Evet bir takımda benim ihtiyacım var...
Uygun fiyat olursa ben de düşünebilirim Grande Punto için
When the game is over, the king and the pawn go the same box..!
Izmir'de oturan arkadaşlar. Blaupunkt yetkili servisi karşıyaka'da bahriyeüçok bulvarında denmar arkasında Andıran oto var. Yetkili servis orada hüseyin isminde arkadaşımız var yıllardır aynı servislikle uğraşır. Temiz işçiliği vardır. Selamı mı söylerseniz yardımcı olur. Telefonu aklında değil yazamıyorum. Tesisat konusunda da yardımcı olur fiyatları hesaplıdır.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
Arkadaşlar montaj dahil 100 lira fiyat aldım yetkili servisten isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
arkadaslar gecici bi çözüm olabilir belki ama ispirtolu kalemle boyadım siyah renk ..hiç olmassa beyaz renk gözükmüyor..kalkık yerlerinide çakmakla yakarak yapıstırdım.(ses acma butonu)..
tusşları kullanmaya devam ettiğiniz takdirde ispirtolu kalem en fazla 1 hafta dayanıyor. benim 1 tuş beyazlaştı. 80 TL aşırı pahalı. hemde tek değiştirmiyorlar.
80 gercekten cok fazla, teyıbın ederı ne zaten...aslında forumdan bırı bu ıse gırse, bır reklamcıdan falan bır seyler uydursa amma makbule gecer.
Arkadaşlar herkez ayni dertten yakiniyor bazi arkadaşlar cözümü bulmuş.
40 lira diyen var
80 lira diyen var
100 lira diyen var
Biraz araştirirsak bu teypleri zaten 100 liraya bulabiliriz onun için ben yarin servise be blaupunt servisine gidip soracağim biz yıllardir gidiyoruz ayni yere konusup konuya yazacağim lazim olanlara pm atarim kimsenin yardim edeceği yok ben bari uğraşayim.
Kaming Son
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene
Dumani Üstünde Punto
Var mı uygun fiyata yaptırabilen arkadaşlar ???
Araştırma bir anda kesilmiş, bir yol kateden varmı ?
yahu bir arabanın teyp tuşları soyulur mu ? FIAT utansın başka birşey demiyorum. bu arabaları 30 -40 tl arası fiyatla satıyorlar yuh yani başka birşey demiyorum.
merhaba arkadaşlar konu kapanalı çok olmuş ama bu işi tekrar gündeme getirmek istedim benim ses açma tuşumun tırnağı kırıldı yaklaşık bir buçuk senedir blaupunkt mersin bayisine gelmesini bekliyorum
soyulma konusu bendede var
Fiat Punto CD çalar sticker tuş takımı - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - Pasif İlan - 77629552
böle bişe yapmışlar ama ne derece iyidir bilemedim
sahibinden.com da bi satici sadece tuslari satiyo takim olarak 80 lira kargoyla yollayip taktirirsan 100 lira dedi bana.ANtalyada blaukpaunt servisi degisim icin bana 130 lira dedi.tekrar istanbulda baska bi bayiyi aradim 160 lira dedi
sahibinden.com daki satıcı bilgisini bana gönderebilirmisin acaba
ok 5 dakikaya bakip dönüyorum sana
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri