resimlerin devamı
Eklenti 35759
![]()
resimlerin devamı
Eklenti 35759
![]()
akbiyik, alpimmm, asil, atom43, B-O-A, bozkurt47, buzgibi, bülentcanbolat, byspayn, canulgen, drahmet, eexelanss, emre1atakan, ERDEM1907, erdiyilmaz, EvoKoray,femoli, fethican, gankay, gemlikli_55, gorillaz, hakiee, hakki, hellACURA, ibooovn, krm1983, Kronokrator, learner, Moosty, mtlplt04, oki48, Orhan1283, ozlefatih, pdr42, serseri27, skystar37, smartmavi, Sson3406, taret, therasmus, VooDoo, wolky41, yuksel
ellerinize sağlık süper ama ben yapamam bunu bu konuda hiç becerim yok![]()
Gerçekten tek kelimeyle bıravo herkez senin gibi olsa formda bende yeniyim fakat insanlar boş muhabbet saçma sapan yorumlarI yapmasın bilmiyosan sor gerçekten çogu insan bunu söylemeyi bırak resim çekmekmi oof usta bile bugün git yarın gelder görmeyesin diye gerçekten emegine ve insanlarla paylaşımına teşekkür ederim
resimlerde olduğu gibi herşeyi tektek yaptım acılma problemi kalmadı her iki kapıda sorun çözüldü emeğine sağlık.teşekkürler
fakat benim şöyle bi sorunum oluştı sol arka kapı normalde arahat acılıyor ama kapıları kilitleyip tekrar actığımda ilk sefer de iki kere denemem gerekiyor
resimlerde olduğu gibi herşeyi tektek yaptım acılma problemi kalmadı her iki kapıda sorun çözüldü emeğine sağlık.teşekkürler
fakat benim şöyle bi sorunum oluştı sol arka kapı normalde arahat acılıyor ama kapıları kilitleyip tekrar actığımda ilk sefer de iki kere denemem gerekiyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri