aracın vitesini 4 e alın, el frenini çekin ve kalkış yapmaya çalışın. araç stop ediyorsa debriyajınızda yüksek ihtimalle sorun yoktur. ayağınızı epeyce çekmenize rağmen hala stop etmiyorsa debriyajın ruhuna bir fatiha okuyunBu deneyi de her zaman yapmayın sakıncalı olabilir. Ama, bence sizin debriyajda birşey yoktur. 11000 de debriyaj bitirmek öyle kolay olmasa gerek...
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
hiç kafanıza takmayın. 0 parça taktırsanızda tekrar olacaktır titreme. gp nin klasiklerinden birisi bu titreme olayı. tek çözümü gaza azıcık fazla basmanız.
bence olay tamamen bundan ibaret yani motor ısınmasından olmasa da motor ısınana kadar debriyaj balatasının da ısınmasından kaynaklanıyor.ilk km lerde sorun yok ama trafikte biraz dur kalk yapınca titreme oluyor.aynı sorunu daha önce albeada yaşadım şimdi de puntoda yaşıyorum.puntonun bakımında servisine sordum balatada sorun olmadığını söylediler
75 lik araçlarda kalkerken titreme normal diye düşünüyorum..yani en azından benim eski gp 75 likdi kalkerken hafif bir titreme yapıyordu..
motor çok sıcak iken motoru yıkattıysanız baskı yamuluyor,veya motor yağışlı havallarda çok sıcak iken su birinkitisine girdiyseniz şanzuman çok sıcak iken maalesef baskı yamuluyor kısacası baskı balata değişecek
servise gösterdim haftasonu teste çıktık baskı balatada bir sorun olmadığını söylediler herkese teşekkür ederim ilginizden dolayı![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
Bende de var böyle bir şey, normal olduğunu düşünüyorum, çünkü arabayı teslim aldığımda İstanbul - Tekirdağ yolunu gelirken bile yaşadığım birşeydi. Motor soğukken değil de bir süre devirli kullandıktan sonra oluyor sanırım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri