İlahi Erhan. biz de çakmak olarak kullanmayacağız tabii.Ancak 12 v priz çıkışı olarak çok zor bulunan bir parça. ben de çakmaklık taktım. şimdilik çakmak içinde duruyor ama asıl amaç buzdolabı,tv vs. için kullanmak kamp olayı için. Bir de inverterlerin 12 v giriş ucu zaten var prize çevirmeye gerek yok bence. seyyar olması daha iyi.
Gezgin Gp.
2006 model emotion cam tavan aracım var şimdi merak ettim gerçekten akşam gider gitmez bakıcam tam nerededir. Birde bu model aracında olan ya da olup olmadığı bilgisine sahip olan arkadaşımız var mıdır?
Tüm dynamicler de bu soket var mıdır?
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
ben de merak ettim şimdi ben de my life aldım,heralde plakalarım çıktı bugün benim de ilk işim belirtilen yerlere bakmak olcak![]()
Bende bagajdaki sokete kafayı taktım. yuvası var soket yok evo aracına taktıran arkadaşlar nerde ve nekadar fiyata takdırdılar.. ayrıca soket için bağlantı kabloları varmı yoksa biz sonradan tesisatmı çektirmemiz gerekiyor.. yardımcı olursanız sevinirim..
Bagajdaki soketi bende buldum orjinal tempra çakmak soketini alıp taktım20 tl ye maloldu denemek içinde buzdolabı taktım çalıştı
![]()
Ben orjinal kapaklı düzgün bişey baktım ama bir türlü bulamadım yedek parçadakilerde araç şaşi no üzerinden parçalara bakıyorlar bu parçayı bulamıyorlar halen orası boş boş duruyor. Kapaklı yuvaya taktınmı "cuk" diye oturan parçayı temin eden varsa nereden temin ettiği konusunda bilgi vermesi mümkün mü?
Bende aynı araştırmalara girdim bostancı oto sanayide bulamadım.. sonra ordaki yuva ve sokete uyan orjinal tempra çakmak soketini taktım. tek farkı kapaksız oluşu zaten gerekte yok sonuçta kullanmadığın zaman çakmağı oturtuyorsun kullanacağın zaman çıkarıp buzdolabının fişini takıyorsun...
Merabalar bemdede dyn var punto evo benm de orda delik war ama boş o soketi nerden alabiliriz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri