Arkadaşlar gerginliğe gerek yok... Lütfen... BUrası arkadaşlığın ve kardeşliğin paylaşıldığı aile ortamı sayabileceğimiz bir platform... Bu açılan konu ve yapılan yorum kasıtlı yapılmış bir komplo olarak görüyorum... Sebebine gelince biraz verilere bakmanızı öneririm... Grande Punto ve Punto Evolarımız beklenenin üzerinde prim yaptı ve buna istinaden de kafa karıştırıcı suikast manasında saldırılar olucaktır... Bir firma x firmasına onun ürünlerinde şunlar şunlar var deyip piyasaya salıyor lafı... Eee sonuç x firmasının pazar payı %40 ise 15 lere düşüyor... Bu % 25 lik dilimin zararı x firmasına çok büyük ama kötü reklam yapan firmaya çok büyüktür... Bende Türkiyede ve Dünya'da çok büyük olan bir gıda sektöründe çalışıyorum... Bu olaylarla çok karşılaşmaktayız... Geçenlerde bir müşteri şikayeti geldi sorumlu olduğumdan direk bana bildirildi şikayet ve gelen numuneyi gördüğümde kahkaha atmaktan karnıma ağrılar girdiÜrettiğimiz üründen 7-8 cm uzunluğunda 1-2 cm kalınlığında cam çıkmış... Çıkması imkansız hemen camı analize gönderdik test ettirdik ve sonuç rekabetçi bir firmanın yaptığı pislik çıktı şimdi hukuki olay daha büyük onlara... Büyük firma lekelemek çok kolaydır ama yalan lekelememek lazım... Bu mesajda ona istinaden bir mesaj... Geçenlerde tiner isimli forum üyemizde böyle bir konuyla forumu karıştırıp çekip gitmişti... Sizden ricam böyle oyunlara gelmeyin... Sevgimizi saygımızı özellikle aile ortamımızı bozan bu şahıslardan uzak duralım... Sevgiler saygılar hepinize...
Yer imleri