Alıntı Delidavsan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben sizin yerinizde olsam ne yapardım biliyor musunuz?
Servisten arızaya dair bir belge alır peşinden de eğer FIAT bu arızayı ücretsiz gidermeye yanaşmazsa bir domain ve bir hosting alırdım. Mesela fiatalmaaldirma.com . Başımdan geçenleri bir bir yazardım ve internette benzer problemlerin hepsini bulur siteye hikayeleri ile birlikte link olarak verirdim. Üstüne aracın sıfır alındığında dahi içinden gelen gıcırtıları vs. de yazardım. Google optimizasyonu da yapıp FIAT arandığında üstte çıkmayı da sağlar ve rezil ederdim firmayı.

Bir Punto kullanıcısıyım ve hatta 2. kez sıfır Punto alıyorum ama içimde her daim bir kuşku var acaba bu arızayı ben de yaşayacak mıyım diye. Yaşamadığım halde bir site yapıp bu arızayı kronik arıza listesine aldırana kadar uğraşmak istiyorum FIAT ile fakat başıma gelmediği için hem etik olmayacağı hem de yasal sorunlar doğurabileceğinden korkuyorum. Kim ne derse desin kronik bir arıza olduğu ve çoğu kişinin başına geldiği malum bu arızayı hala bu firmanın halletmemiş olması ya da suçlu oldukları halde müşteriye değer verip bunu kesin olarak ücretsiz tamir kapsamına almamaları büyük ayıp. Dişini geçirenin ücretsiz yardımdan faydalanıyor olması ya da servislerin keyfi şekilde yardımcı olması bile büyük utanç.

Türk söylemez söylenir diye bir söz var. Ben de dahil hiç birimiz birşey yapmıyoruz ve sorunu hallolanın da sesi kesiliyor. Halbuki birleşip birşeyler yapabilsek hem bu sorun hallolmuş olur hem de bu başlıklardan kurtuluruz artık. Şu forumda dahi 10 - 15 başlık açan insan var ve eminim dışarıda dahi bir sürü kullanıcı var bu sorunu yaşayan. Toplanıp bir site açsak ve isim isim delillerle siteyi yapsak eminim 1 ay geçmeden FIAT bu soruna el atacaktır.
çok haklısın. web tasarımcısıyım. bu konuya ilişkin yardımcı olabilirim hatta