Süper işçilik,bende de aynı sorun vardı aşağıdaki spreyle ile çözdüm,şimdilik sorun yok sanırım sizin mekanik bir sorundu
gercekten cok guzel paylasim olmus elinize emeginize saglik bende yarin deniycem umarim becerebilirim
hocam bu resimleri nasıl görüyoruz
Resimleri neden goremiyoruz cep telefonundan gorunmuyor muaceba
Resiresimleri ben neden goremiyorum
çok güzel paylaşım eminim çok faydalı olacaktır bu tür paylaşımda bulunanlara da tşkler.bence bu paylaşım daha çok tşk hak ediyor arkadaşlar![]()
Çok güzel emek vermişsin ellerine sağlık ama benım senın gibi yapmaya becerim yetmez hadi açmak çıkartmak kolayda sonra içeri sokamazsam elimde kalır![]()
Süper çözüm, forumdaki bir çok kullanıcının kurtarıcısı olacağına eminim....
Kapı kolu en son yerinde açıyordu. Tamamen mekanikti. Telin gerilmesi gerekiyordu. teşekkürler
Oraları sökecegine inanıyorsan eminol takması daha kolay. İnce işçilik gerektren bi durum yok. teşekkürler
işlerine yararsa sevinirim. teşekkürler
herkesin işine yarayacak çok faydalı bir paylaşım. emeğinize sağlık, uğraşıp paylaşmışsınız...
Çok faydalı bir paylaşım olmuş. Teşekkürler.
BY Turbo SPORT 150 HP
Emeğinize sağlık, olayı tam anlayamadım ama sökünce uygulamalı olarak daha iyi anlaşılacaktır sanırım
kapılarım zor açılmıyor ama kapı hoparlörlerini değiştirmek istiyordum. tek sorunum kapı içini nasıl sökeceğimdi. çok güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık.
çok yararlı bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık...
hocam süper yapmışsın, iyiki hatırlattın valla arka kapılarım olduğunu ve zor açıldıklarını unutmutumhaftaya bende gireyim kapılara, birde şunu merak ettim, eklediğim fotodaki kırmızı halkaya aldığım şey nedir?
anaaam iç kapı açma kolunun teli yoksa o![]()
Benim de arka kapılar zor açılıyor.Ama resimlerden bakıldığı kadarıyla kolay bir iş gibi gözükmüyor.Şimdi açarım bir yerleri sökerken kırıp koparırsam içime dert olur söktüğüme pişman olurum.
Mesela kapıların içindeki naylonu kestiğinde tekrar yerine yapıştırabiliyormusun?Eğer yerine yapışmıyorsa kötü olur çünkü su geçirir içeri.
sabırla yapılmış bir iş , insanın elinin yatkın olası lazım ama , teşekürler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri