Alıntı lektonstar17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok merak ediyorum 8 yıl sonra ne diceklerini.O zaman da " e sekiz yılını doldurmuş .Sekiz yıldır da su aldığı için şu saatten sonra paslanması gayet normal " mi dicekler.Bu gün baktığımda bagaj contasının sol köşesinde su biriktiğini gördüm.Bu sorun ileriki yıllarda baya başımızı ağrıtacak.
Bu arada yeni farlarınız hayırlı olsun.Görsel olarak bi fark var mı?
Merhaba, Dediklerine katılıyorum fakat bence herkez bu konudaki düşüncesini FIAT Genel Merkeze şikayet olarak yazar ise sonuç alabiliriz diye düşünüyorum ki şimdi FIAT Genel Merkeze bu konuda mail gönderdim ve servisin bana yapmış olduğu bu açıklamaların arkasında FIAT olarak durup durmadıklarını gösteren yazılı bir belge göndermelerini istedim çünkü servis bana ne stopların değiştiğine dair bir belge verdi nede bagaj için söylediklerini gösteren bir belge.sadece kendi sistemlerine kaydetmeleri yeterli değil.Müşteriye yaptıkları hizmeti ibraz eden bir belge sunmak zorundalar bu araç garantili olsada olmasada bir belge vermeleri gerek.Herkez bu konuda şikayette bulunursa sonuç alırız diye düşünüyorum. Akşam üstü aracımı aldım ve acilen bankaya yetişmem gerektiği için çok fazla inceleyemedim ama yeni oldukları parlaklıklarından belli ve diğerlerinden dış görünüş olarak belki farklı değildir ama alt yapısı bakımından farklı olduğunu ordaki usta söyledi.Lütfen herkez sorunlarımızın üzerine düşsün derim. Slmlr...