Esp olan araclarda yazilimi hazir vaziyette.diyelimki yazilimi hazir degil o zaman ecuya serviste yazilim yükletirsiniz olur biter.kablo olayina gelince ecuya 3 adet kablo gidiyor cc kolundan.zor birsey degil yapilabilir.ve bende yapicam Allah'in izniyle :thumbup:
Sent my GT-I9100 using
bi kol bu kadar olamaz)
çıkmacılar da görmüştüm sanki geçen gün jant ararken)
peki bi arkadaşın kolunu alıp deneme şansımız olamaz mı?
bi de kablolar ne kadar/bu arada araç için debriyaj a da bi tane switch bağlamak gerekiyo sanırım!
ama ben de çok merak ettim. bi arkadaştan rica edip kolu alıp deneyelim derim ben de bursadayım. birlikte kafa yorabilriz..
Dostum malesef fiyati o.keske bir arkadasimizda olsada denesek dedigin gibi.cikmacilari iyice arastirmak lazim.kolu bulunca kafa yorariz beraber.bu arada arkamda servis destegide mevcut.her turlu yardimi servisten alabilirim.debriyaja switch takilmiyor.gaz pedalina yada frene basinca ecu cc yi otomatikman devre disi birakiyor.yazilimsal bi olay yani.
Sent my GT-I9100 using
O iş çok zor 2007 yılından beri foruma üyeyim çok insan kafa yordu bu işe ama malesef sonuç alamadı.Evolara yapılsa bile çok yüksek meblağlar ortaya çıkacaktır.Değmez bence.Benim araçta var otoban kullanımı dışında hiç işlevsel değil.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
birde şöyle bir durum var ..şu anda active gp lere bile 23-24 milyar paralar isteniyor ki hız sabitleyicisi olan evolar 29-30-31-31 liralara satılıyor gp nin üstüne 5-6 lira verip evo al hem hız sabitleyici hem yağmur-far sensörü gibi artılar ayrıca makyajlı kasa ayrıca daha yeni model olsun..
Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır.
Sonradan yapilan hersey kotu yapiliyor duzen tutmuyor
GT-N7000 cihazımdan 2 ile gönderildi
sonradan yapilmasi orjinal olmadigi manasina gelmiyor ki... hersey orjinal... yapilan is sadece ozelligin aktif hale getirilmesi...
arkadas nasil birsey anlamadim hiz sabitleyici hakkinda nerede birsey yazsam aninda siliniyor.... kimsenin nasil yapildigini ogrenmesi istenmiyor... galiba bu durum guzel bir gelir kaynagi olusturdu... bakalim bu mesaj kac dk sonra silinecek... ne guzel paylasim yeri... masallah
...
GT-N7000 cihazımdan 2 ile gönderildi
valla daha önce burda nasıl yapılacağını ben kaydettim ulkerhan yazmıştı silmiş ama zaten ben asla o işleri kendim yapmam dreksiyon sökmek falan bana göre deil ustaya gitcez işte kenara biriktiriyoz en azından işi bilen yapsın garantili yoksa işlemin hepsini ulkerhan arkadaşımızdan almıştım silmeden önce
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri