Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 22

Thread: Ön cam kalorifer panjuru

Umut Hasçelik
    tumu35umut's Avatar
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 2

Default Ön cam kalorifer panjuru

Merhaba,

Ön camda bulunan kalorifer panjurumun 2 tırnağı kırıldığı için sürekli tıkırtı yapıyor. Yapıştırmaya çalıştım ancak olmadı. Parçayı heryerde aradım ve bir internet sitesinde buldum sipariş verdiğimde stokda kalmadığı bilgisini aldım.
    Bu parçanın bulunmasında yardımcı olabilecek olan var mı?

Serhat Serhat
    İl Başkanı (Kırşehir) takres's Avatar
    Nereden
    Kırşehir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1804

bkz:yetkili servis

ismail serdar
    karizma's Avatar
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 7

Yenisi serviste olması gerek. sordunuz mu? Fiyatı 105 tl olması gerek... aynı sorun bende vardı yapıştırdım şimdi sapa sağlam oldu.

süleyman yalçın
    suleyman07's Avatar
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    07 KJ 873
    Edilen teşekkür: 10

benim ön pancurunda iç tarafı güneşten 2mm kadar açılmış cızırtı yapıyordu araya çift taraflı yapışkan koyup sıkıştırdım cızırtı fln yok şimdi.

Talip Karagöz
    Kerasus's Avatar
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34BU6005
    Edilen teşekkür: 33

Benimde bu parçanın bir kısmı kalkmıştı, japon yapıştırıcısı ile yapıştırdım şuan sorun yok. Sanırım bu parçanın yenisinide alsanız ileride aynısı olacak. Bir çok kişi aynı problemi yaşamıştı.

hakan sert
    iris19's Avatar
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 26

benim aracımında kırıktı değiştirdim kronik galiba

onur kaya
    kara kız's Avatar
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

evet 2. panjurunda sol ayağa kalkmaya başladı bugun gördüm..bu aralar çözüldüğünü düşündüğüm sorunlarım tekrar nüks etmeye başladı.city motoru,şimdide bu cam difüzörü...

onrky
    1.4 starjet 95hp

Serhat G
    eskibur's Avatar
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 62

Aynı sorun bende de var gördükçe, duydukça sinirleniyorum ya

tayfun aydın
    tayfux's Avatar
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

evet kronik bir hastaık galiba benim eski gp de vardı bu sorun japonladım hatta cam silikonu ile yapıştırdım ama bir süre sonra kaloriferi cam a çok verdiğinizde atıyor kendi kendine eskisi gibi oluyor ve arkadaşların dediği gibi tkırtı yapıyor uzun yolda can sıkıyor..durumun varsa serviste değiştir derim ben..

Umut Hasçelik
    tumu35umut's Avatar
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri

Serviste parça evcut elbette ancak 100liradan söz edildi. Açıkcası böyle bir parça için çok.

Dediğim gibi internetten yan sanayi üretimini bulmuştum ve 20tl gibi makul bir fiyatı vardı.

Japon yapıştırıcısı ile kırılan tırnakları yapıştırmayı denedim ancak tutmadı.
    Eğer parçayı bulamazsam son çare uygun bir yapıştırıcı bulup, tekrardan yapıştırmayı denemek...

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Ziyaretci046's Avatar
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Quote Originally Posted by tumu35umut View Post
    Serviste parça evcut elbette ancak 100liradan söz edildi. Açıkcası böyle bir parça için çok.

Dediğim gibi internetten yan sanayi üretimini bulmuştum ve 20tl gibi makul bir fiyatı vardı.

Eğer parçayı bulamazsam son çare uygun bir yapıştırıcı bulup, tekrardan yapıştırmayı denemek...
    onu yapıştırdaktan sonra oraya takmak çok zor kolay gelsin zahmetli bir iş

Umut Hasçelik
    tumu35umut's Avatar
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri

Quote Originally Posted by oto izmir View Post
    onu yapıştırdaktan sonra oraya takmak çok zor kolay gelsin zahmetli bir iş
    Uyarın için sağol . Parçayı bulamazsam servis mervis bakacam artık çaresine.

13. The Following User Says Thank You to tumu35umut For This Useful Post:

aytaç çoban
    sqorpion's Avatar
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 55

Ankara da bu tür sıkıntılar için araba hurdalığından orjinal çıkma parçaları bulabiliyoruz... izmir de yokmu hurdalık ?

murat imre
    operatormurat's Avatar
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35ufc68
    Edilen teşekkür: 1038

Quote Originally Posted by tumu35umut View Post

umut bey silikona benzer ama silikondan çok kuvvetli yapıştırma özelliğine sahip np1 veya poliüretan bazlı dyson(koçtaş veya büyük hırdavatçılarda bulabilirsiniz) gibi yapıştırıcılar deneyin,ama uygulama yaparken üstünüze ve aracın başka yerlerine değdirmeyin çünkü elbiseden asla çıkmıyor. yada uygun bir buluşmada yanımda getireyim,yapiştıralım.elinizdeki parçayı ve kırılan tırnakları kaybetmeyin...

yusuf ağca
    yusufagcatr's Avatar
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 21

arkadaşlar bende de aynı sorun vardı sol ön taraftaki tırnak kırılmıştı ve bozuk yolda cama vurduğundan ses yapıyor ayrıca sürekli gözönünde olduğundan rahatsız ediyordu..gittim bi yapı marketine karışımlı yapıştırıcı aldım ve yapıştrıdım -50 ile +200 C arasındaki sıcaklıklara dayanıklı taş gibi oldu.Fakat dikkat etmeniz gereken bir yer var o parçanın kırılan yerin etrafını yapıştırıcı ile sıvamayın bir kaç delik bırakın.çünkü komple parçanın etrafını sıvayarak yapıştırırsanız camın belli kısmıa sıcaklık gitmiyor.Bu nedenle yapıştırıcıyı ara ara sürün...

tayfun aydın
    tayfux's Avatar
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Quote Originally Posted by sqorpion View Post
    Ankara da bu tür sıkıntılar için araba hurdalığından orjinal çıkma parçaları bulabiliyoruz... izmir de yokmu hurdalık ?
    bencede izmirde 3. sanayide baya çıkmacı var hocam o tarafa da uğrayabilirsin..

eren er
    faktis's Avatar
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 8

bu problem kronik bir problem; kışın:araç çok soğukta bekleyip kaloriferi açınca sıcak hava geçişi esnasında arabada oluşan hafif bir esnemede (kasisden geçiş vb.) söz edilen parçanın tırnakları kırılıyor, aynı şekilde yazın: araç güneşin altında sıcakta kavrulup klimayı cama yönlendirip açarsanız aynı problem tekrarlıyor.
    arabanın garantisi devam ediyor ise yetkili servis bunu ücretsiz değiştirip montajını gerçekleştiriyor.
    bilginize.

Umut Hasçelik
    tumu35umut's Avatar
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri

Quote Originally Posted by operatormurat View Post
    umut bey silikona benzer ama silikondan çok kuvvetli yapıştırma özelliğine sahip np1 veya poliüretan bazlı dyson(koçtaş veya büyük hırdavatçılarda bulabilirsiniz) gibi yapıştırıcılar deneyin,ama uygulama yaparken üstünüze ve aracın başka yerlerine değdirmeyin çünkü elbiseden asla çıkmıyor. yada uygun bir buluşmada yanımda getireyim,yapiştıralım.elinizdeki parçayı ve kırılan tırnakları kaybetmeyin...
    Bilginiz ve teklifiniz için teşekkür ederim Murat bey. Eğer parçayı araca değil de, tırnakları parçaya yapıştıracak kadar güçlü bir yapıştırıcıysa denemeye değer diyorum.
    Yarın bir yapı marketine uğrayayım en iyisi.

Quote Originally Posted by tayfux View Post
    bencede izmirde 3. sanayide baya çıkmacı var hocam o tarafa da uğrayabilirsin..
    Çıkmasını olacağını pek sanmıyorum çünkü parçayı kırmadan çıkarmakta mesele.

Quote Originally Posted by faktis View Post
    bu problem kronik bir problem; kışın:araç çok soğukta bekleyip kaloriferi açınca sıcak hava geçişi esnasında arabada oluşan hafif bir esnemede (kasisden geçiş vb.) söz edilen parçanın tırnakları kırılıyor, aynı şekilde yazın: araç güneşin altında sıcakta kavrulup klimayı cama yönlendirip açarsanız aynı problem tekrarlıyor.
    arabanın garantisi devam ediyor ise yetkili servis bunu ücretsiz değiştirip montajını gerçekleştiriyor.
    bilginize.
    Garantisi malesef devam etmiyor.

Önceliğim bu parçanın yan sanayi üretimini bulmak. Bir sitede bulmuştum ve 18 TL gibi makul bir fiyatı vardı fakat stokda kalmamış. Yani sorun kronik olsada, bu fiyata kırıldıkça takılır.
    Şu an yine bir yedek parça sitesi ile irtibattayım. Eğer olumlu bir gelişme olur ve uygun fiyata bulursam haberdar ederim.
    Anlaşıldığı üzere birçok kişi bu sorunu yaşıyormuş.

20. The Following User Says Thank You to tumu35umut For This Useful Post:

Gültekin Gürbüz
    ggultekinus's Avatar
    Nereden
    Düzce
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 3

Default Cevap: Ön cam kalorifer panjuru

Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz haftasonu serviste parça değişimi yapıldı. Aracın garantisi bitmişti ama FİAT/TOFAŞ %50 lik kısmını iyi niyet garantisi altında karşıladı. İşçilik dahil bana 71 TL Ye maloldu. Yanlış hatırlamıyorsam yan sanayisi 55 TL idi.

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

ALI ORS
    ORS15's Avatar
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 257

Default Cevap: Ön cam kalorifer panjuru

benimde garantiden sipariş verildi bekliyoruz.

Page 1 of 2 12 LastLast