Merhaba arkadaşlar, arka sis lambamın ampülü patladı heralde, çalışmıyor, arıza ışığı yanıyor göstergede. nasıl değiştirebilirim?
Merhaba arkadaşlar, arka sis lambamın ampülü patladı heralde, çalışmıyor, arıza ışığı yanıyor göstergede. nasıl değiştirebilirim?
Tamponun altına bir kilim serin.Sol arka tekeri yüksek bir yere parkederseniz altına girmeniz kolay olur.Tamponun altına girip sis farına doğru baktığınızda sis farının ampulunun takılı olduğu siyah kısım görünüyor.Ordan tutup sağa sola çevirdiğinizde çıkması lazım.Ampulu takılı olduğu duy ile birlikte çıkarıp yeni ampulu takıp yerine yerleştirirsiniz.Ben elektrikçiye gittiğimde tampunun sökülmesi gerektiğini söylemişti.Ben kendim söküp flash lamba taktım.Ha bir de sis farını kolay sökmek için sol altta tamponun bağlantı vidası var onu sökerseniz eliniz kolay girer.Ampul 20 w lık.
Konu ykaya1983 tarafından (20/03/2011 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.
İlk önce geçmiş olsun... Müdahalede bulunacağın zaman aracın soğuk olsun yoksa elini yapma riskin var... Egzosun orda civatası var sis lambasının onları söküp sisi aşağı alıyosun... 20 W'luk hazırda bir ampulun olsun patlıyanla sıfırı değiştir gene yerine tak... Bu kadar basit...
abilerimiz herşeyi açıklamış zaten...
TSİ Jetta.
eywallah, bu benim sisin kırmızı camı kırık ordan su girdi galiba, sıcakken deydiyse çatlatmıştır. 20w lık ampül sinyallerle aynı ampül değilmi?![]()
Tam olarak bilemiyorum ama sinyallerden farklıdır diye düşünüyorum...
bugün denedim abi sinyallerden farklı maalesef, autokinge bıraktım arabayı yarın alıcam bi ampül bulup denerim ama arka sisin camı kırık, bi parçasıda düşmüşş camın. yenisini alsak nerden buluruz acaba?
ufs :s ne diyon abi, servis fiyatıdır inşallah söylediğin. parçacılarda daha ucuzu yok mu acaba?
camı catladıysa kırmızı transparan folyo ıle kapla sokmusken suda kaçmaz içine aynı benım yaptığım gibi sıkıntıyı cözmüş olursun bu sekılde..
onrky
1.4 starjet 95hp
abi buldum yaw, burada link fiyatıda çok uygun
vallahı erhan burdakı resmen bedava hiç kacırma ama bu eger yansanayı ıse zamanla erır sureklı yanacagı ıcın tavsıye etmem.nerde bu yer bı bılgın varmı pek ınceleyemedım lınkı?
eskişehirdeymiş, bişe daha sorcam sağ tarafdaki geri vites lambası yerine bundan bir tane daha alıp taksak ya da geri vites lambası alıp sislerin yerine taksak uymaz mı acaba yuvasına?
banada lazım komple sis sıfırı serviste 125 liramıydı neydi tam hatırlamıyorum
20 lira arka sis, yukarda verdim siteyi![]()
sis ampulü değil komple far..
abi ampül değil komple arka sis farı 20 tl yazıyo. link burada
pardon abi linke bakmamıştım yani bu kadar ucuz olabileceğini düşünmedim
Geri vites yerine uymuyor bizzat denemiştim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri