el frenini bilmiyorum ama sanırım bahsettiğiniz diğer konu pek de önemli olmayan bir olay çünkü aynı sesi ben hem albea kullanırken duydum hem de şimdi puntoda duyuyorum. dediğiniz gibi tam da ayağınızı frenden çekince ses geliyor.
Merhabalar,
20K bakımından bu yana ayağımı frenden çektiğim zaman metal / yay sesine benzer bir ses duyuyorum, bu tabiki ara sokaklarda yavaş giderken dikkat edip fark ettiğim birşey... Bakımdan sonra el frenim sertleşti ayrıca...
Bu konuda birşey yapmam gerekli mi? Bilen, anlayan... Teşekkürler...
el frenini bilmiyorum ama sanırım bahsettiğiniz diğer konu pek de önemli olmayan bir olay çünkü aynı sesi ben hem albea kullanırken duydum hem de şimdi puntoda duyuyorum. dediğiniz gibi tam da ayağınızı frenden çekince ses geliyor.
Aynı durum bende de var. Arka kampanaların içini temizledikten sonra oldu. Zaten bu 'vik' sesi de arka kampanalardan geliyor.
Bendede aynı durum söz konusu ama pek aldırmıyorm acıkcası![]()
arka fren ayarlarını çok yükseltmişlerse ondan yapar görmek lazım
selam,
aynı ses bende de vardı. arka kampanadan geliyordu. ustanın dedigine gore mekanizma kurulu kalmıs.(ne demekse!!!) neyse duzeltti. kampanalarda tutmaya basladı ses de kesilmişti.
Aynı ses bende de var![]()
izmirdesin nasıl olsa a uğra sen çayını içip bitirene kadar arkaların ayarıyla bir oynar hiç birşeyciyi kalmaz arabanın
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri