70bin bakımı için gittiğimde servise kapak üzerindeki ek yerlerine mastik çekmelerini söyleyeceğim çünkü bu su olayından gına geldi artık. Bakalım mastik çekme konusunda sıkıntı çıkaracaklar mı?
Merhaba, Dediklerine katılıyorum fakat bence herkez bu konudaki düşüncesini FIAT Genel Merkeze şikayet olarak yazar ise sonuç alabiliriz diye düşünüyorum ki şimdi FIAT Genel Merkeze bu konuda mail gönderdim ve servisin bana yapmış olduğu bu açıklamaların arkasında FIAT olarak durup durmadıklarını gösteren yazılı bir belge göndermelerini istedim çünkü servis bana ne stopların değiştiğine dair bir belge verdi nede bagaj için söylediklerini gösteren bir belge.sadece kendi sistemlerine kaydetmeleri yeterli değil.Müşteriye yaptıkları hizmeti ibraz eden bir belge sunmak zorundalar bu araç garantili olsada olmasada bir belge vermeleri gerek.Herkez bu konuda şikayette bulunursa sonuç alırız diye düşünüyorum. Akşam üstü aracımı aldım ve acilen bankaya yetişmem gerektiği için çok fazla inceleyemedim ama yeni oldukları parlaklıklarından belli ve diğerlerinden dış görünüş olarak belki farklı değildir ama alt yapısı bakımından farklı olduğunu ordaki usta söyledi.Lütfen herkez sorunlarımızın üzerine düşsün derim. Slmlr...
70bin bakımı için gittiğimde servise kapak üzerindeki ek yerlerine mastik çekmelerini söyleyeceğim çünkü bu su olayından gına geldi artık. Bakalım mastik çekme konusunda sıkıntı çıkaracaklar mı?
Merhaba Arkadaşlar,
Bu konuda Fıat Genel Merkeze mail gönderdim ve 1 hafta sonra beni aradılar ve bu konuda servisin dediği gibi paslanmaya karşı 8yıl garantili olduğunu söylediler fakat o 2 lastik contanın takıldığı köşelerin su gelmesi için yapıldığını teğit etmedi çünkü beni arayan yetkili bahsettiğimiz contaların neresi olduğu konusunda bilgi sağibi değildi ayrıca bu konuda şikayet gelmediğini bildirdi,ben bu forumda bu konuda şikayet edenlerin olduğunu söylediğimde sosyal paylaşım sitelerini çok fazla dikkate almadıklarını kendilerine iletilen mesajları dikkate aldıklarını buyüzdende bu konuda şikayet gelmediğini söyledi haklı olarak.Bence bu sorunu yaşayan herkezin mail göndermesi gerekir ve mail gönderdikten bir süre sonra cep telf. gelen kayıt numarasını herkez burada tarihi ve ismi ile yazarsa bizlerde arandığımızda şu başvuru numarası ile şu arkadaşımız size şikayet başvurusunda bulunmuştu diye örnek gösterebiliriz.Yetkili ile görüşmemizin sonunda kendilerinden bu 2 siyah contanın takılı olduğu yerin su gelmesi için yapılıp konulduğuna dair teğit ettiklerini gösteren bir yazı istedim ve kendileri servise bu konu hakkında bilgi vereceklerini ve beni servise çağıttıracaklarını söyledi.Çünkü yarın bir sorun olduğunda siz bunu söylemiştiniz diye elimde yazılı belge olmasını istediğimi özellikle belirttim.Bakalım bekliyorum, servisten bu yazı için ne zaman çağıracaklar beni?Eğer bu hafta içinde beni aramazlarsa ben FIAT Genel Merkeze tekrar mail göndereceğim ve servisi arayacağım.O contaların takılı olduğu yerin su gelmesi için yapıldığını bana yazılı teğit etmeleri gerekiyor.Çünkü benim mantığım bunu kabul etmiyor.Lütfen herkez sorunlarımız hakkında mail göndersin.
Arkadaşlar,
Benim bu konu ile ilgili FIAT Genel Merkeze mail gönderdikten sonra cep telf. gelen şikayet başvuru Numaram 2164442255 eğer şikayet maili göndermek isterseniz benim bu konuda bu numara ile başvuruda bulunduğumu örnek olarak gösterebilirsiniz fakat şu var daha önce arka stopların buğu sorunu hakkında şikayet maili göndermiştim sonrasında cep telf. FIAT Genel Merkezden gelen cevapta başvuru numarasıda buydu yani bu iki başvurumunda numarası aynı ve o zaman ilk defa şikayette bulunmuştum şimdi bunun ile 2. oldu ama aynı numara;acaba her araç sahibine bir numara mı tanımlıyorlar?Eğer oyle ise dai stoplar için yaptığım başvuru için cep tel. gelen cevap tarihi 20.03.2012 13:09 bagaj kapısının sağ-sol 2 köşesindeki contaların su sorunu için gelen mesaj tarihi 12.04.2012 17:18,bu tarihli dönüş mesajını onlara örnek olarak sunabilirsiniz.
Bu sorunu yaşayan ve başvuru yapan arkadaşlar listeye adını eklerse sayımızı biliriz
Gp ve Punto Evo-Bagaj Kapağını Kaldırınca Akan Su Listesi
1.)burank16- Başvuru Nr.2164442255 12.04.2012 17:18
Bende de vardı fakat çözdüm ben problemi. Forumda birisi anlatmıştı, bagajın sacının yapışma yerlerine silikon çekiliyordu. Bende geçti o olay.
Doğru söylüyorsun ben ona dikkat etmemişim,başvuru numarası sanıyordum.Ozaman herkez başvuru yaptığı tarihi ve gelen cevap tarihi saatini yazabilir fakat sanırım çok fazla kişi bu konunun üzerinde durmuyor sanırım.Benim için sorun yok,bugün servisteydim ve o yazıyı istedğimi belirttim ve genel merkezden bununla ilgili dönmelerini bekliyorlarmış bana heber verecekler.Diğer arkadaşlarda isteyen silikon çeker çözer isteyende servise gider herkezin kendi özgür tercihi herkezin kendi bileceği birşey.
ben kış gelmeden slikon çektim ve hiç öyle bir problem olmadı daha.
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
Arkadaşlar bugün bir video daha çektim.Dünkü yağan yağmurdan sonra bagaj kapağına su biriktiğinden emindim ve öyle de oldu.Yavaş yavaş başka sıkıntılar da yaratmaya başladı bu su.Kapakta biriken su bi süre sonra sızıp bagaj etrafındaki contanın arasında birikiyor.Orda bekleyen su bagaja giriyormu bilmiyorum,ıslaklık bulamadım.Servistekilere göre herşey normal,tahliye sistemi diyorlar.Madem tahliye sistemi bu su neden bi şekilde akıp gitmiyor.İlla gidip kapağı kaldırıcaksın ki su boşalsın.İşte video :
Fiat Punto Evo bagaj kapağı su alma sorunu - YouTube
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
bugün abarth logomun montajı esnasına aklıma geldi, bagajın içerisine su bagaj logosunun kenarından giriyor olabilir mi? zira logonun içinde sililkonumsu bi yalıtım malzemesi var ama fiat bu işi belli olmaz![]()
valla kardes aynı problem bnm arabamdada var ama normalmı degılmı bılmıyorum bılen bırılerı bızı aydınlatırssa sevınırım
Arkadaslar merhaba,bu konu hakkinda genel merkeze 2 gun once tekrar mail attim gordugum kadari ile sayica yuksek olarak sikayetci arkadasimiz var neden bunu fiat genel merkeze mail gondererek bildirmediginizi anlamiyorum bu konuda 3 kez mail gonderdim ve yazili olarak bilgi istedim servis daha once bunlarin Su gelmsi icin yapildigini normal oldugunu soyledigi icin bunu genel merkezden yazili beyan olarak istiyorum buraya sorununuzu yazana kadar genel merkezede yazabilirdiniz ve sayica cok oldugumuzu gosterdigimizde cozum daha kisa surede olabilirdi Ben sonuc alincaya kadar devam edecegim artik gerisi size kalmis
Fiatın sitesindeki başvuru formunu doldurdum ancak hiçbir şekilde gitmiyor hata var sanırım.Başka bi yol varmı acaba.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Tuncay Abi kızakların üzerinde ince şerit gibi bir malzeme var. onların uç kısımlarında kırılma diğerinde çatlama olmuş. servise gösterdim değişelim dediler ve birkaç sitede gördüğüme göre bu da malasef fiat ın kronik sıkıntılarındanmış. dün aradılar kızak gelmiş haftaya salı değişecekler ama gelenlerinde aynı oldugunu düşünüyorum. malasef bu fiat ürünü geliştirme ynünde 1 adım ilerleyemiyor. buğu olayı daha da arttı gitmişken ona da baktıracığım bir daha.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri