ahaha güzel fikir tüyo verimmi abi?kırmızı transparan stop boyası al sök geri vitesi onunla boya aynı hesap değilmi![]()
heheolmadı be, yapan nasıl yapıyo abi, fazladan bitane geri vites lambası alıp camını sökemezmiyiz, biraz keser biçer sis lambasının kırmızı camının yerine oturturuz belki denemek lazım.
bu inglizler ters kullnıyoya arabayı onların sol tarafda geri vites lambası, sipariş geçsek gelmez mi?
Konu sadece_erhan tarafından (21/03/2011 Saat 19:39 ) değiştirilmiştir.
ahaha güzel fikir tüyo verimmi abi?kırmızı transparan stop boyası al sök geri vitesi onunla boya aynı hesap değilmi![]()
komple kırmızı olur ozman, geri vites için tampona beyaz led koyulabilir yada başka bişe ne bileyim, ama bu ingiliz olayı aslında çözüm olabilir, biri tekir biri bekir tamponun
abi zaten kırmızı olsun istemiyormusun?transparanda şeffaf zaten stop boyası diyorum ışık geçirgenliğide olucak![]()
oluyormuş, araştırdım biraz, uyuyor diyor yabancı sitelerde hatta ve hatta süper bişe var bu linkde
basit bi çözüm olur evet haklısın, uygularsan haber ver![]()
benimkiler siyahsol taraf yok zaten almam lazım büyük ihtimal o linktekinden alıcam..
En son linkteki nasıl bir şey abi cepten giriyorum tam anlayamadım şeffafmı o yoksa ledlimi?
şeffaf abi, sağ sol bir takım komple şeffaf, içine takacağın lambanın rengini veriyo işte. ama yanlış hesaplamadıysam 218 lira ohaaa
neyse ya, normal kırmızı alalım gitsin, alırsan haber ver iki tane alalım..
şeffaf sevmiyorum benim arka komple siyah alttan kırmızı sırıtıyor diye tampon boyanırken onlarıda boyattırmıştım bunlardan hiç takmam![]()
bu akşam almayı düşünüyorum pcye geçebilsem halledicem![]()
ayrı ayrı mı alalım iki kargo parası olmasın
msn varsa özelden at abi konuşalım.
attım abi![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri