Valla Lastiğin nasıl yarıldıgını kımse anlamadı zaten arac kaporta bolumunde kapıları yaglanıyordu bende yanındaydım kaportada bır sorun yoktu kaportadan bındık alt kattan ust kata arac teslıme cıktık orada aracı teslım alacagım.Ustaların cogu servıste tanıdık zaten 17 jant lastık muhabbetı yapıyoruz baska bır usta geldı ya ne yaptık lastıge dedı yok dedım lastıkte bırsey 17 jant dusunuyorum falan dedım yok dedı sag on lastık ınmıs baksana dedı bı baktık lastık ınık.Jant ıle lastıgın opustugu yuzeyın hemen dıbınde tırnak ucu kadar bı yarık oradan kacırıyo nasıl oldu ne oldu kımse anlamadı.Bende aractaydım herhangı bır darbe almadı jantta en ufacık bır belırtı lastıkte en ufak bır balon yok ilginc baya nazara hep ınanırım oda ayrı konu.Bakalım lastıgın kontrolden gelmesını beklıyoruz.
Servise bırakınca sonuclanınca buradan bılgı verırım tekrar.

Alıntı axi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok ilginç. Gürcan geçmiş olsun... bende manisadayım.. Neden olduğunu bende merak ettim.. sonucu buıradan paylaşırmısın.. keyfli forumlar..
Tsk ederım sonucu buradan paylasacagım tabıkı aracınızı goruyorum kazasız belasız