Murat bey ve Ali bey çok teşekkürler gerçekten paylaşımcılığınız ile forumu çok anlamlı kılıyorsunuz ve daha da bağlanıyoruz
Hakikaten riskli ama bakmak lazım bilmiyorum açıkçası ve tamam bu programı buldum diyelim sonra dinamic flash'ı bulmam gerekiyor sanırım ve hangi bady e hangi yazılım işi devreye giriyor ben buna biraz kafa yorayım bakayım çok teşekkürler Murat bey bu forumu seviyorum insanlar yardımlaşıyor ve bilgi paylaştıkça artar![]()
Murat bey ve Ali bey çok teşekkürler gerçekten paylaşımcılığınız ile forumu çok anlamlı kılıyorsunuz ve daha da bağlanıyoruz
Bu arada eger fiatecuscani turkce kullaniyorsaniz cruise control hiz sabitleyici diye cevrilmemis... menzil olcer mi ne oyle birsey yaziyordu bilginize... ingilizcesi daha rahat programin...ola ki gozden kacirmissinizdir...
Tamam o zaman Murat bey ondan bulamamışım menzil ölçer var şimdi oldu yarın ilk işim ingilizceye çevirip bakmak olacak çok teşekkür ederim. Bu forumdan çok şey öğrendim. Bende cruise control bulamadım bari sisleri aktif edeyim demiştim![]()
sıkıntıdan. Halbuki arabamda ön sis farı var fakat sonradan taktırdığımdan arka düğmeye bağlatmıştım. Can sıkıntısı işte
![]()
![]()
arkadaşlar şu elm cihazının modifiye yapım aşamalarını resimli anlatacak bir arkaşımız olsa ne güzel olurdu![]()
Eflatun'a sormuşlar;İnsanoğlunun sizi en çok şaşırtan iki davranışı nedir?
Eflatun tek tek sıralamış,Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler. Ne var ki çocukluklarını özlerler.Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler.Ama sağlıklarını geri almak için de para öderler.Yarınlarından endişe ederken bugünü unuturlar.S...onuçta, ne bugünü, ne de yarını yaşarlar. Hiç ölmeyeck gibi yaşarlar. Ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.
valla şöle resim anlatım yapsanız çok makbule geçerelm327 ağarlıklı v1.5 oluyor sanırsam başka arkadaşlarımızda faydalanacaktır.farklı bir başlık altında yapmakta fayda vr ben az çok bilgi topladım ama net değil...
Eflatun tek tek sıralamış,Çocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler. Ne var ki çocukluklarını özlerler.Para kazanmak için sağlıklarını yitirirler.Ama sağlıklarını geri almak için de para öderler.Yarınlarından endişe ederken bugünü unuturlar.S...onuçta, ne bugünü, ne de yarını yaşarlar. Hiç ölmeyeck gibi yaşarlar. Ancak hiç yaşamamış gibi ölürler.
şahsım adına şimdiden teşekkür ederim...
burası paylaşım sitesi.
bilgi, paylaştıkça çoğalır.
fotoğraflarla, şemalarla, videolarla bilgilerimizi, deneyimlerimizi paylaşalım lütfen.
ben elazığ-malatya ve erzurumda 2 FIAT servisini arayarak,
artık hız sabitleme takılıyormuş diyip.
kartaş ve a yönlendirmek istedim.
erzurumda her 2 servistende olumsuz yanıt geldi.
elazığ ve malatya henüz dönmedi.
yani izimir ve ankara bize uzak. burdaki servislerde ilgilenmiyor.
bur istede paylaşımlar daha nitelikli olsa.
biz kendi imkanlarımızla bile yapabiliriz belki.
emek veren herkese şimdidien çok teşekkür ederim.
şase no:ZFA 199 000 00 246 158
Sizin araç dinamik mi active mı acaba?
GT-I9100G cihazımdan 2 ile gönderildi
Dualogic araçlarda durum nasıl?
Ona da uygun yazılımlar var mı elinizde?
Dualogic+CC
Araç active ise alix e bir sor o çekmişti sanırım...
GT-I9100G cihazımdan 2 ile gönderildi
alix henüz çekmemiş, beklemede.![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri