çoğunda kampana ama diskliler war.konyada değişik yeşil renkli puntoda 4 disk war.kendi gözleriimle gördüm!!!!!!!!
bencede büyük bir eksik.fordda aynı pazarlama stratejisini uyguluyor 2006 focuslarda bile kampana.türk halkının burun kıvırdığı japon arabalarının çoğunda arkalar disk.mesela benim 2000 model ramda diskti.
ayrıca bu masraf nedir ki maksimum 200€ oynatır bir arabada.belki daha az,abs nin maliyetinin 400€ olduğunu duymuştum mesala.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
ben arkalarda da balata olsun istiyorum, maliyetini soran, nasıl olacagını arkadaş(lar) var mı aramızda?
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
20.000 bakımda disk mi değişir ya![]()
------------------------------
'''ViPeR'''
arkaların disk olmasi sadece goruntuyu ve alis maliyetini etkiler.. kullanim maliyetini etkilemez. On diskler 5 kez degisse arka diskler bir kere anca degisir yaw, ebd fren dagilim sistemi arkalara cok dusuk bir basinc gonderecekki arabanın kaymasina sebep vermesin.
Bence De 20.000 Km Bakiminda On Fren Balatalarini Degistiriyorsa Fiat Bunun Tek Aciklamasi Var. Fren Balatalari Son Derece Kalitesiz.bazi Araba Markalarinda 100.000 Km Fren Balatasi Degismiyor.bence Fiat Bunlari Incelesin. 20.000 Km De On Fren Balatalarinin Degismesi Fiat Icin Buyuk Bir Ayiptir.bence De G.puntonun Genelde Frenleri Iyi Ama Arkalarda Disk Olsa Daha Iyi Olurdu.
benim araba 35000 de hala değişmedi 40000 bakımda artık ben söyler değiştirtirim nerden bu birazda şöförden farketmesin illa kaliteli veya kalitesiz demek pek doğru olmaz benim balatalar bosch marka fena bir marka değildir heralde![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri