malatya servisini arayacam demiştim. cumartesi günü aradım. adamlar takamayacaklarını söylediler.daha sonra elazığ fiat servisini aradım onlarda takabilecekleri söylediler, fiyatını sordum yedek parçacı burada yok sonra arayın dediler. ama garanti olayını sormadım ve cc gösterge de görüntülemenin olmayacağını fakat aktif olacağı söylediler. bakalım yarın arayacam fiyat olarak ne diyecekler.
Eprom programlama cihaz ve yazılımı en ucuz 700dolardan başlıyor... vagcom veya elma327 ile ucuz bir yolu varmola? Bu işi de çözersek yakında "ecu yazılımı sonradan degistirilebiliyormus" diye konular görmeye başlarsaniz şaşırmayın. ..işin peşindeyim...
Bir de konu dışı ama İlker beye sormak isterim esp li aracın tüm unitelerini kopyalasak acaba camlari kumandanan acip kapatma ozelligi de kopyalanir mi? veya bunun icin ne yapmak gerekir? bir fikriniz var mi?
elazığ fiat servisi ile görüştüm 670 TL ye takacaklarını ve aracın garantiden çıkmayacağını söylediler.
işçiliği geçtim ben 400tl verip kol almaya bile kıyamadım mevcut olan bozulsun ondan sonra değiştiririz ama dediğiniz gibi 300tl işçilik çok gerçekten.
Bosverin servisi... kendiniz takılın... daha düne kadar takmayı bile beceremiyorlardi... burada yayginlasinca daha yeni fjyat vermeye başladılar...
servis sonradan takmıyor
servisle konuştum takıyorlar takılmasında sıkıntı yok fakat fiyat çok fazla hocalarımın dediği gibi 300-350 kolu alsak gerisi el emeği.çok fazla.
birde geçen gün fiat mail attım anlatım aracım şu konfor paketi 250 tl ye ekletmek istiyorum diye bugün aradılar konfor paket opsiyona giriyormuş bu nedenle araç üretim zamanında takılıyormuş.. istediğim aksesuar olsaymış serviste takılabilirmiş. değişik bir mantık
havayastığını sökmek, direksiyon u çıkarmak ve sinyal kolunu takmak kolay.
bunları siz çok rahat yaparsınz.
sinyal kolundan body computer e kablo çekmeyi bilmiyorum.
bu kablo çekmek de kolay sa (kii kolay olduğu söyleniyor)
bence çok rahat siz takabilirsiniz.
bizler yardımcı oluruz, isterseniz öncelikle kendiniz takmaya çalışın.
kablo hariç diğer konularda adım adım yardımcı olurum.
hatta vaktiniz varsa elazığa gelin beraber takalım.
ama kablo nun nasıl takıldığını forumda alixx veya başka birilerinden öğrenmek lazım.
komple sinyal-far-cc kolu değiştirecekseniz amenna, ama sadece cc kolu için direksiyonu airbagi vs sökmenize gerek yok... ebayden cc kolunu tek başına bulabilirsiniz ya da komple üçü bir arada alıp buradan cc kolunu söküp sadece iki vida ile mevcut kol gurubuna ekleyebilirsiniz... hatta alfa 147 kolunu da takabilirsiniz, sadece direksiyon alt kaplamasını modifiye etmeniz gerekecek ( zaten cc kolu takarsanız alt kaplama değişecek ya da kesilecek)kablolama ayrı iş ama sandığınız kadar da kolay değil...
https://forum.grandepuntotr.com/kend...iyormus-2.html
detayları buradan görebilirsiniz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri