yaa bişi diicem ama, polemik uzamış olurmu bilmem;
hemen hemen her türlü forum sitesini kendine özgü kuralları vardır ve o kurallara uymak gerekir. kurallar beğenilmyorsa kurallar üzerine konuşulur veya konuşulmaz o ayrı bi mevzuu.
şimdi burda hiçkimseye hakaret etmediği yada herhangi bi siyasi içerikli yazı yazılmadığı, propaganda yapılmadığı müddetçe, insanların az veya çok anlaşılır yada anlaşılmaz yazı yazması çok önemli bi sorunmudur? türkçeyi o kadar ii kullanmak zorundamıyız?(bu ülke vatnadaşı olarak kullanabilsek çok güzel olurdu, bende kullanılabilmesini isterdim gerçi) kullananı tebrik etmeli, ama kullanamayanı cezalandırmalı veya yasaklamalı mı?
burda anlaşılmaz yazan kişinin problemi olmalı bu olay, sitenin problemi olmamalı. anlaşılmaz yazdığı için kimse anlayamaz, e haaliyle kimse de cevap yazamaz. o kişi ya yazsını değiştirecek, yada sitesini. bence böyle bi önlem onu cezalandırmak yada uzaklaştırmaktan daha akıllıca, ve insancılca gibi geldi.
naçizane fikrimi söylemek istedim, hoşgörünüze sığınırım.
evet, burda bahsedilen atlama takılma ve CD yi geri vermeme, AUX a otomatik geçiş bende de oldu. cd den mi kaynaklı yoksa ısınmadanmı tam anlamadım. müzik sistemini kapatıyorum, biraz bekeldikten sonra açıyorum düzeliyo, yani kendi kendine düzeliyor. bilmem bunu nasıl halledebiliriz. bunu bana 3-5 kez yaptı. gıcık bi durum.