Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
41 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Tavan kaplaması

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

çok enteresan sıfır araç ve tavan döşemesi değişimi.yalnız güzel olan böyle bir şikayetle forda gitseydiniz kullanıcı hatası der değişmezlerdi!
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

SERKAN S
    KARŞIYAKA'LI KeOpS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    33 S* 35*
    Edilen teşekkür: 4

aynısı benım basıma geldı ertsı gun gıttım ve gosterdım hemen sıparısı verdı 15 gun surdu geldı taktılar ve bnende bısey olurmu farkedılırmı dıye cok canım sıkıldı hatta sogudum bıle dıyebılırım daha ıkıncı gununde sıfır aracımın neden tavan bezı degıssınkı dıye dusundum
    ama en ufak bır hasar olmadan ıtınayla fabrıkadakı gıbı yapıp verdıler
    olur boyle seyler takma arkadasım..

SİNAN BULUZLU
    basketci_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Arizona Bej
    Edilen teşekkür: 0

bu araç direkt İtalyadan geldiği için parçalarıda italyadan gelmesi doğaldır. ama ellerinde olması gerekirdi.

kutlay
    Ziyaretçi kutlay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bu sorunla karşı karşıya olup tavan döşemesini değiştiren arkadaşlar var. değiştirip uzun zaman geçenlere soruyorum, döşemelerde bu lekeler tekrar oldu mu yada tavan döşemesinde açılmalara, başka sorunlar oldumu.. sonuçta orjinal parça sökülüyor.. parça geldi ama değiştirmekte kararsızım..

_ _
    Muhendis06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 215

Alıntı kutlay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu sorunla karşı karşıya olup tavan döşemesini değiştiren arkadaşlar var. değiştirip uzun zaman geçenlere soruyorum, döşemelerde bu lekeler tekrar oldu mu yada tavan döşemesinde açılmalara, başka sorunlar oldumu.. sonuçta orjinal parça sökülüyor.. parça geldi ama değiştirmekte kararsızım..
    Lekeler birkaç ay sonra tekrarliyor. Ozellikle gunesten isininca tavan dosemesinden birseyler kusuyor ve lekeler tekrar hortluyor. Acilma, deformasyon olmadi.
    1.3 MJ Act 75 HP, 5 lt/100km

ertan yıldırım
    brvhgt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 515

bu sanırım belli bir seride oldu benim tavan değişti ama sararma yoktu yıkamacı bezle silmiş tüylendi sağolsun servis garantiden yaptı yeni döşemede şükür sorun yok eskidede yok ama benimki skydome lu

Göksel S.
    grande41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    41 R XXXX
    Edilen teşekkür: 11

Vay be demek o lekeler fabrikasyon hata ha.
    Bende kardeşime arabada kola içerken şişeyi salladı da öyle oldu zannediyodum, adama bi ton fırça kaydım.

Alalı 1 sene geçti GP yi. Değiştirirlermiki bizim döşemeyide...

cihangir ozturk
    chn73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 87

Haber Bilgilendirme

bende gecen sene tavan döşemesini değiştirttim.yapıştırıcıdan kaynaklandığını söylediler.ama aynı lekeler tekrar belirmeye başladı.servise tekrar bildirdim.yaklaşık 10 gündür haber bekliyorum.sorun yapıştırıcıdaysa niye aynı yapıştırıcıyı kullanıyorlar anlamadım

ufuk bakal
    ufuk61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41 EU 361
    Edilen teşekkür: 122

Alıntı grande41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vay be demek o lekeler fabrikasyon hata ha.
    Bende kardeşime arabada kola içerken şişeyi salladı da öyle oldu zannediyodum, adama bi ton fırça kaydım.

Alalı 1 sene geçti GP yi. Değiştirirlermiki bizim döşemeyide...
    alem adamsın göksel demek cocugu fırcaladın
    ben bunu yılmaz otoya sormuştum döşemenin altındaki tutkalı sızıntı yapıyormuş ondan leke bırakıyor demişti bence yılmaz otoya git siteye üye olduğunu söyle orda volkan bey yada erdal bey var oranın sahibleri slm ilet

kutlay
    Ziyaretçi kutlay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı Muhendis06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lekeler birkaç ay sonra tekrarliyor. Ozellikle gunesten isininca tavan dosemesinden birseyler kusuyor ve lekeler tekrar hortluyor. Acilma, deformasyon olmadi.
    her lekede tavan mı değişcek ya??
    biran önce değiştireyim, aynı sorun 3üncü kez tekrarlarsa girişimde buluncam
    cvp.lar için tşk.ler

berkay sındır
    negative - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 2

aynı sorun bnde de var snradan çktı bu lekeler arka tarafta tavandaki tutacakların etrafnda

fatih kurtoğlu
    yeskezi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 0

aynı problem var,birmota gösterdim,ben birşey demeden,sipariş verelim 10 gune gelir dediler.sanırım sık karsılasılan bir problemmiş,yapıştırıcıdan kaynaklandıgı için garantiden değişiyorlar.10 gun sonra değişecekler bakalım.

_ _
    Rengi
    Yok

Bu hadise artik kabak tadi vermeye basladi. Tavani istediginiz kadar degistirin, gunesin altinda kaldigi zaman hep ayni hikaye, tutkal yine ince noktalardan ic kabine dogru sizinti yapmaya basliyor. Golgede kullanmak icin yapmislar bu arabayi . Sur sur grande'ni , sur golgelere; keyifli, neseli, tasasiz cikar hayatin tadini...

Oktay Can Eren
    defeat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 44

Aynı problem bende de var.Araç 2000km'de ancak el sürtürtmek istemiyorum,bugün de klima bozuldu.Hayırlısı.

ali veli
    alicanveliy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 54

garantisi biten arkadaşlar için bi çözüm de vardır sanırım. sonucta fabrikasyon hata. ama bunun kökten bi çözümü olsa tam süper olacak.

h i
    Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg. drhilter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kırklareli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 2

benim de 2. defa değişiyor. tutkal kusuyor dediler ama başka birşey var gibi geliyor. skydome'dan su alıyor olmasın? çünkü yine ayni yerde tekrar etti. skydome ön parçanın sol ön köşesinde. başka yerde olmuyor.
    Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.

_ _
    Rengi
    Yok

Tavan dosemesi hadisesinin skydome ile alakasi yok. Skydome donanimina sahip olmayan araclarda da ayni durum gecerli. Cozum ise basit: grande'nizi golgeden sureceksiniz

ssss ttt
    $€Z@ sezat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 8

bende aracımı yeni aldım 1 hafta kadar oluyor bende de vardı aynı lekeler satıcıya "yaa bu nasıl iş aracın içinde bişilermi yenmiş nedir bu lekeler?" diye söylenmiştim, siparişi vermiş 1 haftada aradı tavanınız geldi istediğiniz an değiştirelim dediler. ama orjinalliğini bozdurmak kafamda soru işaretiydi şimdi bide burda sorun kendini tekrarlıyor diye okuyunca iyice kafam bulandı hiç elletmesem mi?

_ _
    Rengi
    Yok

Alıntı sezat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende aracımı yeni aldım 1 hafta kadar oluyor bende de vardı aynı lekeler satıcıya "yaa bu nasıl iş aracın içinde bişilermi yenmiş nedir bu lekeler?" diye söylenmiştim, siparişi vermiş 1 haftada aradı tavanınız geldi istediğiniz an değiştirelim dediler. ama orjinalliğini bozdurmak kafamda soru işaretiydi şimdi bide burda sorun kendini tekrarlıyor diye okuyunca iyice kafam bulandı hiç elletmesem mi?
    Sayin seza, 0 km aldiginiz araciniz icinize sinmiyorsa, tavani derhal degistirebilirsiniz. Ayni orijinal halinde yapiliyor ve sokmesi takmasi cok basit. Fakat yeni takilan tavan da eskisiyle ayni ozellikte oldugu icin ayni problem tekrarliyor ve olan sizin zamaniniza oluyor. Yine de siz bilirsiniz.

Bu arada aklima gelen bir baska cozum, lekeli kisimlara bej renkli bir kumas veya cam boyasi bulabilirsek, tatbik ederek bu lekeleri belki kapatabiliriz? Cunku lekeli kisimlar cok fazla degil ve boyanirsa gozle fark edilmeyecek kadar kamufle edilebilir kanaatindeyim.

onur kaya
    kara kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

benim aracım dada ayını sorun vardı..garantıden değiştirdim hemen hemen 1 sene oldu ve sorun tekrar etmedi..değiştirmeden once yavaş yavaş lekelerin attığın gozlemledim ve dayanamayıp bi el attım..once ıslak mendille çıkacağnı dısndum ama karsılaştığım durum tam bir şok etkisi yarattı.lekelenen yer sanki betonlaşmış kadar sert ti.ama lekenın bittiğiyer sızınde bildiğiniz gibi yumusak..çakıylan kazımak aklıma geldi aa nafile nasıl bir kımyasalsa çakıylan bile kazınmıyo..silerken narınce davrandığımız tavan dosememız sanki duvara donuşmuşş... tek çözümm yenisiyle dğişmek.birazda sans işi galiba bu durum bende herangi bir problem olmadı takıldığı bibi temiz..sadece tavandosemesiin on camla birleştiği yerde kumaş ormelerinde açılmalar var oda benden kaynaklanıyor dıye dusunuyorum..arabayı temizlerken kendimi kaybetip camı silim derken arada bezi tavanada kaçırıyorum galiba...

onrky
    1.4 starjet 95hp

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon