Lastik tabanı genişledikçe çapıda büyür. 185/60/15 çap olarak orjinal lastiklerinize en uygun olanı. Yazdığınız markalar içinde Bridgestone'u tavsiye ederim.
Arkadaşlar yarın arabaya lastik almaya gideceğim ama aklıma takılan bir şey var danışayım dedim : )
orjinal 175 65 15
185 65 15 takabilir miyim ?
185 60 15 takarsam lastiklerle kamurluk arasında çok mu boşluk kalır ve kötü bir görüntü olur..
marka olarak
pirelli
bridstone
ya da goodyear düşünüyorum.. pirelli 185 60 15 110 tl y e gördüm bu gün iş yerinin yakınlarnda..
ama 185 65 15 sıkıntı yaratmaz derseniz bu ebat tercihim. saygılar. iyi geceler.
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
Lastik tabanı genişledikçe çapıda büyür. 185/60/15 çap olarak orjinal lastiklerinize en uygun olanı. Yazdığınız markalar içinde Bridgestone'u tavsiye ederim.
hiç sorun olmaz hatta daha iyi olur yol tutuş için..
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
Çapta 0.5cm küçülür sadece. yanakta 0.25cm küçülür. Öyle senin görüp hissedeceğin kadar yanak azalmaz.. bişi de olmaz. Takabilirsin.
195 60 15 tak.
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
Bende kar lastiği alırken çok araştırdım
Sonuç olarak 175/65/15 ebatın en ideal karşılığı 185/60/15
Aldım memnunum
Tamer arkadaşıma katılıyorum, Bridgestone aralarında en iyisi.![]()
Benim de 175/65/15 orjinal lastiklerim in ömrü bitmek üzere fakat alacağım lastiğin ölçülerinin 185/65/15 olmasını istiyorum.Fakat fire motorda performans ve yakıt konusunda sıkıntı olur mu diye düşünüyorum.Normalde fire motorda orjinal lastik ölçülerinde 175/65/15 ve 185/65/15 yazıyor.Ben de çapı büyük ve geniş lastikleri seviyorum.Ne dersiniz 185/65/15 tkayım mı?
bende araba gelince 205 45 17 ebatları takmayı düşünüyordum. arkadaş yazmış ya spor yay olmayınca leylek gibi görünüyor diye. gerçekten böyle mi yaa. spor yayda mı taktırmak gerekecek şimdi.
Belki adını duymadınız ama, NOKIAN marka tavsiye ederim, yol sesini yok debecek kadar aza indiriyor, inanılmaz yumuşak ve yol tutuşu süper bir lastik...
Mrhb. Arkadaşlar,
Benim aracında 175/65/15 orjinal lastikleri bir arkadaş lastikleri ile beraber jantlarını satıyor fakat üzerindeki lastiğin ölçüleri 185/65/15,bunları alıp taksam ne gibi değişiklik olur aracımda?Yakıt olayı artarmı?Olumsuz bir etkilenme olur mu?
bende araba gelince 205 45 17 ebatları takmayı düşünüyordum. arkadaş yazmış ya spor yay olmayınca leylek gibi görünüyor diye. gerçekten böyle mi yaa. spor yayda mı taktırmak gerekecek şimdi.
CEVAP YOKMU SORUMA
17 inç büyük gelir görüntü iyi olmuyor.yola tutunma azalır.
Arkadaşlar benim punto var orjinal 17 jant ve 205 45 R17 vede gayet hoş duruyor . Hani fiatın katoloğunda araç var ya o araçtan .Aracın lastik ve jantları harika yay falan takmayın.
205x45x17 ebatlarında lastik ve aracın nasıl göründüğü konusunu merak eden arkadaşlar benim garaj fotoğraflarıma bakabilirler. Yakıt ve çekiş konusuna gelince ortalama bir depo ile kırmızı ışık yanana kadar şehir içinde şuan için 650-680 arası değişiyor. Günlük ortalama 70-75km yol yapıyorum ve bu yolun büyük bir çoğunluğu avrupa yakası e-5 de geçiyor. Sanırım fabrikasyon lastikler ile %8-10 daha az yakar.
Bilginize.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri