sahibinden.com daki satıcı bilgisini bana gönderebilirmisin acaba
sahibinden.com daki satıcı bilgisini bana gönderebilirmisin acaba
ok 5 dakikaya bakip dönüyorum sana
74151485 ilan numarasi istanbuldaymiş
mersindede peşin 150 tl ye değiştireceklerini söylediler
74151485 ilan numarasi istanbuldaymis ilan
bende antalyadan fiyat aldim 130 lira acaba alip kendimiz degistirebilirmiyiz nasildirki acaba
beyler bende alacam! yahu 150 tl de vereceğim de adanadayım. mersinde nerede bahsettiğiniz yer? sahibin.com da ki tüm ilanların tarihi geçmiş. yenisinide bulamadım. varmıdır bilen bulan satan?
Teyp fiyatına tuş takımı satıyorlar, insaf![]()
Bir arkadaşın bahsettiği 22 TL lik sticker tuş takımından geçenlerde ben almıştım. Isı görünce kalkmaya başlıyor hiç girmeyin o işe. 22 TL tuş takımına veriyorsunuz ve hiç anlamadığım ve çok şaşırdığım şekilde de 15 TL kargo ücreti veriyorsunuz. Kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadaşlar. 50 Lira daha verip komple takım almak daha mantıklı.
LİNEA PUNTO TUŞ TAKIMI FRONT SIFIR ÜCRETSİZ MONTAJ İMKANI - Oto Müzik Çalar (Oto Teyp) İlanları sahibinden.com'da - 152237777 sahibindende en işe yarar şey olarak bunu buldum ama 100 lira nedir be kardeşim el insaf ya. Anlaşıp toplu gidelim indirim isteyelim ne dersiniz?
Evet bence olabilir.. Elle tutulur büyük bir indirim yapılırsa çoğu kişi katılacaktır..
benımde tyep tus takımı yazıları sılındı ses acma guzel acmıyor dırek sıyon dan tus takımı bozuk servıs 300 tl dedı
bende varım toplu anlaşma yapmaya tuş takımı için...
toplu alıma bende varım. nedir çektiğimiz şu teyplerden
Toplu alım olursa bende okey veririrm ama spreyle bir deniyeyim diyorum....
Merhaba arkadaşlar. Ben de yakın bir zamanda grande punto aldım ve gayet de memnunum. Fakat arkadaşların da bahsetmiş olduğu bu kronik problem bende de var. Biraz araştırma yaptım ve bu tuş takımlarını 100 tl veya üzeri bir fiyatla temin ettikten sonra yeniden soyulma olup olmayacağı konusunda doyurucu bir bilgiye ulaşamadım. Klima tuşları kalitesinde olduğuna kesin kanaat getirip bir defa o fiyatı vermeye razıyım. Şimdi 110 tl ye satılmakta. Acaba tekrar silinmeyecek kadar kaliteli mi? Alıp kullanan arkadaşlar olmuşsa tecrübelerini paylaşabilirler mi acaba?
Bask bi konu vardi oraya yazmistim toplu alim icin 70 tl gibi bir fiyat aldik urun zaten 75 tl idi yani 50 teklif ettik olmaz en son 70 olur toplu alimde dedi bilginize
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Konuyu hortlatıyorum ancak son durum nedir? Ben aldığımda ses açma tuşu ve gezinme (oklar) tuşları silikti, şimdi de rakamlar gitmeye başladı. Ne yapabiliriz?
Arkadaşlar selam,
3. puntom ve hepsinde ne yazık ki aynı sorun var.
Bu teyplerin tuşları soyulmayanı da var. Bizim teyplerin üzerindeki boya dandik olduğundan kaynaklanıyor. Teyp alırsanız bunların soyulmayanlarından almaya bakın. Üzerinde elinizi gezdirince kadife gibi olanlar soyuluyor fakat hafif kaygan yani kapı kilidi açma kapama tuşu gibi olanlar soyulmuyor.
Bilgilerinize
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri