Sayfa 6/8 İlkİlk ... 2345678 SonSon
142 sonuçtan 101 ile 120 arası

Konu: Punto Evo-Bagaj Kapağını Kaldırınca Akan Su

Oktay Can Eren
    defeat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 44

Alıntı levan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim gp lerde bagaj lambası zaten yok kardeşim ve hiç olmadı
    GrandePunto'da nasıl bagaj lambası olmadı?Öyleyse ben ne kullandım?

Onur M
    levan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 130

Alıntı defeat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GrandePunto'da nasıl bagaj lambası olmadı?Öyleyse ben ne kullandım?
    alttaki konuları baştan sona oku,anlarsın.

link1: https://forum.grandepuntotr.com/serv...siklikler.html

link2: https://forum.grandepuntotr.com/gene...eriyor-mu.html
    Konu levan34 tarafından (07/01/2012 Saat 05:00 ) değiştirilmiştir.

Gün Özkan
    Lionissimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 12

Arkadaşlar örnek olarak birkaç birleşim yerini seçip resimleri ekledim ve kırmızı çerçeve içine aldım, bütün bagaj kapağının iç yüzeyini düşünerek önlem almalısınız. Yani dört kenarı birden düşünmelisiniz.

Herkese mutlu ve sağlıklı yıllar.

4. Bu mesajı için 4 kişi Lionissimo'ye teşekkür etti:

Fırat BAYHAN
    burank16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 46

Merhaba Arkadaşlar,
    Yaşamş olduğumuz sorun kronik bir sorundur ve bence hiç kimsenin kendi imkanıyla bu sorunları çözmemesi gerekir.FIAT ın arabalarının arkasında durması gerekir ve durmasınıda sağlamalıyız.Herkezin FIAT Müşteri hizmetlerine bu sorunu ve diğer sorunlarını bildirmeli ve gerekli yazışma veya mesaj,mailleri saklaması gerekir.Çünkü ne kadarda 10-12 yıl paslanmazlık garantisi olsada bu sorunu çözmeleri gerekir.Ben puntoları çok seviyorum ve şuan 4. puntom.Daha önceki grandepuntoda da aynı sorun vardı şimdiki Evoda da aynı sorun mevcut ve Gp de Evomuda servise bu sorun için götürdüm.Gp sorun devam ederken satmıştım şimdiki evomun 3.Stop altındaki izalasyon contası yüzünden olduğu düşünüldü ve yeni conta koydular fakat sorun halen devam ediyor.Önümüzdeki haftalarda arka stoplardaki buğu sorunundan dolayı stoplarımın değişimi için çağırıldığımda bu sorunu çözmelerini isteyeceğim çünkü bagaj kapağının içten paslanıp çürüme yapmasını istemiyorum.Aracım garantili ve FIAT ta garanti şartlarına benim gibi uyup gerekeni yapmak zorundadır.Bunu sağlamak için elimden gelen mücadeleyi yapacağım ve tüm arkadaşların mücadele etmesi gerektiğini düşünüyorum.CTY sorununda ve arka stopların buğulanmasında parça kaynaklı sorun olduğu nasıl kanıtlanmışsa bu sorunlarda FIAT ın sorunudur.Lütfen tüm arkadaşlar hep beraber, FIAT ı sorunlarımız hakkında duyarlı olmaya davet edelim ve araçlarımızı severek rahat bir şekilde keyfini sürelim.
    Selamlar.
    Konu burank16 tarafından (02/04/2012 Saat 20:28 ) değiştirilmiştir.

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Serviste durumu anlattığımda adam gayet normal deyip çıktı işin içinden.İşte benim su şebekem.
    Punto Evo Bagaj Kapağı Su Alma Sorunu ! - YouTube
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Efe ERDEM
    efe_erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 71

Merhabalar. Bunu engellemenin tek yolu var. Ben bunu bir sorun olarak gormuyorum eskı arabalarda da bu sekıldeydı. ARacı yıkadıktan sonra bez ıle kurularken kapılarını acık bırakıyoruz degıl mı hepımız, camları da kapalı. bagaj kapagını da kurulama esnasında acık bırakacaksınız kı o su aksın boylece bagajı kurulama esnasına gelene kadar bırıken bır su kalmayacaktır.

Saygılar

e ko
    shellcininabisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 277

Alıntı Lionissimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar örnek olarak birkaç birleşim yerini seçip resimleri ekledim ve kırmızı çerçeve içine aldım, bütün bagaj kapağının iç yüzeyini düşünerek önlem almalısınız. Yani dört kenarı birden düşünmelisiniz.

Herkese mutlu ve sağlıklı yıllar.
    biraz geç oldu ama ben de tüm bu noktaları komple slikonla kapladım (sıcak slikon tabancası yardımyla) damla su almıyor şimdi.
    Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

murat imre
    operatormurat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35ufc68
    Edilen teşekkür: 1038

Alıntı efe_erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar. Bunu engellemenin tek yolu var. Ben bunu bir sorun olarak gormuyorum eskı arabalarda da bu sekıldeydı. ARacı yıkadıktan sonra bez ıle kurularken kapılarını acık bırakıyoruz degıl mı hepımız, camları da kapalı. bagaj kapagını da kurulama esnasında acık bırakacaksınız kı o su aksın boylece bagajı kurulama esnasına gelene kadar bırıken bır su kalmayacaktır.

Saygılar
    efeciğim kışın her yağmurdan sonrada aynı işlemi uygulayalımmı?.....
    punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...

Efe ERDEM
    efe_erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 71

Ben arac yıkadamadan sonrakı olaydan bahsedıyorum. Bagajı devamlı kullanan brıysen o baska. O su zaten ustunuze damlamaz. Arac ıslakken leke de bırakmaz. O kadar rahatsız edıyorsa sılıkon yapabılrsınız

Fırat BAYHAN
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok

Alıntı efe_erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Saygılar
    Merhaba Efe Bey,
    Siz bunu sorun olarak görmeyebilirsiniz fakat ileride pas olduğunda sorun olarak kabul edeceğinize eminim.Suyun değdiği korumasız yüzeyler birgün mutlaka sorun yaratırki her yağmur ve yıkamadan sonra bagaj kapağını açtığınızda su gelecekse suyun girdiği o bölgeler birgün sorun çıkartır ve o bölgeyi kurulama şansınızda yok.Suyun girebileceği bir kaç nokta var,1.3.stop altından 2.silecek cam arasından 3.bagaj cam izalasyonundaki boşluk,4.bagaj sacının kıvrım noktasından,büyük olasıklada benim tahminimde o yönde ki bazı arkadaşlar buralara silikon sıkarak sorunu çözdüklerini belirtiyorlar.Eğer tamamen sorun çözülmüş ise bagaj kapısında tasarım hatası mevcut demektir.

14. Bu mesajı için 2 kişi burank16'ye teşekkür etti:

murat imre
    operatormurat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35ufc68
    Edilen teşekkür: 1038

geçmişteki bagaj kapağına giren suyla ilgili yazdığımız konulara bakarsanız,bu suyun girdiği noktalar için verdiğimiz mücadeleyi görürsünüz.bagaj kapağını kaldırıp arkasından baktığınızda dıştaki sacın içeri doğru kıvrılıp içteki sacla birleştiği noktalara fabrikada meges türü bir macun sürülmediğini ve sivri noktalardan suyun rahatlıklagirebileceğini görürsünüz.evinizdeki pencereye silikon çeker gibi değil,0.7 veya 0.9 kalem ucu gibi incecik bir silikon çekip parmağınızın ucuyla düzeltin daha sonra kuruduğunda hiç gözükmüyor bile...
    punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...

Onur M
    levan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 130

bu aslında büyük bir tasarım hatası...üreticinin ve bilhassa servislerin haberi yok !!! hayret diyorum.

bir arkadaş vermişti,aynı bende de olan durum videosu: https://www.youtube.com/watch?v=cf0EP6ocC9Q
    Konu levan34 tarafından (03/04/2012 Saat 13:26 ) değiştirilmiştir.

aşkın oğuz
    askin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777
    Edilen teşekkür: 63

Alıntı shellcininabisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz geç oldu ama ben de tüm bu noktaları komple slikonla kapladım (sıcak slikon tabancası yardımyla) damla su almıyor şimdi.
    tam olarak nerelere silikon uyguladınız. nasıl yaptınız.. anlatabilir misiniz acaba. eğer mümkünse fotoğraf eklerseniz çok çok sevinirim...

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

bende gp varken böyle sorun yoktu evo aldım bendede sağ tarafa birikiyor musluk gibi akıyor mubarek

Murat Bayır
    muratpunto16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 KBR 52
    Edilen teşekkür: 31

bu sorun grande puntoda nasıl yok anlamadım doğaldır arkadaşlar
    Fiat Grande Punto 2011

Fırat BAYHAN
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok

Alıntı muratpunto16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu sorun grande puntoda nasıl yok anlamadım doğaldır arkadaşlar
    Bu sorun grandepuntolardada var ben 2 tane gp aldım 2'sindede vardı.

cihan juventude
    juventude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 16

bende de var ama her yağmur yağdığında olmuyor ilginçtir. yağmurun yağış yönüne bağlı sanırım silikon olayını anlatabilecek yada resim ekleyecek varsa boşuna çürütmeyelim araçları.
    2010 Beyaz Punto Evo 1.4 77hp Fire Dualogic Dynamic + Skydome + Asistkit + Güvenlikkit +Popkit + Bordo

Fırat BAYHAN
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok

Merhabalar, Yarın aracımı servise bırakacağım,İtalyadan iyileştirilmiş arka stoplarım gelmiş onları değiştirecekler,bunun için bugün servisteki müşteri ilişkilerindeki bayan ile görüştüğümüzde aracımı yıkadığımda bagaj kapağının 2 köşesindeki lastik contalardan su gelmeye devam ettiğinden bahsettim ve tekrar bagaj kapısını inceleme yapacaklar. Slmlr..

Fırat BAYHAN
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Yok

Merhabalar arkadaşlar, Bugün serviste yeni stoplarım takıldı,Ümit arkadaşımızın da (Lektonstar17) dediği gibi,bagaj kapağının 2 köşesindeki lastik contalardan gelen suyun normal ve suyun tahliye edilmesi için olduğu söylendi bende paslanma konusunda ne diyeceksiniz diye sorduğumda, paslanmaya karşı iç kısımları ona göre pas önleyici boya veya ne kullanılıyorsa (ismini hatırlayamadım) onun yapıldığını ve 8 yıl pasa karşı garantili olduğu söylendi.Bu durumu bu akşam FIAT Genel Merkezede bildireceğim,servisin bana aktırdıklarından bilgileri olsun ve servisin dediklerini doğrulayıp,kabul ediyorlarmı? göreyim. Slmlr..

Ümit AKDENİZ
    lektonstar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    34 HF 6888
    Edilen teşekkür: 454

Alıntı burank16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar arkadaşlar, Bugün serviste yeni stoplarım takıldı,Ümit arkadaşımızın da (Lektonstar17) dediği gibi,bagaj kapağının 2 köşesindeki lastik contalardan gelen suyun normal ve suyun tahliye edilmesi için olduğu söylendi bende paslanma konusunda ne diyeceksiniz diye sorduğumda, paslanmaya karşı iç kısımları ona göre pas önleyici boya veya ne kullanılıyorsa (ismini hatırlayamadım) onun yapıldığını ve 8 yıl pasa karşı garantili olduğu söylendi.Bu durumu bu akşam FIAT Genel Merkezede bildireceğim,servisin bana aktırdıklarından bilgileri olsun ve servisin dediklerini doğrulayıp,kabul ediyorlarmı? göreyim. Slmlr..
    Çok merak ediyorum 8 yıl sonra ne diceklerini.O zaman da " e sekiz yılını doldurmuş .Sekiz yıldır da su aldığı için şu saatten sonra paslanması gayet normal " mi dicekler.Bu gün baktığımda bagaj contasının sol köşesinde su biriktiğini gördüm.Bu sorun ileriki yıllarda baya başımızı ağrıtacak.
    Bu arada yeni farlarınız hayırlı olsun.Görsel olarak bi fark var mı?
    SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 2345678 SonSon