Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 21 ile 34 arası

Konu: cd çalarla ilgili sorun yardım!!

fatih emekli
    fatihhhh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 241

yaa bişi diicem ama, polemik uzamış olurmu bilmem;
    hemen hemen her türlü forum sitesini kendine özgü kuralları vardır ve o kurallara uymak gerekir. kurallar beğenilmyorsa kurallar üzerine konuşulur veya konuşulmaz o ayrı bi mevzuu.
    şimdi burda hiçkimseye hakaret etmediği yada herhangi bi siyasi içerikli yazı yazılmadığı, propaganda yapılmadığı müddetçe, insanların az veya çok anlaşılır yada anlaşılmaz yazı yazması çok önemli bi sorunmudur? türkçeyi o kadar ii kullanmak zorundamıyız?(bu ülke vatnadaşı olarak kullanabilsek çok güzel olurdu, bende kullanılabilmesini isterdim gerçi) kullananı tebrik etmeli, ama kullanamayanı cezalandırmalı veya yasaklamalı mı?
    burda anlaşılmaz yazan kişinin problemi olmalı bu olay, sitenin problemi olmamalı. anlaşılmaz yazdığı için kimse anlayamaz, e haaliyle kimse de cevap yazamaz. o kişi ya yazsını değiştirecek, yada sitesini. bence böyle bi önlem onu cezalandırmak yada uzaklaştırmaktan daha akıllıca, ve insancılca gibi geldi.
    naçizane fikrimi söylemek istedim, hoşgörünüze sığınırım.

evet, burda bahsedilen atlama takılma ve CD yi geri vermeme, AUX a otomatik geçiş bende de oldu. cd den mi kaynaklı yoksa ısınmadanmı tam anlamadım. müzik sistemini kapatıyorum, biraz bekeldikten sonra açıyorum düzeliyo, yani kendi kendine düzeliyor. bilmem bunu nasıl halledebiliriz. bunu bana 3-5 kez yaptı. gıcık bi durum.
    Konu femoli tarafından (16/08/2007 Saat 10:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood

Feyzi Bingöl
    kerti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 1

Alıntı Reddline Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle ben de şunu merak ediorm ben de aux özelliği yok aradım aradım bulamadım ama mix war sanırım 3 ya da 4 yazan tuşla aynı görevde. cd okumama olayı normal bence mp3 sonuçta en ufak hatada okumuo.yeni teyplerle eskiler arasındaki fark ne çok merak ediorm...
    selamlar,
    yeni üyeyim. bir yıldan beri gp kullanıyorum. bu siteye rastlamam iyi oldu. cd çalardaki mp3 diski varken mix çalmaması yani sıralı çalması beni gıcık ediyor arkadaşlar. marka iyi bir marka ama böyle basit bir özellik nasıl atlanılmış anlamıyorum. bir de direksiyondan radyo search yapamama durumu. bu da ikinci sinir bir durum. aradım bunlara çözüm bulamadım. çözümü var mı? yoksa bu durumlarla alakalı siz de aynı şeyleri düşünüyor musunuz?
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

berkay gül
    BERKAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    16z0277
    Edilen teşekkür: 56

bence sorununu cd kalıtesıne bagla baslarda benımde basıma gelıyo 500 kurusluk cd yerıne 1 2 lıralık cd lerı dene ve aracında cd cantası taşı

selim demir
    grandepunto puntogrande - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    34MD105
    Edilen teşekkür: 0

Bencede cd kalitesi çok önemli .Ben T.D.K. kullanıyorum bir kez bile okumamazlık yapmadı.Radyonun radyodan hassas searh yapmaması hakikaten garip yada bizler bilmiyoruz.Herşeyi direksiyondan kotrol ederken bir anda teyp paneline yönelmek zorundasınız.

Feyzi Bingöl
    kerti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 1

Alıntı kerti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamlar,
    yeni üyeyim. bir yıldan beri gp kullanıyorum. bu siteye rastlamam iyi oldu. cd çalardaki mp3 diski varken mix çalmaması yani sıralı çalması beni gıcık ediyor arkadaşlar. marka iyi bir marka ama böyle basit bir özellik nasıl atlanılmış anlamıyorum. bir de direksiyondan radyo search yapamama durumu. bu da ikinci sinir bir durum. aradım bunlara çözüm bulamadım. çözümü var mı? yoksa bu durumlarla alakalı siz de aynı şeyleri düşünüyor musunuz?
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
    bu konuda hiçbir grup üyesi arkadaştan cevap alamadım. bilgi sahibi birisi cevaplandırırsa memnun olurum. teşekkürler...

Murat TURAN
    Daywalker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    16 VR 898
    Edilen teşekkür: 80

CD çalar ile ilgili okumama sorununda sanırım göz ardı edilen bir konu da CD yazarken kullandığınız yazılımlar. Ses kalitesine kadar birçok şeyi etkiliyor. Bir de CD writer markası da bu konuda çok önemli. Ben laptop ta mümkün olan en yüksek hızda MP3 CD leri yazıyorum. Tıka basa dolu CD ler de yazdım. Çok uzun süreler de kesintisiz olarak çaldım. Herhangi bir atlama takılma problemi ile de karşılaşmadım bu güne kadar.
    Mix çalmaması gerçeken kötü, onun için en iyisi CD kaydederken folder olarak ayrırmak. Böylece folder atlayarak çalabiliyorsunuz istediğiniz albümleri. Bir de şöyle bir durum var ki önemli, dandik dediğiniz MP3 playerler her tür çizik ve dandik CD okuyabiliyor. Ancak buradaki durum tamamen okuma hassasiyeti ile ilgili bir durum. Daha iyi marka CD playerler çizik CD leri okuyamaz belki ama, o dandik marka dedikleriniz ile arasında ses kalitesi anlamında ciddi farklılık olduğundan da emin olun. Punto'lardaki CD çalar yüksek seslerde çok başarılı olmasa da tatminkar ses düzeyinde oldukça temiz ve başarılı ses performansı sağlıyor. Standart donanım için oldukça başarılı olduğu kanaatindeyim.

Ahmet Özgür Doğan
    Lordrivendel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 38

Alıntı kerti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konuda hiçbir grup üyesi arkadaştan cevap alamadım. bilgi sahibi birisi cevaplandırırsa memnun olurum. teşekkürler...
    Evet kerti 2 tespitinde malesef doğru ve çözümü yok, direksiyonda radyo search edemiyorsun sadece kayıtlı kanallar arasında geziyorsun ayrıca mp3 çalar da mix olmaması çok kötü.

Açıkçası kopya cd - orjinal cd 16x yazmak 8x yazmak fark etmiyor. Taktığım bazı orjinal cdler de aynı şekilde belirli tracklerde takılma yapıyor. bu nedenle bende radyomu değiştirmeyi düşünüyorum. Hatta daha önce konusu geçmişti. Konsoldan eski radyoyu çıkarırken zarar verirmiyim diye, problemsiz söküldüğünü söylediler. Güzel bir mp3 çaları olan radyo-cd çalar markası arayacağım...
    "What we do in life, echoes in eternity"

Eren GÖNCÜOĞLU
    gezenti Er-NnN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 522

Alıntı Daywalker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir de şöyle bir durum var ki önemli, dandik dediğiniz MP3 playerler her tür çizik ve dandik CD okuyabiliyor. Ancak buradaki durum tamamen okuma hassasiyeti ile ilgili bir durum.
    kendimde varken denememiştim yalnız paintball ankara buluşmasına 900 mb lik bir cd yi oturup hazırlayıp full doldurup getirdim sanırım sertelle beraber baya bi gp denedik hiç birinde okumadı dedim acaba cd de mi bi sorun var radyocuların laptop una taktıımız gibi çalıştı yane cd sorunsuzdu ama her türlü cd yi okumuyo ne yazık ki...

Ahmet Özgür Doğan
    Lordrivendel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 38

900 mb standart dışı bir cd kapasitesi büyük ihtimal okumaz.
    "What we do in life, echoes in eternity"

Yiğit YILMAZ
    Turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    35 n 4724
    Edilen teşekkür: 12

Sorunun tıpa tıp aynısı bendede mevcut klimayı aç kapa cdyi geri veriyor. Servise de götüremiyorum önlerinde yapmıyacağına eminim cok sıklıkla olan bişi de değil zaten çaresiz böle idare ediyorum.

Eren GÖNCÜOĞLU
    gezenti Er-NnN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 522

Alıntı Lordrivendel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    900 mb standart dışı bir cd kapasitesi büyük ihtimal okumaz.
    pioneer, alpine, kenwood, jvc okumakla beraber blaupunkt ın başka bi setinde okudu yane standart seride çıkan blaupunkt da olsa bence araçlardaki okuyucu sonuçta aynı teknolojiye sahip olduğu için okumalı bence...

dvd taksam yada cd nin içinde wma olsa eyw derim ama sonuçta aynı kodlarla okunan bi cd...

engin kartal
    poeta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 AU 1434

benim de yeni aldığım aracımda aynı şekilde olmasa da buna benzer bir sorun var..cd çalarıma vd koyduğumda ekranda "cd error" yazıyor ve alet cd yi tekrar bana veriyor. denediğim cd ler orjinal ve başka cd çalarlarda çalışıyor..önerebileceğiniz birşey varsa sevinirim..şimdiden teşekkürler..

Tarkan coruh
    real - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 FE 1512
    Edilen teşekkür: 52

Alıntı poeta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim de yeni aldığım aracımda aynı şekilde olmasa da buna benzer bir sorun var..cd çalarıma vd koyduğumda ekranda "cd error" yazıyor ve alet cd yi tekrar bana veriyor. denediğim cd ler orjinal ve başka cd çalarlarda çalışıyor..önerebileceğiniz birşey varsa sevinirim..şimdiden teşekkürler..
    bende de aynı sorun oluyor seninkisi yine iyi Cd yi geri veriyor.benimkisi 3 günden aşağı vermiyor napıyorsa içinde artık bende AUX kablo yaptırdım.hiç kafamı yormuyorum artık Cd ye.

engin kartal
    poeta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 AU 1434

anladığım kadarıyla servis yolu göründü cd çalarlar için temizleyici cd ler var..bir umut onu deneyeceğim olmadı artık servise giderim ..

Sayfa 2/2 İlkİlk 12