudu bayadır ıslanmamıstır kaldırırken pedal üzerinde hissediliyor titreme yaptıgı
75 liklerin titremesi çok normal..
2 seçenek olabilir tahminim;
-Motor kulağı
-Debriyaj balatası
araç daha 11000 km de bu km de baskı balata bitermi? sert kullanan kalkıslarda aracı zorlayan bıtı değilim ayrıca yokuslarda aracı tutmama geri kaçma gibi birşey olmuyor motor kulağıda kırık olsa titremenin yanında ses de yapmaz mı?
Kulakda boşluk olduysa kavramada vuruntu yapar,sıfır araç alsanda sorunlu yada hemen arıza yapan parçaların olbiliyor,mesela city motoru gibi
Servise haftasonu götürmeyi düşünüyorum artık
Servise Gidersen Valla Hemen Yapıştırıverirler Baskı Balata Setini Haberin Olsun![]()
BÖyle kullanıcaz o zaman taki araç yürümeyene kadarbiras fazla gaz verip kaldırdıgımda titreme olmuyor çok ilginç bi durum
Kardeş sen biraz fazla gazla devam et bendede oluyo.Bende daha önce reno 19 vardı puntoyu yeni aldım alışana kadar bendede oldu hala daha gazı az verince titriyo.eğer baskıdan olsa devamlı olur dimi.
bende ole dusunuorum benzinliden soora dizel bole oluo demekki![]()
merhaba arkadaşlar,benim aracımda 2006 model dizel aynı sıkıntı bendede var biraz fazla gaz verdiğimde titremeyi kesiyor baskı balatanın bittiğini düşünmüyorum.servise götürmeyi hiç düşünmüyorum![]()
Kardeş sen biraz fazla gazla devam et bendede oluyo.Bende daha önce reno 19 vardı puntoyu yeni aldım alışana kadar bendede oldu hala daha gazı az verince titriyo.eğer baskıdan olsa devamlı olur dimi.
araç ilk çalıştırdığında özellikle serin havalarda ısınmasını bekle ısındıktan sonrada aynı durum başına gelmeyecek çünkü araç yola çıktığında motor sıcaklığını ayarlamış oluyor ve yokuşlarda kalkarken sıkıntı çıkartmıyor gerçi 75lerde hastalık 4 kişiyle yokuşta çekmeme olayı =)))
niye çekmiyomuş ya k.pek gibi tırmanıyo bizimkiler![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
motor soğuk iken yapıyorsa bence buna fazla takılma, ama ısındıktan sonra da hala devam ediyorsa sıkıntı olabilir
Chegamos p´ra sentir a força
Seremos suor na tua camiseta
BEŞİKTAŞ tamos prontos para morrer
Por Você ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri