Alıntı halils2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaslar ismim halil aranıza yeni katıldım 2 hafta oldu aracı aldığımda böyle bi sorun yoktu fakat mart başındaki kardan sonra direksiyonu çevirdiğimde bir titreşim hissettim ustaya gösterdim amortisör takozu dedi tesadüf aynı anda baska bi arac da takoz değişimi için ustaya geldi. araç sahibinden rica ettim bakmak için baktım aynı titreşim onda da var. parça tanesini 100tlden almış 60 tl işçilik 260tl. montaj bitene kadar bekledim sonra tekrar baktım sorun yok. fakat şöyle bi durum var. yukarıdaki arkadasın çektiği resimlerde görülen yer takoz üst lastiği orayı yağlasada bi fayda edeceğini sanmıyorum. çünkü bilyeler takoz içerisinde amortisör komple sökülüp takoz içi açılıp bilyelerin greslenmesi gerek, 2-3 mm kalınlığında bilyeler var içinde 30-40 tane kadar. hatta montajı yaparken çok sıkıp takoz bilyelerini dağıttılar sonra içini açıp tekrar toplayıp gresleyip taktılar ama nekadar ömrü olur bilmiyorum. bende değiştirmeyi düşünüyorum servis 300tl dedi, dışarda 260 tl vereceğime servise taktırırım bari 1yıl garantisi olur die düşünüyorum. ben tekirdağdayım bu parça için arkadaslar 45 tl demişler nerden bulurum yardımcı olabilecek var mı acaba??? gece gece kafa şişirdim ama gördüklerimi sizlerle paylaşmak istedim iyi geceler...

parçacılarda tanesi 45 tl miş...