ne yapalım , kaderimizde varmış demek :) birmot'a gidiyorum şimdilik.
Printable View
Arkadaşlar gerginliğe gerek yok... Lütfen... BUrası arkadaşlığın ve kardeşliğin paylaşıldığı aile ortamı sayabileceğimiz bir platform... Bu açılan konu ve yapılan yorum kasıtlı yapılmış bir komplo olarak görüyorum... Sebebine gelince biraz verilere bakmanızı öneririm... Grande Punto ve Punto Evolarımız beklenenin üzerinde prim yaptı ve buna istinaden de kafa karıştırıcı suikast manasında saldırılar olucaktır... Bir firma x firmasına onun ürünlerinde şunlar şunlar var deyip piyasaya salıyor lafı... Eee sonuç x firmasının pazar payı %40 ise 15 lere düşüyor... Bu % 25 lik dilimin zararı x firmasına çok büyük ama kötü reklam yapan firmaya çok büyüktür... Bende Türkiyede ve Dünya'da çok büyük olan bir gıda sektöründe çalışıyorum... Bu olaylarla çok karşılaşmaktayız... Geçenlerde bir müşteri şikayeti geldi sorumlu olduğumdan direk bana bildirildi şikayet ve gelen numuneyi gördüğümde kahkaha atmaktan karnıma ağrılar girdi :):) Ürettiğimiz üründen 7-8 cm uzunluğunda 1-2 cm kalınlığında cam çıkmış... Çıkması imkansız hemen camı analize gönderdik test ettirdik ve sonuç rekabetçi bir firmanın yaptığı pislik çıktı şimdi hukuki olay daha büyük onlara... Büyük firma lekelemek çok kolaydır ama yalan lekelememek lazım... Bu mesajda ona istinaden bir mesaj... Geçenlerde tiner isimli forum üyemizde böyle bir konuyla forumu karıştırıp çekip gitmişti... Sizden ricam böyle oyunlara gelmeyin... Sevgimizi saygımızı özellikle aile ortamımızı bozan bu şahıslardan uzak duralım... Sevgiler saygılar hepinize...
Allaha şükür aracım 2006 model 37000 kmde ve ne tıkırtısı var ne gıcırtısı var... Araçlarımız sahipleriyle hırpalanırlar... Şu lafımı unutmayın; "Ben at tanımam jokey tanırım..." iyi bir şoför aracı yormaz... Kötü bir şoför 2 aylık sıfır arabayı dağıtabilir... Sevgiler...
Sağol fikret abicim... Merhaba nasılsın iyimisin? İş yoğunluğumdan bayaadır bakamıyordum foruma... Özledim herkezi :):)
Orçun,dün İstanbul'damıydın,Şirinevlerde 59 plaka bir araç gördüm aynada,harfleri seçemedim...:)
Yok abicim benim puntiş bir haftadır garajda yatıyor... Büyük ihtimalle gördüğün araç yanımda çalışan kardeşimin puntişi... İstanbula sattık geçen gün aracı... 59 YZ 544 tü sanırım plaka... İstanbula geldiğimde arıyacağım okadar çok dostum ve abilerim varki... Anlatamamam :):)
bu şekilde başlık yazıp kaçınca insanların sadece başlığı okuyup punto almayacaklarını sanacak kadar zeki insanlar var:) gelen cevapları okuyan bir insanın soğuyacağı varsa tam tersine arabasına bu kadar değer veren insanların yazıklarının boşa olmayacağını anlayan insanlar da olacaktır. Yani karalama için yazılan yazılar tam tersine hizmet etmeye başlıyor:)
Canı gönülden sana katılıyorum Erdemcim.... Kaçtane arabam oldu ama bukadar severek kullandığım bir araç olmadı...
Davasına inanan adam belgeleriyle iddiasının arkasında durmasını da bilmelidir...
Bir şey daha,araç 2004 modelse ilk kasa Punto olmuyormuydu,forumun genel işleyiş amacı Grande Punto-Evo-Bravo ,bu manada 2004 model ve eski teknoloji sayılabilecek ilk kasa Punto daki sorunlar şuanda satışta olan GP ve Evo'ları bağlamaz...
ARABAMA AŞIĞIM :thankyou: :)
Arkadaşlar ilk yıllar arabadan memnundum. Son yıllarda araba her yerinden masraf çıkartmaya başladı. Forumlara bakarsanız direksiyon katılaşması puntolarda hep görülen birşey. Hep görüldüğüne göre bu sorun kullanıcı hatası olamaz. Fiat bu hatayı kabul ediyor ama iş tamire gelince yan çiziyor. Araç daha 63000 de. Ben aracıma dağda tarlada binmiyorum. 20 yıldır araç kullanırım,acemide değilim. Ve araç çukura girince içi cız eden biriyim. ben aracımı satacam satmasınada bu arıza varken hangi enayi alır bilmem. Bende şu andaki maddi durumumla bu arızayı yaptıramam. Ben bu araca param buna yettiği için biniyorum. 1993-1996 model toyotolar peynir ekmek gibi satılıyor, araç 300bini devirmiş hala motora anahtar değmemiş. benim aracıma anahtar değmeyen yer kalmadı. Benim aracımın edeceği fiyat 15-16bin Ben 2000tl yi nasıl vereceğim tamire ben bunun derdindeyim. Fiat müşteri hizmetleri ile görüştüm; aracınız servis bakımlı ise, servis iyi niyet garantisi içinde tamir edebilir dedi. Servise gittim tamam yapabiliriz dedi. Sonradan kıvırdılar %20 sini öderiz dediler. Benim amacım başıma gelen bu olumsuzluklardan sizi haberdar etmek. Ben aldım kullandım memnun kalmadım. Bir daha Fiat la benim yolum kesişmez. Ama bu herkes memnun kalmayacak anlamına gelmez. Ucuz etin suyu kara olurmuş. https://forum.grandepuntotr.com/tekn...tilasmasi.html burayada bir göz atın.
bence konu kilitlensin konu sahibi zaten ikna olmuş gibi cevap yazmıyor...
Arkadaşlar arabanızı seveceksiniz . Onu kolluyacaksınız binip gittiğimiz gibi , onu korumamızda lazım boyle durumlardan . Arkadaşlar gerçekler ortada puntolar kıyak arabalar fazla söze gerek yok . Haksızlığa da gerek yok . Saygılar.
tamam kardeşş sen söledin tövbe inan punto almam :P:P:P:P:P:P:P:P
Kuyuya taş atılmış yine, onlarca üye de çıkarcam diye birbirini üzüyor..
Cevap olarak forumumuzun havası ve varlığı yeter, başka lafa gerek yok..
Arkadaş cevap atmış zaten kaynamış arada sanırım bi sinirle açılmış bir konu olabilir doğru biraz sert kaçmış Punto almayın ama 2000 lira az para değil sonuçta insanlar araçları dişinden tırnağından ayırarak alıyor (ki sizde biliyosunuzdur) zaten bu araçlar üretimden kalktı dolayısıyla kimsenin Punto alacağı falan yok::)Ama bi sorun varsa da napalım,7 sene neden kullandın,
bu aralar araçlarımıza komplo kuruluyor,çocukca tepki falan gibi yorum atan arkadaşlarımızı anlayamadım.