Dava açacağınızı Fiat'a ilettinizmi ?
Bence dava açmadan önce son bir kez arayıp söyleyin derim,davaya gerek kalmadan çözerler belki...
Printable View
Dava açacağınızı Fiat'a ilettinizmi ?
Bence dava açmadan önce son bir kez arayıp söyleyin derim,davaya gerek kalmadan çözerler belki...
punto almayın diyen arkadaşımız ne alacağımızı söylermisin?
hani diyom çözüm yolu önerde bukaa milletide kurtarıver ..
valla ben bu arabayı 2. el aldım. 130 binde aldım. şuan 140 bin oldu. eğer kaza olmamış olsaydı araba 0 ayarındaydı. baya bi sıkıntı yaşadım halen yaşamaktayım. ön takım bi türlü toparlanamadı. midem bulandı. nefret ettim. ama arabadan değil. bunları yaşatan servisten. şimdi yarın yine servise girecem. muhtemelende 400-500 tl masrafı var aracın. bakalım. ama şunu söylüyorum tüm bunlara rağmen. bu arabayı eğer birgün satarsam. 0'ını almak için satarım.
bu arada direksiyon efsanesine gelecek olursak. kiminde var, kiminde yok. kimi bedavaya değiştirtiyor. kimi değiştirtmiyor. kimi cebinden yaptırıyor. bahsedilen arızayı yaratan parçayı yurtdışından 500-600 tl'ye getirtebiliyorsunuz. özellikle. eBay - one of the UK's largest shopping destinations sitesinde yüzlercesi var.
grande punto bence ayrıcalıktır ..
bu arada city zaten belirli bir km'ye ulaştığında otomatikmen devre dışı kalıyor diye biliyorum ben.
O arkadaş için demiyorum ama çoğu kişi kötüler Fiat ı, oysa ki yılın motoru seçilen veya tüm diğer markalara motorunu bile vermekten çekinmeyen ve tüm iyi markalara kafa tutmaya çalışan ve özellikle de ürün fiyatlarıyla parmak ısırtan bir markayı herkes almasın "ÇÜNKÜ FİATLI OLMAK BİR AYRICALIKTIR" :) onun için 3. yü sipariş ediyorum :)
merhaba arkadaslar saatlerdir forumda geziniyorum. kimi iyi kimi kötü söylüyo ve bir çok arkadasa kullanım açısından katılıyorum. aracımıza nekadar özen gösteriyoruz, nekadar bakımlarını eksiksiz yaptırıyoruz??? bazı araba vardır bi yerini yaptırırsın randıman vermez bazısı vardır hiç sorun çıkarmaz. babamda 95 reno19 vardı 2defa motor yaptırdık araca 3.sü ise sadece bir piston değişimiyle kurtardık 400 tl. arac tüplü hararete gelmiyor babam kullanıyo 1 km mesafede bana göre sorun yok dio ben kullanıyom günde 100 km hertarafı sorun. tekirdağdan istanbula gidip gelecem acaba yolda kalırmıyım diyorum yola çıkıyorum dönüşte illaki bi sorun çıkıyo. mesela arkadsaımda 2006 punto var bende 2007 onda bagajdan ses geliyo benden gelmiyo, benim amortisör takozum bozuk ses geliyo aldığımda öyleydi ondan gelmiyo, onun direksiyonundan ses geliyo benden gelmiyo (şimdilik), onun aracı 52000de benim 42000 o 100km 11lt yakıyo ben 6,8lt. bu böyle sürer fakat araba bu fazla da kafaya takmamak gerek durup aracın sesi var die dinlersek başımızın ağrısı geçmez. aracın normal bakımlarını yaptırıp keyfini çıkaralım aracı aldığımda 40290 km idi şimdi ise 41992 km de 1700 km yol yapmısım aldığımdan beri çok şükür alırken servisn gösterdiği eksiklikten başka sorun yok. zaten 4*4lük araç yok. makine bu illaki sorun olacaktır. ha illaki sorunsuz olsun diyosak tabana kuvvet arkadaslar(kaldıki onda bile ayakkabı eskiyo değişmesi gerek). daha 28 yaşımdayım ama onlarca farklı model arac kullanmısımdır ve şukadarını söyliyim bizim gibi geliri çok yüksek olmayan kişilerin sorunsuz deil fakat daha az sorunla binebileceği donanımlı konforlu ve rahat araclar arasında fiat bana göre ilk sırada geliyor 190 boyum var aracta gayet rahatım, yorulmuyorum aracı kullanırken aractan lastik sesi geliyomus teybin ses kademesini arttırıyorum aracın sesi kesiliyor ve bu mesajdan sonra yapacağım ilk şey forum da aracımdan memnunum başlıklı bi konu açmak olacaktır saygılar
Arkadaşlar araçlarımız gayet iyi kaliteli ve konforlu bu paraya bence iyi arabalar parasını hak ediyor.
Bu konuyu başlatan kişi başka forumlardan "Girin fiatın kendi forumuna , pehh ne şikayetler var, adamlar kendileri bile diyolar punto almayın diye" demek için bunu koyuyor bence....
2011 model Peugeot 3008 1.6 dizel Auto6R satın aldım. Şehirler arası 500 km yol yaptıktan sonra 1'den 2'ye ve 2'den 3'e vites geçişlerinde ses gelmeye başladı.
Konu ses ile ilgili olarak aracı servise götürdüm. Servisteki teknisyen ile beraber test sürüşüne çıktık. Sesi o da duydu. Bunun üzerinde yine 1.6 dizel Auto6R şanzımanlı başka bir 3008 ile test sürüşüne çıktık. Aynı ses o araçtan da gelince teknisyen arkadaş sesin normal olduğunu bu modellerde bunun olabileceğini söyledi.
Konuyla ilgili olarak Peugeot müşteri hizmetleri ile görüştüm. Görüştüğüm bayan herhangi bir değişim veya iadenin yapılamayacağını söyledi. (Halbuki benim böyle bir niyetim ve talebim yoktu.) Bense bunun bir müşteri memnuniyetsizliği olarak Fransa'ya iletilmesi ve ileride yazılım ve donanımda yapılacak değişiklikler ile bunun çözülmesini istedim. İleteceklerini belirttiler.
alıntıdır arkadaşlar...
bu atılan konu başlığı acaba kaldırılamıyormu?tamam herkes düşündüğünü söylesin ama ya konu adını değiştirin,ya başka birşey konu açıldığından beri foruma girdiğim zaman karşıma çıkıyor.alırım almam herkesin kendi problemi.insanlar tabiki olumsuz şeyler yaşıyor,yaşayacağızda.ya konuyu acan gibi bırakacağız,yada asılacağız.arac problemi karşısında bize saglanan şartları bayi,servis ne kadar duyarlı biz ne kadar duyarlı hale getirtiyoruz veya çaba gösteriyoruz bu önemli.:@
fiyatına göre alınması mantıklı.. ;) çok şık özellikle benim için..ama biraz daha param olsa audi vw alırdım..
benim ilk aracım 2007 dizel fiestaydı 2009'da aldım 2 sene kullandım. bu arada kiralık olarakpj 308 dizel, bir ay gp dizel, seat leon dizel kullanma şansım oldu. araçların her birini en az bir ay aralıksız kullandım. hepsinin + ve eksi yönleri vardı. en çok hoşuma giden 308 oldu.
kullandığım gp dizel benim fiestamdan çok daha konforlu bir araç gibi geldi bana ve şu an evo almamın nedeni de budur. o araçta da derece bozuktu ve yaz sıcağında dijital klima sıcak üflüyordu.
neticede bu işler birazda şans işi. hadi Toyota'yı geçelim (ki üretimleri destansı şekilde anlatılmakta) BMW'de bile geri çağırma ve bir sürü hata olmakta.
kusursuz arac yoktur ki kronik problemler dışında arac arızalarının, bakım masraflarının çoğu kullanıcı ve yol kaynaklıdır. alakası yok ama arkadasımda 2006 punto var ki ben de ondan dolayı aldım aracı yakıtı 10,8 lt, ben 6,5-6,8 ortalamayyla kullanıyom aracımı arkadas şikayet ediyo du sabah araç çok yakıyo die, ee dedim sen aracı nasıl kullanıyon ki nasıl yakmasını bekliyon arkadaşım çok sert arac kullanır dur kalkları sert yapar ani fren ani gaz. şimdi aracın sucu ne?? siz çukurlara sert girip amortisör ya da ön takıma zarar veriyosanız araç ne yapsın. ben derim ki biraz da sorunu kendimizde arayalım arkadaşlar ii geceler
vah vah şansızlık seninki be, bence punto 1 numero
usta görmemişim başlığı görünce zaten okumuyordum baktım boyna çıkıyor yazıyim dedim sen yazmışsın usta eline saglık.usta bir daha yaz kaldırsınlar lütfen...
Bu konuyu açan arkadaş okumaya devam ediyormu yoksa ortaya lafı atıp kaçtımı bilemem ama çok yakın bir arkadaşımın sırf marka sevdasından aldığı bir araçla ve özellikle servisle yaşadığı sorunları bilse yaşasa kimbilir neler derdi.Sen 7 sene aracı kullan sonra böyle konuş hiç hoş değil.
hakkı bey forumu takip edip okusaydın görürdün benim devamlı yazdığımı.
Arabalarınızın değeri düşmesin diye görmemezlikten geliyorsunuz. Sizinde başınıza gelince yırtınırsınız benim gibi. Bu arızanın ne zaman çıkacağı belli olmuyor. Fiat müşterisinin arkasında dursaydı zaten hallederdi. Kalitesinide bir bakıma göstermiş oluyor. Arabayı dandik yapacaksın sonra arıza verdimi dünyanın parasıyla tamir edeceksin. Gözünüzü açın biraz.
Özgür yıllarca bınmıssın elbettekı marka bunun arkasında durmalı..pekı sen dururmuydun merak edıyorum..yanlıs hatırlamıyorsam 7 yıllıktı aracın...
Bir ferrarı almıyoruzkı lpg taktırırken fabrıkasından ızın alalım..
Sıradan bırsuru akranı olan bır araç haa bızım ıcın cok degerlı o ayrı...
Bence bu işin uzerınde durmak ıstıyorsan ve haklı olduguna ınanıyorsan kanuni yollardan halletmeliisn...
İnan kı ben aracımın degerı duser aman burda kotu seyler yazmayalım yazanada manı olalım dıyecek bır kişi dahı tanımıyorum...
Saygılarımla...