mert bu arada benim xenonlarda sorun warsağ taraf 2sn gecikmeli yanıyo
![]()
EVET az once gıttım gorustum 2 model begendım bır seat lenon orjınal amrsıpyelını puntoya uygulamıslar guzel olmus bırde evoya uygulanan marspıyl var oda guzeldı araba olamdgı ıcın resım yok yarın arac ustndede bakıcaz mehmetle melıset marka marspıyele 250 tl dedı ordan kndlerı yaptklarını boyalı hersey dahıl 150 tl dedı spoılerde 130 tl dedı asıl
yarın bakcaz modellere orda begndım vardı valla 150 tlye hallederız guzel bır sekılde![]()
Captaİn Jack Sparrow
Marşpiyel taktıracağınıza yaptırsanız daha az maliyetli olur. Ben marşpiyelleri yakıştıramıyorum araçlarımıza tampon ekleri keza öle. Çünkü yumurta gibi araba hem yüksek hem ufak ekstra garip duruyor araba.
Resimleri ekleyebilirseniz bende düşünürüm. Toplu alım olursa fiyat düşer diye düşünüyorum.
yarın gidicez bakıcaz evoya uygulamışlar eğer evoda güzel durduysa yaptırıcam durmadıysa yaptırmıcam
valla mert anlamadım bende bu xenonları kabloları kontrol edicem yarın
hay o xenonalra![]()
Captaİn Jack Sparrow
Bu marspıyellerde guzelmıs basıt ve sık duruor![]()
Eskı bır konudan caldım![]()
Captaİn Jack Sparrow
Boyasız olarak istiyorsan.benim aracın fotolarını ekliyorum üzerinde marşbiyel ve spoiler in aynısı sana set olarak 200 lira olur.
SPOİLERİN FOTOGRAFINI ÇEKİP EKLEYECEGİM
valla bugun aksam mehmetle gıdıp bakıcaz bu en sonkı fotoalrdakılerde guzeldı baya bı bakalım orda gosterırız olmadı resımlerı
Captaİn Jack Sparrow
modeller benimde hoşuma gitti mert bu hafta 16:00-24:oo çalışıyorum 3 kadar vaktim oluyo gelmek isterdim sabahtan baksak yarın olmamı
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri