evet doğru söylüyorsun ortada farklı anlayamadığım bir durum var
Bence herkes arabasının motorunu bi check etsin. Bakarsınız 2.0 TDİ filan artık şansınıza ne denk gelirse![]()
evet aynen 95 hp yazıyor yarın fotoğrafını ekliyeceğim
Volkan bey bence de fiat güçlü motorlardaki araçlarına 6 ileri ekliyor, gerçi t jetlerin 5 olması da bir istisna, bence iyice bir araştırma yapın derim, çünkü kaç kez fiat müşteri hizmetleriyle veya fiat genel merkeziyle görüştüysem de özel araç getirtilemeyceğini söylediler, ama eğer bunlara rağmen harbiden 95 lik ve de manuel olması doğruysa çok şanslısınız diyorum : Güle güle kazasız belasız kullanın...
Fiat'ın saçma sapan işleri diyorum ben buna... Fiat'ta herşey olabilirDua edin arabanızdan Reanult motoru filan çıkmamış
Volkan Bey için bu bir avantaj tabi kazasız belasız kullanmasını dilerim ama olay gerçekten çok gülünesi bir durum..
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
Benim evo'da G punto 75Hp Euro 5 yazıyor.....gönül isterdiki 95 yazsın
Uploaded ImageShack.us
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
arkadaşlar motor görüntüsünü ve beyin modülünü fotoğraflarını çektim bir karşılaştırırmısınız.
Hocam harbiden resme göre senin machine95 lik bence başka bir evo multijet yani 75 lik kullan kendin farkedersin aradaki farkı yani performansı
Güle güle kullan
Ben 95 Dualogic c.tesi aldım öğlen resmini çekebilirsem eklerim.
5 yıllık bir starjet kullanıcısı olorak motor sesınde barız sekılde anlayabıleceğinizi soylesen getirin bır 75 lik yanına ufak ufak gaza dokundurun ayağnızı 95 lik ise sesi farklı olur emın olur..
dizeller içinmiş pardon arkadaşlar...
Konu kara kız tarafından (04/04/2011 Saat 14:44 ) değiştirilmiştir.
onrky
1.4 starjet 95hp
İlk resimde 95 HP yazıyor zaten![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Arkadaşlar Start stoplu bi multijet daha yokmu, biri daha baksın bakalım beyin üzerindeki etikete..
95hpnin tadını çıkarın o zaman![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Vallahi büyük şans yaaaa, ben on kere aradın 95 lik modelin manueli yokmu, geldimi, gelicekmi die.
Peki Volkan bey saniye olarak 0-100 ü kaç aracın, birde yakıt tüketiminiz hakkında bilgi verebilirseniz süper olur.![]()
Konu avi tarafından (04/04/2011 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.
0-100km kaç sn. ölçmedim ama yolda giderken veya kalkışta çok başarılı. Yakıt tüketimi genel itibariyle hiç şehir dışı yol yapmıyorum hep şehir içi hegün sabah çocuğu okula bırakıyorum ordan işe gidiyorum ortalama 5,4 litre
Arkadaşım iyi kontrol et . Eğer araban 75 hp ise sorun yok. Ama 75 yazıpta 95 motorsa ne ala . Etiket yanlış yapıştırılmış da olabilir .
Bende aracımın seriliğinden memnunum yakıt tüketimim ortalama 5-5,2 arası sanırım 1750devir/dakikada 190 torka ulaşıyor oyüzden seri olabilir..
ona bi chip yaptırın direk 120 bg tjetlere kafa tutun![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri