çok enteresan sıfır araç ve tavan döşemesi değişimi.yalnız güzel olan böyle bir şikayetle forda gitseydiniz kullanıcı hatası der değişmezlerdi!
Printable View
çok enteresan sıfır araç ve tavan döşemesi değişimi.yalnız güzel olan böyle bir şikayetle forda gitseydiniz kullanıcı hatası der değişmezlerdi!
aynısı benım basıma geldı ertsı gun gıttım ve gosterdım hemen sıparısı verdı 15 gun surdu geldı taktılar ve bnende bısey olurmu farkedılırmı dıye cok canım sıkıldı hatta sogudum bıle dıyebılırım daha ıkıncı gununde sıfır aracımın neden tavan bezı degıssınkı dıye dusundum
ama en ufak bır hasar olmadan ıtınayla fabrıkadakı gıbı yapıp verdıler
olur boyle seyler takma arkadasım..
bu araç direkt İtalyadan geldiği için parçalarıda italyadan gelmesi doğaldır. ama ellerinde olması gerekirdi.
bu sorunla karşı karşıya olup tavan döşemesini değiştiren arkadaşlar var. değiştirip uzun zaman geçenlere soruyorum, döşemelerde bu lekeler tekrar oldu mu yada tavan döşemesinde açılmalara, başka sorunlar oldumu.. sonuçta orjinal parça sökülüyor.. parça geldi ama değiştirmekte kararsızım..
bu sanırım belli bir seride oldu benim tavan değişti ama sararma yoktu yıkamacı bezle silmiş tüylendi sağolsun servis garantiden yaptı yeni döşemede şükür sorun yok eskidede yok ama benimki skydome lu
Vay be demek o lekeler fabrikasyon hata ha.
Bende kardeşime arabada kola içerken şişeyi salladı da öyle oldu zannediyodum, adama bi ton fırça kaydım.
Alalı 1 sene geçti GP yi. Değiştirirlermiki bizim döşemeyide...
bende gecen sene tavan döşemesini değiştirttim.yapıştırıcıdan kaynaklandığını söylediler.ama aynı lekeler tekrar belirmeye başladı.servise tekrar bildirdim.yaklaşık 10 gündür haber bekliyorum.sorun yapıştırıcıdaysa niye aynı yapıştırıcıyı kullanıyorlar anlamadım
alem adamsın göksel demek cocugu fırcaladın ;(
ben bunu yılmaz otoya sormuştum döşemenin altındaki tutkalı sızıntı yapıyormuş ondan leke bırakıyor demişti bence yılmaz otoya git siteye üye olduğunu söyle orda volkan bey yada erdal bey var oranın sahibleri slm ilet:umut:
aynı sorun bnde de var snradan çktı bu lekeler arka tarafta tavandaki tutacakların etrafnda
aynı problem var,birmota gösterdim,ben birşey demeden,sipariş verelim 10 gune gelir dediler.sanırım sık karsılasılan bir problemmiş,yapıştırıcıdan kaynaklandıgı için garantiden değişiyorlar.10 gun sonra değişecekler bakalım.
Bu hadise artik kabak tadi vermeye basladi. Tavani istediginiz kadar degistirin, gunesin altinda kaldigi zaman hep ayni hikaye, tutkal yine ince noktalardan ic kabine dogru sizinti yapmaya basliyor. Golgede kullanmak icin yapmislar bu arabayi :) :) :). Sur sur grande'ni , sur golgelere; keyifli, neseli, tasasiz cikar hayatin tadini...
Aynı problem bende de var.Araç 2000km'de ancak el sürtürtmek istemiyorum,bugün de klima bozuldu.Hayırlısı.
garantisi biten arkadaşlar için bi çözüm de vardır sanırım. sonucta fabrikasyon hata. ama bunun kökten bi çözümü olsa tam süper olacak.
benim de 2. defa değişiyor. tutkal kusuyor dediler ama başka birşey var gibi geliyor. skydome'dan su alıyor olmasın? çünkü yine ayni yerde tekrar etti. skydome ön parçanın sol ön köşesinde. başka yerde olmuyor.
Tavan dosemesi hadisesinin skydome ile alakasi yok. Skydome donanimina sahip olmayan araclarda da ayni durum gecerli. Cozum ise basit: grande'nizi golgeden sureceksiniz :)
bende aracımı yeni aldım 1 hafta kadar oluyor bende de vardı aynı lekeler satıcıya "yaa bu nasıl iş aracın içinde bişilermi yenmiş nedir bu lekeler?" diye söylenmiştim, siparişi vermiş 1 haftada aradı tavanınız geldi istediğiniz an değiştirelim dediler. ama orjinalliğini bozdurmak kafamda soru işaretiydi şimdi bide burda sorun kendini tekrarlıyor diye okuyunca iyice kafam bulandı hiç elletmesem mi?
Sayin seza, 0 km aldiginiz araciniz icinize sinmiyorsa, tavani derhal degistirebilirsiniz. Ayni orijinal halinde yapiliyor ve sokmesi takmasi cok basit. Fakat yeni takilan tavan da eskisiyle ayni ozellikte oldugu icin ayni problem tekrarliyor ve olan sizin zamaniniza oluyor. Yine de siz bilirsiniz.
Bu arada aklima gelen bir baska cozum, lekeli kisimlara bej renkli bir kumas veya cam boyasi bulabilirsek, tatbik ederek bu lekeleri belki kapatabiliriz? Cunku lekeli kisimlar cok fazla degil ve boyanirsa gozle fark edilmeyecek kadar kamufle edilebilir kanaatindeyim.
benim aracım dada ayını sorun vardı..garantıden değiştirdim hemen hemen 1 sene oldu ve sorun tekrar etmedi..değiştirmeden once yavaş yavaş lekelerin attığın gozlemledim ve dayanamayıp bi el attım..once ıslak mendille çıkacağnı dısndum ama karsılaştığım durum tam bir şok etkisi yarattı.lekelenen yer sanki betonlaşmış kadar sert ti.ama lekenın bittiğiyer sızınde bildiğiniz gibi yumusak..çakıylan kazımak aklıma geldi aa nafile nasıl bir kımyasalsa çakıylan bile kazınmıyo..silerken narınce davrandığımız tavan dosememız sanki duvara donuşmuşş... tek çözümm yenisiyle dğişmek.birazda sans işi galiba bu durum bende herangi bir problem olmadı takıldığı bibi temiz..sadece tavandosemesiin on camla birleştiği yerde kumaş ormelerinde açılmalar var oda benden kaynaklanıyor dıye dusunuyorum..arabayı temizlerken kendimi kaybetip camı silim derken arada bezi tavanada kaçırıyorum galiba...